Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Cheater - Karolína
19. říjen 2006 | 09:06

Nic moc, klasická "4", rozhodně nechodit se slečnou :-)


Erumaxille - U Mrože
18. říjen 2006 | 16:39

je to tu pjostě supr!!! záchody jsou tám vpoho, a jedno umyvadlo??? a co... jo zakouříno je tááám, ale to se dá přežít... supr lidi, maruška je nej barmanka jakou znám!


Petricek - The Pub
9. říjen 2006 | 16:34

Genialni myslenka, vyborna realizace.. myslim, ze to nema chybu.. jen tak dal!


Petricek - V Myslivně
9. říjen 2006 | 16:32

Maj tu jeste stare sklenice gamrinusu, staryho vrchniho, ktrey toci sice pomalu, ale zato podle meho soudu nejlepe. Pivo ma hustou penu, ktera hned nespadne a nejsou to zadny podmiraky. Proste pivo jak ma byt..


Petricek - Hospůdka v Bendovce
9. říjen 2006 | 16:21

Asi jedna z nejlevnejsich plzenskych hospod, kde je prijemny prostredi a dlouha oteviraci doba az do brzkeho rana.


gambrmen - U Vočka
9. říjen 2006 | 10:13

pozor! v patek pri zpivane se to tam hodne rozjizdi! duchodci tancujici na stolech apodobne....


jus - Bumerang
8. říjen 2006 | 23:32

Lokál je zajímavý především osazenstvem, vyskytují se zde příslušníci všech sociálních skupin a přesto se dobře baví. Hospoda je trochu zastrčená na nepříliš živé a nepříliš navštěvované Roudné, nicméně za návštěvu určitě stojí, z vlastní zkušenosti doporučuju hlavně neděli. Navíc majitel často promítá různé rockové koncerty.


pavliCZECH - The Pub
7. říjen 2006 | 15:52

Hodně dobrý. Hodně moc dobrý.


pavliCZECH - U Křelovců
7. říjen 2006 | 15:37

jo jo, taková pětka se čtyřkou(rum s griotkou) to je věc!!! vskutku undergroundová hospůdka, ovšem další pivo máte na stole ještě před tím než jste dopili to poslední....-)).


pavliCZECH - Hemingway
7. říjen 2006 | 15:34

Pěkný hospůdka se zajímavým interiérem. Nevýhoda pro mimoslavanské je akorát tedy její umístění. Nicméně se vyplatí si trochu popojet!!!


Zunic - U Hřiště
4. říjen 2006 | 20:11

Dobré pro sportovce kteří si po sportu na hřišti chtějí posedět na terásce. Lepší využitelnost je v letních měsících. Uvnitř hospody je to normální obyčejná hospoda.


sikymax - Tunel
24. září 2006 | 18:50

Tak to je hospoda mýho mládí... každý ráno na cígo za Tunel a pak hurá do školy...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde