Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

hard - 100dolla
4. červenec 2010 | 13:22

Na malé koncertní akce je to v pohodě místo. Jinak je to spíš místo omladiny s kšiltama.


Falcon - Zoulovna - club
2. červenec 2010 | 19:03

Skvělý podnik, příjemné, klidné prostředí, vstřícná obsluha, dobré pivo i nakládané pochutiny... :)


jochy - Jazz Rock Café
30. červen 2010 | 21:38

hezkej klub na noční jízdy, rozmanitá hudba přiláká rozmanité osazenstvo. ceny odpovídají navštěvovanému klubu.


hard - Kapsa
30. červen 2010 | 09:46

Teď už trošku jinej podnik (hlavně co se muziky týče), ale stále jedna z lepších hospod v lokalitě. Dobrej rejstřík piv, ale poslední dobou je zde nějak mrtvo...


hard - Parlament
30. červen 2010 | 09:40

Kult. Hlavně díky hudně, která se tady vždycky hrála. Zejména nahoře to byl vždycky metloš, hácéčko... Teď už trošku slabší.. Pivko standard, na večerní posezení a pokecání o hudbě skvělý místo.


pevajs - Music club Krajta
4. květen 2010 | 15:30

Tento podnik už neexistuje.


gary - Parlament
25. březen 2010 | 15:14

V tomto podniku jsem byl nedávno po noční pařbě a přestože jsem slyšel všechno možné, zařadil bych ho do průměru. Na pivko je to dobré s přáteli. Hrají různé druhy hudby. Myslel jsem, že to bude horší, ale šlo to.


rastafarii_rulezz - Uncle Paya
23. březen 2010 | 13:52

Souhlas s bbukajem.

Proč mám ten pocit, že je Galli zakomplexovaný blbeček? 1. Je to možná hnízdečko neřestí, kterých se my vyhulové rádi dopouštíme, ale aspoň umíme gramatiku hlupáku.

2. Pokud vím, není pravidlem, že ten kdo přijde, musí nutně hulit. Uncle Paya je pro mě spíš jako druhý domov, než hospoda. Usměvavé slečny za barem, Paya filosof, co s tebou probere každou blbinu, skvělá parta lidí, exklusivní fotbálky no porstě idylka. A víš proč je tam tak skvěle? Protože tam nechodí předpojatí hlupáci jako ty.

Big Up Uncle Paya!


Peťulka - Jazz Rock Café
4. březen 2010 | 00:06

Výbornej klubík. Skvělá atmosféra a úžasní barmani.


Blueflanker - Šíša bar
1. březen 2010 | 21:14

Prima studentské posezení nad výbornou šíšou v netradičním prostředí. Majitelka sympatická a usměvavá, akorát bych se trochu zaměřil na kvalitu a styl podávání čajů, to je třeba ještě vylepšit. Jinak pro mladé na pohodový večer obzvláště ve více lidech ideální :)


L@D@ - Jazz Rock Café
30. leden 2010 | 19:12

Pohodovej klubík, jak na posezení, tak na koncert. Dobrá hudba, drinky a není zde zahuleno. V pátek a v sobotu je zde rušno do rána. Stojí za to sem zajít.


L@D@ - Casa de Locos
30. leden 2010 | 18:59

Pivo dobrý, posezení příjemné. V pátek večer zde bývá poměrně narváno. Určitě podnik, který stojí za návštěvu.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde