Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

BuFu - Výčep Mokrý loket
8. červenec 2007 | 11:11

dobra pivnice , dobry pivo a spravnej hospodskej


jj - V Plachovce
3. červenec 2007 | 09:04

Možná dobrá hospoda, ale pak člověk smrdí jak tchoř, veškeré oblečení se musí vyprat :-((


gambrmen - U Pietasu
1. prosinec 2007 | 00:18

Tento podnik me zacal zajimat az kdyz zacali tocit Koutske, do te doby by me nenapadlo sem vkrocit. zahradka docela ujde, vevnitr je to maly, coz by nevadilo kdyby tam nebylo tolik zakoureno a vecer plno.


Stinin - Tunel
26. červen 2007 | 00:41

Tak pozor - Tunel prošel velkou změnou. Vnitřek je nově vymalován - sou tam ňáký jeleni, či co a vypadá to tam fakt dobře. Když jsem byl vevnitř naposledy, tak v zadní části probíhala ještě nějaká další rekonstrukce.

Výhodou je okénko, kterým obsluha podává pivko směrem na malou předzahrádku -ale když takhle dete z 30tky a máte žízeň - naprosto idelání. Už sem v Tunelu i jedl a musím říct, že nadočekávání dobrý. A řekl bych, že už točej i víc piv, než jen G10, ale už si ty pípy nepamatuju...


Kostěj - The Pub
20. červen 2007 | 13:05

Výbornej nápad, skvělý provedení, ještě lepší pivo. Bohužel je tam strašnej randál, za což může nejspíš hudba kterou tam pouští dost nahlas, lidi se pak neslyší, tak na sebe řvou a výsledkem je vskutku neuvěřitelnej virvál. Což ve výsledku dělá z PUBu pro mě nepoužitelnou hospodu. Škoda přeškoda.


gambrmen - Na Hůrkách
18. červen 2007 | 17:22

Hospoda laka cyklisty aby se pred vyslepam do kopce po ceste smerem Sylvan/Kosutka jeste posilnili. Tak jsem lakani take podlehl, je to tam takovy nic moc, vnitrni prostor malinkej(asi prestaveny satny), pivo standartni G10°. Sportoviste byla vsechna volna a stoly obsazene predevsim mistnimi.


gambrmen - Hockey Club (Hokejka)
12. červen 2007 | 15:35

Tony: jj, a nekteri hokejovy fanatici jsou do toho hokeje tak zapaleny, ze se po prestavce z Hokejky ani nevrati!


TONY - Hockey Club (Hokejka)
12. červen 2007 | 15:29

Naprostá klasika, kdo je hokejový fanatik, je to pro něj povinnost, vysedávat tady před každým zápasem a o přestávkách! Skvělé pivo i jídlo.


pevajs - U Mrože
8. červen 2007 | 10:59

Mrož 4ever. Punk´s not dead. Co jinýho dodat???


pevajs - The Pub
8. červen 2007 | 10:56

P. U. B. je jedinečný podnik, kde se člověk vždy dobře baví. Možná vás překvapí sklenka slaných tyčinek, které vám automaticky přinesou i se sklenicemi. Kdyby se někdo náhodou začal nudit, o zábavu se postará "vyplachovátko", které stačí zmáčknout a trochu pokropit "spolupitníky". Pivo je výtečné. Nevýhodou je, že ve večerních hodinách těžko seženete místo bez předchozí objednávky. Jinak ideální podnik pro pití s cizinci - jsou unešení z toho, že pípa dokáže mluvit i anglicky nebo německy. Projekce je někdy zabijácká - kdo by nechtěl vyhrát???


pevajs - Hospůdka v Bendovce
8. červen 2007 | 10:47

Bendovka, to je typická čtyřka. Ale výhodou jsou fakt dost levný ceny všeho a otevíračka klidně i do 5 do rána. Jako konečná stanice poslouží výborně.


fuckoff - Koutland
6. červen 2007 | 10:53

Upřímně řečeno pivo super, hospoda fpoho za h**** stojí program.

Hospoda a dancextravaganza? o čem to je.

buď jedno a pořádný, ale míchat dvě věci najednou to se nevyplácí!

Program v hospodě je pivo a kdyuž tak zpívaná, nebo live koncerty.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde