Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

Kiss - Cosmo
26. říjen 2009 | 19:11

Spíše takové nezávazné pohodové posezení na začátek pátečního či sobotního flámu. Ceny jsou solidní, atmosféra vcelku pozitivní.


gary - Bílej medvěd
26. říjen 2009 | 12:31

V poslední době jsme zde opravdu často, už jsme ozkusili snad všechna piva, zajímavé jsou například i anglická či irská. Nejraději sedíme na zahrádce, která je skutečně velká. Ale v zimě si rádi posedíme i vevnitř. Vybírat je opravdu z čeho.


gary - Cosmo
26. říjen 2009 | 12:26

I sem jsme zavítali několikráte, zpočátku tam moc lidí nebylo, ale teď poslední dobou je to velmi oblíbené, rovnokšilťáky jsem ale naštěstí moc neviděl. Můžete sedět u stolečků nebo přímo na baru. Výběr je skutečně velký a s obsluhou jsem neměl nikdy problém.


blue.cherry - Bílej medvěd
25. říjen 2009 | 21:54

Naše nej místečko, když jde o party s koktejlíky, tak jedině do medvěda ;) koktejly jsou výborné, v úterý za polovinu pro dámy ;))) to se to pak pije samo ;) obsluha je jen na baru, ale to nevadí. Navíc skvěle hrajou...


blue.cherry - Cosmo
25. říjen 2009 | 21:51

Pohodlné sezení, milá obsluha, a nejvíc jsou ty hodiny... utíká s nimi čas tak nějak jinak... ;)


miffi - Peoples
18. říjen 2009 | 18:40

Super klubík na urovni


senton - Vrtule Music Bar
3. říjen 2009 | 17:28

Klasická knaipička bez kuchyně, nýbrž moc příjemná. Těší mě výběr piva-Svijany už nejsou vzáctností ale tady chutnají a mají na výběr:) Výborný a udržovaný fotbálek a celkem dost místa na sezení. Záchody jsou prostorný a čistý. Na hudbě se dá domluvit s obsluhou, jsou tu docela ochotní. V podniku se nehulí a potkáte tu milé lidi. Já doporučuji


bbukaj - Uncle Paya
2. říjen 2009 | 16:42

to Galli: Výsměch hochu. To že je v Pájovi ze všech plzeňskych hospod největší klídek, že tam je pohodová i obsluha a že tam hrajou reggae neznamená že se tam nechlastá. Ale to tupečkům jako ty nemá cenu vysvětlovat.


Pivnas - Parlament
30. září 2009 | 14:23

Po létě pár luxusních vychytávek. Kromě točený Kofoly i kvalitní točená Pepsi. Nové profi mašinky na kafe. Wi-fi připojení, nové repráky a sposta dalších novinek. Pro mě jeden s nejlepších klubů v Plzni, jasná volba. Doporučuju. i když pro metro-šampónky to asi není to je fakt.


Hanyska - Watt Music Club
22. září 2009 | 10:40

Osobně mě WATT vůbec neoslovil. Hezké prostory, ale to je tak vše. Celkově to tam na mě působí dost divně.


Kiss - Buena Vista Club
16. září 2009 | 15:45

Podnik velmi zdařilí a nečekaný, možná trochu na nevhodném místě ve špatné čtvrti, ceny jsou nadsazené, ale místní slasa párty je výborná!


m@estro - Sally Brown
9. září 2009 | 13:28

Velmi se mi líbí umístění podniku, jinak ale nevidim moc pozitiv. Základ je pivo a pro mě plzeňský, takže s lahváčem mi v hospodě sedět nebaví. Za další je to dost málo místa a s tim související "záchůdek", kam se snad ani nedá vejít. Abych jenom nekritizoval, tak obsluha je pohodová, prostředí příjemný a fotbálek je taky základ :) Mě by ke štěstí stačila G10° na čepu a byla by to jedna z nej hospůdek v centru.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde