Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

spachtle - Casa de Locos
22. červen 2009 | 23:32

Slušný podnik, na velmi vhodném místě (blízko MHD), dobré pivko, obsluha někdy trošku pokulhává a ta telka by tam fakt být nemusela, navíc to pořád kostičkuje :-)


spachtle - Bílej medvěd
22. červen 2009 | 22:58

Fajn klub s ne úplně klasickou nabídkou piv, což je v přegambrinované Plzni rozhodně plus. Škoda jen, že tam poslední dobou tak moc řve hudba.... I tak ode mě dostává 5 hvězdiček.


iivannka - Šíša bar
19. červen 2009 | 19:36

Tak trochu jiná čajovna. Tento neformální, vlastně soukromý klub má velmi specifickou atmosféru. Řekla bych, že shrnutí v popisku hovoří za vše a je opravdu přesné. Nejvíc se můj pocit blížil návštěvě u známých v obýváku a to se mi líbilo.


gary - Buena Vista Club
2. červen 2009 | 00:32

Vzhledem k tomu, jakou zde hrají hudbu, tak jsem zajdu jen vyjímečně. Ale i přesto musím klub pochválit. Z dřívější rozpadlé budovy udělat něco takového, klobouk dolů. Jídlo zde nehledejte, ale piva a kktejly a velké množství alkoholu zde rozhodně najdete.


Blueflanker - Ďáblův Klín
1. červen 2009 | 22:15

Hezky podnik s dobrou nabidkou alkoholu, interier je super, bohuzel obsluha za barem na me nepusobila zrovna pratelskym dojmem a ceny jsou dosti vysoke( za kvalitu se plati, ale nechci platit dosti neprijemnemu barmanovi)Jinak navstivte a udelejte si prehled sami, myslim si ze se zde da v parte zazit super vecer.


Blueflanker - Kapsa
1. červen 2009 | 22:07

Podnik ktery si drzi renome, posledni dobou sleduji jeho vyvoj k lepsimu a to me velice tesi. Pivo mi zde chutna a posezeni s kamaradama z koleje je to idealni nejen svoji blizkosti:) Nicmene k dokonale atmosfere porad neco schazi i presto doporucuji navstivit. Uz proto, ze tenhle podnik ma svoje jmeno(pivni stamgasti a odrostlejsi lide vedi :))


Jeník - Casa de Locos
31. květen 2009 | 12:04

Příjemný podnik, jen někdy ruší nahlas puštěná televize. Jinak pívo super.


Kiss - Divadelní klub
21. květen 2009 | 19:27

je to klasika, která patří jak k Plzni, tak hlavně k divadlu. Dá se zde opravdu dobře najíst za přijatelné ceny, a vcelku to vládne pohoda a klid. zařízení je stále ještě komunistické, ale na druhou stranu to kompenzuje příjemný personál a místní v. i. p. lidé.


hh - Ďáblův Klín
18. květen 2009 | 14:43

Strašný kravál, dusno a tma. Moc si nepokecáte. Majitel se ještě chová bezohledně k lidem v domě.


mlynarikovna - Oko
5. červen 2009 | 17:19

Me osobne se v tomhle podniku libi.... Jsou tu velmi prijemne ceny, prostor je veliky, takze i kdyz se tu kouri, tak se da vzdycky dychat o proti jinym podnikum.... kulecnik tu ma vyhodu v tom, ze se plati na hodinu a nemusite porad do neho schanet drobne... z osobni zkusenosti vim, ze i na automatech se da vyhrat:)... no a navic obsluha je tu velmi prijemna:)


Kiss - Bílej medvěd
12. květen 2009 | 22:48

Pohodová provozovna s tradicí ale především skvělým grilováním na zahrádce. Ceny všech nápojů jsou poněkud nadsazené, jídlo malý výběr ale vcelku chutné, zvláště grilovaný čuník, vždy zahřeje na duši. Ideální volba pro mladší generaci a flámaře :-)


Kiss - Ďáblův Klín
12. květen 2009 | 22:37

Vcelku útulný bárek s příjemnou obsluhou, ceny jsou vyšší. V klubu to žije, velký výběr nápojů, příliš hlasitá hudba, interiér nic moc.


na začátek | «předchozí | Strana 12 z 49 | následující» | na konec

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde