Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

blb - Uncle Paya
7. červen 2011 | 19:16

Hospa jeste na starem umisteni taky super, ale premistenim si rozhodne polepsil. Urcite aspon o ty zachody:-) Veliky vyber karibskych rumu. mnamka.. jojo reggae, ska a tak... filozof Paja.. souhlas s HonzaOu, rastafai atd.


Mocela - Bílej medvěd
16. květen 2011 | 10:18

Velký výběr pití. Parádní prostředí a velká zahrádka.


vitamin - Music cafe Mlýn
22. duben 2011 | 10:40

souhlasím s kostějem, strašně malý prostory a šíleně velký ceny. obsluha nafrněná.


Kostěj - Music cafe Mlýn
22. duben 2011 | 10:10

42,- za dvanáctku je fakt nechutně přepálený, zvlášť vezmeme-li v potaz, že v hospodě nemají ani klimatizaci. Včera na Hruškowicz jsme to po hodině vzdali, protože to bylo opravdu na padnutí.


HonzaOu - Uncle Paya
16. duben 2011 | 17:12

Hospůdka, kam se vždycky vracím rád, jediné, co moc nemusim je bernard, ale je to jen otázka názoru :). Na druou stranu jako milovník rumů si opravdu přijdu na svý... a že se tam kouří? proč ne... jakej je rozdíl, když si jinde v hospodě vedle vás zapálí obrovskej smradlavej doutník, nebo provoněný brčko? Obsluha super, s Pájou si vždycky suprově popovídam a nasměju jak jinde ne.... rozhodně, z mýho pohledu jedna z těch TOP hospod. P. S. a hambáče z hhladovýo okna stojí fakt za to!!!!


Skrivan9 - Calabria Palace
30. březen 2011 | 22:16

Po rekonstrukci výrazně lepší a zábavnější. Doporučuji navštívit, poněvadž se zde konají zajímavé akce.=)


makky - Watt Music Club
26. březen 2011 | 11:38

Dobrý místo, ale opravdu mě naštvala obsluha, která si automaticky brala dýško a zaokrouhlovala si při placení ceny nahoru !!!


Kiss - Parlament
3. březen 2011 | 12:02

Spíše by se hodila jedna hvězdy že nestojí za návštěvu, ale někdy když už má člověk vypito, tak je to asi jedinná ještě únosná volba.


Holy - Belfast
3. březen 2011 | 10:28

Pro mě celkem zklamání. Možná byl dřív fajn, ale po včerejší návštěvě jsem tam našel vesměs samý dlouhovlasý, fousatý podivíny, obsluha byla neprofesionální, určitě bych chtěl podnik znova navštívit, abych mu zlepšil kdyžtak reputaci, ale osobně si myslim, že když byl podnik novej, byl supr, ale teď už se dostává do trosek...


danielkapolak - Casa de Locos
23. únor 2011 | 08:28

Tento podnik všem můžu vřele doporučit :)


Kiss - Pohoda Restaurant & Club
18. únor 2011 | 18:14

Tady je to stále předělávaný a nikdy to moc dlouho nevydrží, nevím co si o tom myslet, každopádně na nějakou pařbičku jednou za čas, proč ne.


SNIKERSKA - Pohoda Restaurant & Club
18. únor 2011 | 14:05

Opravdu pohodovej klub, jednou za čas se tam dá i dobře zaskákat. Milá obsluha.


na začátek | «předchozí | Strana 4 z 49 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde