Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

chilliroach - Oko
22. září 2013 | 14:55

Na kulečník ideální podnik, spousta hracích stolů, jukebox, pivo průměr, obsluha ujde. Prostory opravdu neoslní. Pokud si chtete zahrát v Plzni kulečník nebo fotbálek za pár kaček tak rozhodně do Oka.


chilliroach - Pod Lampou
22. září 2013 | 14:46

Lampa je fajn na koncerty (ačkoliv zvukově má ten prostor k dokonalosti daleko). Pivo spíše podprůměr, obsluha ok, vzhled prostorů průměrný. V plzni takových podniků moc není, proto lehce nadhodnocuji o hvězdičku (upřímně by to bylo za 3)


chilliroach - Parlament
22. září 2013 | 14:35

Pro přiznivce tvrdší hudby je tohle v Plzni nejlepší volba. Sklepní prostředí, pohodlné sezení, překvapivě tam není moc zakouřeno a barman Mára je prostě pohodář. Pivo za 25,-Kč je lahoda. Jediná výtka se týká toho, že někdy je na výběr jen jeden druh piva (ovšem když se poštěstí tak Svijany, Gambáč a světlý Kozel).


kmiluse - U Hejtmana
27. únor 2013 | 12:11

Musím reagovat na článek psaný 16. 12. 2012

Hrošíku, raději se stravujte doma, nic tím nezkazíte a nikoho ani neurazíte. Lživé jsou doby čekání na jídlo. My máme pouze vyhraženou 30ti. minutovou přestávku a vždy se včas naobědváme. Dále, pokud Vám vadil kouř v kuřácké mistnosti, mohl jste se posadit do nekuřácké která je v prvém poschodí. Bohužel podle přezdívky usuzuji,že po těch schodech ani nevylezete a proto si tady vyléváte zlost i na velice příjemné a ochotné obsluze.


pucmeloun - Pink Panther
26. listopad 2012 | 21:30

Strašně zakouřeno, podivné existence a průměrné pivo. Z nějakého důvodu se mi tam ale líbí:)


Hrosik - U Hejtmana
16. říjen 2012 | 09:57

Byl jsem tu 2x a asi na posledy. I přes oběd je tu zakouřeno tak, že mě ještě půl dne pálely oči a nos jsem měl zalepený do večera. Na oběd jsem čekal přes hodinu, abych nakonec dostal něco úplně jiného. Masová směs v kečupu s olejem nasáklým bramborákem. Obsluha pomalá, dezorientovaná. Dobrého tu neshledávám zcela nic.


helb - Buena Vista Club
1. říjen 2012 | 09:26

Klub hezky, pivu se radeji vyhnete (10 i 12).


italianahani - Parlament
10. srpen 2012 | 17:18

Jó Parlament=vzpomínky na mládí. Tak osm let zpátky jsme tam s kamarády chodili téměř denně, nikdy nezapomenu na mého prvního alkoholického silvestra stráveného právě tam :D dnes občas zajdeme spíš už jen z nostalgie, navíc poté, co zavřeli vršek a funguje pouze spodní část hospody, už to není ono :( za mě tři hvězdičky.


Výborný pivo, dobrá obsluha i muzika. Dobrý místo na strávení příjemného večera... :-)


jirkaslava - Bílej medvěd
3. srpen 2012 | 13:21

Výbornej podnik s výbornou obsluhou a ještě lepším pivem. Občas i výborná muzika :-) Tento podnik ve středu města nemá chybu.


willik256 - Belfast
20. červenec 2012 | 11:50

pivko dobrý, obsluha příjemná, jen když je tu plno tak je docela problém se pohybovat mezi stolkama a pak taky když na vás zbyde stůl na kraji u vchodu, tak je docela nepříjemnej průvan z věčně nedovíranejch vchodovejch dveří nad schodama...


Barca - U Hejtmana
6. březen 2012 | 10:37

Pokud mi čas dovolí, chodím do této restaurace pravidelně na obědy. Jídlo je velice perfektní. Představte si, nekupují knedlíky/houskové, bramborové/si vyrábějí. Klobouk dolu před kuchařkou. Ostatní personál je velice ochotný a příjemný. Jsem ráda,že se restaurace nezrušila a přeji hodně zákazníků.


na začátek | «předchozí | Strana 2 z 49 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde