Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

gambrmen - U Mušketýra
2. únor 2007 | 20:04

drive pry punkerska hospoda. Dnes naopak se tam zchází fotbalovy hooligans a spol., takze navstevu durazne nedoporucuju. Vydrzeli sme tam jen na jedno pivo, pze osazenstvo na nas koukalo jako ze se na nas musi kazdou chvili vrhnout.


gambrmen - V Plachovce
26. březen 2007 | 01:06

9. únor 2007: Pondeli az ctvrtek se tam v casti skutecne nekouri, skoda jen ze ten "salonek" je fakt prisernej(zatezovej koberec, plesnivy steny...), to kuraci to maji o par schodu vys mnohem hezci. Ale Chodovar13° vybornej!

Minusem jsou take smradlavy hajzliky(prej i damsky jsou hrozny), a nekompromisni zaviracka.

26.března 2007: Doslo k rekonstrukci nekurackeho salonku takze musim pridat dalsi hvezdicku, jedinym minusem zustava ta zaviracka.


zarobsky.j - Netopýr
31. leden 2007 | 17:38

Celkem fajn podnik s osobnim pristupem, tak to mam rad!!


Mirok - JAS
21. leden 2007 | 23:31

No jo, Jas. Měli jsme v tomhle objektu nácviky na maturák a o přestávce se šlo na pivo. Většinou na stojáka u výčepu. Sedět se kvůli kouři dalo spíš vzadu, jsou tam boxy pro víc lidí. Čtyřka nejčtyřkovatější :-).

Co se týče velkého sálu, tak sem tam zažil koncert Tří sester a bylo opravdu horko na padnutí.


Michal - U Michala
21. duben 2008 | 00:14

Byli jsem tu hrát šipky. Pivo ušlo, záchody byli otřesný. Jinak je to taková průměrná knajpa.

Ovšem, momentálně to vyzdvihuje nad průměr famózní výběr piv a Rohozecká 10° nemá chybu.


Mirok - Hospůdka v Bendovce
24. červen 2007 | 13:26

Sklepní hospůdka z dobrýma cenama, otevřeno do tří. Když se budete nudit dají se číst smaltované tabulky visící po stěnách nebo pozorovat rybičky, želvičky a jiná havěť v akváriu. Škoda jen, že už je na interiéru vidět velká hospodská opotřebovanost. Obsluha průměr, nikdy nebyl problém.

Stejný majitel má i Starou hospodu v Dobřívě u Rokycan. Tu doporučuju navštívit!

edit 24.06.07

Byl jsem tam po dlouhé době a tu přestavbu hodnotím dost záporně.Zmizel salonek,zmizely tabulky ze zdí i předek auta, což tu bylo předtím moc hezký. Místo toho strohý interiér jako někde v herně. Obsluhovala nějaká mladá holka a nic moc. Jediné plus pozornost pro návštěvníky ve formě preclíků. Celkově snižuji hvězdičky ze 4 na 3.


Mirok - U Mrože
3. leden 2007 | 23:56

4 hvězdičky za atmosféru :-).

Jinak ale zahuleno a záchody hodně ukrutný. Pěkné posezení je na dvorku. Sám bych sem na pivo nešel.


nasa - Šárka
2. leden 2007 | 12:42

Jak pise Zoidberg - sidlistni nalejvarna, kde piva na stul nosi zbesilym tempem

V lete se da posedet i venku na lavickach (teda spis lide posedavaji v okruhu asi tak padesati metru vsude mozne :-))


nasa - JAS
2. leden 2007 | 12:33

Pivnice je skutecne klasicka ctyrka, ale posedet se tam da, pivko maji pitelny

u toho salu je skoda, ze kdyz prijde vic lidi, tak se tam skoro neda dychat


Koudy - Hemingway
30. prosinec 2006 | 23:32

Poslední dobou dost podražili. Hlavně oblíbená modrá hvězda z dvacky na pětadvacet, to je fakt síla. Jo to byly časy kdy tu stalo pivko pod dvacet korun... :-(


Michal - The Pub
21. prosinec 2006 | 20:41

Tak tady je to úplně hustý:-) Nejlepší je podle mě si to točit do třetinek a hlavně na vlastní účet, abyste pak nebyli překvapený co vám "kamarádi" nechali na účtě:-)


nasa - U Michala
21. prosinec 2006 | 15:18

pajzl slusne urovne :-)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde