Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

Špit - Pink Panther
21. říjen 2008 | 16:39

dŘÍV LEPŠÍ


Špit - Pod Lampou
21. říjen 2008 | 16:36

kLASIKA!


DJ.XXX - Cosmo
21. říjen 2008 | 14:54

Super clubík v Havlíčkovce.. nová světla, nový zvuk, dj křižík a nepravidelně dj xxx ... určitě zajděte.. jediná nevýhoda,že se lidi kolem 23:00 seberou a jdou jinam tancovat a pařit...??proč, když to všechno se dá i v COSMU...


Špit - Vrtule Music Bar
16. říjen 2008 | 16:16

nejlepšíííí!!!!


Špit - Belfast
15. říjen 2008 | 10:56

V poho hospůdka..


Jeník - Hi-Fi klub
17. březen 2009 | 18:41

Příjemný klubík, jen škoda, že se zde čepuje ten v poslední době odporný Gabrihnus.

edit:17.3.2009

Tak myslím, že po rozšíření točeného piva na sedm druhů už si jistě vyberu... Určitě teď častěji navštívím tento příjemný klub.


Shotice - Casa de Locos
4. říjen 2008 | 14:32

útulné přijemné-skvělý svijany.. papů.. no mnam .-rozhodně zajděte


LuPa - Báječný život ďáblova klína
24. září 2008 | 14:11

Pro mě nej podnik v Plzni :)


fairysek - Hi-Fi klub
18. září 2008 | 21:47

svým způsobem hodně charismatické místo


Lavelin - Hi-Fi klub
16. září 2008 | 21:10

Perfektní a pohodová hospůdka. Půjčí vám kytary, harmoniku, bubínky, případně i piano:)fajn koncerty, fajn lidi, fajn pití, skvělá obsluha. Nic pro snoby alfáky.


pevajs - Casa de Locos
6. září 2008 | 13:12

Tenhle podnik se zařadil mezi mé nejoblíbenější. Ceny jsou nízké, prostředí příjemné, výborné svijanské pivko a také dobrá jídla. Jediné mínus je obsluha, která je trochu pomalejší a nedávno jsem si dala hermelín, který do té doby chutnal vždy výborně, ale tentokrát se OPRAVDU nedal jíst - obsluha mě neupozornila, že ho naložili teprve ten den.


jochy - Hi-Fi klub
31. srpen 2008 | 23:54

Hifáč, co dodat, někdo tvrdí že po rekonstrukci se prostředí hodně zlepšilo. No nevšimnul jsem si, občas tam není skoro vidět jako v klasické sklepní hospě kde ventilátory nestíhají a čistota prostředí taky není silnou stránkou. Na druhou stranu chutné pivko a příjemná obsluha.


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 49 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde