Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

SNIKERSKA - Cartel 17
18. únor 2011 | 14:02

Teď už jako Café Neutral. Hodně povdenej klub, super akce, celkem i levno. Jedinej klub v Plzni kde se pořát hraje sound system. Mrzí mi jen že do 22hodině se většinou pivo leje do kelímků.


Tomáš - Casa de Locos
14. únor 2011 | 20:53

Solidní bar s dobrým pivem a rychlou obsluhou. Díky velké televizi dobré místo na shlédnutí hokeje. Pozor: nevaří (pokud nepočítáte splácané "tortily").


závažnost - Casa de Locos
2. únor 2011 | 23:14

Tak tady se mně taky líbí. Maj dobrý pivo, na to že je na Americký je dobrá i cena. Bejvá tu plno ale když ne tak příjemný posezení je na křeslech. A s obsluhou sem nikdy neměl problém. S někym doknoce naopak, milí a fajn!


alisa18 - Cartel 17
2. únor 2011 | 21:54

Nemam slov, prostě mazec klub, mazec lidičky co tam chodí, mazec lidičky co tam dělaj. Alkohol skvělej a to co tam hrajou, to se nedá s ničím srovnat :-D


Tomáš - Oko
29. leden 2011 | 15:53

Opravdu ošklivá hospoda. V tomto století ještě namalovali, vše zašlé, rozbidá zradla, trubky nad rozmlácenými podhledy. Svítí polovina žárovek, snad aby na tu špínu nebylo vidět.

Do toho neuvěřitelně nesourodá směska řvoucí muziky, u kulečníků pár teenagerů. Pivo podprůměrné, musíte si pro něj na bar.

Jediné pozitivum byl přátelský pokřík, který se tam hraje, jinak bych tam nezůstal ani minutu!


Tomáš - Kapsa
5. prosinec 2011 | 10:45

Po krátké odmlce je Kapsa nově otevřená. Novým majitelem je bývalý barman z Lampy. Sám obsluhuje... a to je vždy znát, když je na placu majitel = snaží se.

Interiér prokoukl, není tak omšelý, je světlejší, nové stoly.

Na čepu Rychtář 12, Klášter 11, Démon 13, Kvasar 14, Plzeň. Zatím jsem okusil Rychtáře, vynikající. Naopak Démon zklamal.

Ještě by to chtělo rozšířit nabídku k zakousnutí k pivu, měli zrovna jen nakládané karboše.

Rozhodně stojí za další průzkum :-)


L@D@ - Bowling Plaza
12. leden 2011 | 16:41

Kvalita bowlingu je výborná. To se ovšem nedá říci o obsluze a kazí dojem z celého podniku. Myslím hlavně pánskou část obsluhy, jedním slovem TRAGEDIE!


Agamator - Hi-Fi klub
9. leden 2011 | 12:40

Super hospoda v centru, příjemná obsluha, super pivo za rozumnou cenu, dokonce i ty Svijany mi tam chutnaj. Ideální místo kde odstartovat velký středeční večer :-)


gary - Bowling Plaza
14. prosinec 2010 | 19:09

Byl jsem zde poprvé od změny majitele a prostředí se skutečně změnilo, podnik je skutečně velký a i přesto narvaný, což svědčí o kvalitě, což můžu potvrdit zejména u mé oblíbené Stelly Artoisa, obsluha sice na baru, ale to mě až tak nevadí.


hate84 - Pod Lampou
10. prosinec 2010 | 15:11

Jeden z mála klubů, kde se dá popít dobré pivo a poslechnout tvrdší muzika live, nebo shlédnout cestopisná videa.


hate84 - K2
10. prosinec 2010 | 15:08

Dříve to byla fajn klub s fotbálky, dnes je z toho jen feťícké doupě, kde se schází ne moc fajn společnost...


Chomacek - Šíša bar
6. prosinec 2010 | 01:36

Chjo, to že pořád někde visí neaktualizované webové stránky neznamená ještě, že "podnik" stále existuje. Šíša bar byl docela dobrej pokus, bohužel pro dnešní konzervativně free mládež neakceptovatelný. Je to smutné, ale ani nadšení tvůrců ani příznivé ohlasy pár projevu schopných jedinců vás dnes nezachrání před ignorancí davu. A bacha, celé to tu bylo mimo pohostinskou legislativu jako "soukromý klub", aspoň to by se tu mělo hlídat.


na začátek | «předchozí | Strana 5 z 49 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde