Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Fiky - The Pub
12. srpen 2006 | 18:38

Akorát by mi zajímalo pro kolik mají stoli v Táboře? Pořád jsou první, ale určitě tam sedí 15 lidí u stolu, páč v Plzni to nejde s pěti lidma dohnat :-)


CyrilČestmír - The Pub
29. leden 2006 | 21:47

P.U.B. je ňamňa, páč tu maj lahodné pivečko, nestojí tolik a ještě si ho tu můžete natočit sami přímo na stolečku! Je tu sice imervere plno, takže doporučuju rezervačku, ale jinak príma kus knajpy, hospůdky nebo jak tomu ty Englání říkají!!!!!


Zunic - Club K4
23. leden 2006 | 15:00

+ dobré pivo Gambrinus 12°

- cigaretovej kouř


Zunic - Balaton
23. leden 2006 | 14:55

Hospoda to je ve stylu 50. let. Zaslouží si pochvalu za unikátní originalitu interiéru. Jedna pozitivní věc této hospody je že mají šipky oddělený od placu pro sezení.


Enrique Ondo - Club K4
16. leden 2006 | 11:54

Celkem klidek u piva, obsluha dobrá, fotbal dobrej, občas divný lidi, v zimě zima jako kráva a v létě horko, že by jeden pad a hlavně cigaretovej smrad. Doporučuji tedy k návštěvě hlavně na jaře a na podzim a to s plynovou maskou :o)


Fiky - Hospůdka v Bendovce
14. prosinec 2005 | 17:09

Hospůdka se zajímavým interiérem a příjemnou obsluhou, kde je vše za lidové ceny. A když se začnete nudit, tak můžete zahnat nudu na kulečníku, fotbálku či šipkách.....Bohaté "sportovní" vyžití!


Enrique Ondo - Balaton
8. prosinec 2005 | 18:11

Tak tahle putika opravdu za moc nestojí, ale už jsem viděl horší. Jestli je vám dobře ve společnosti sídlištních notoriků a zaprděnejch dědků, tak vřele doporučuju.


Zoidberg - The Pub
8. prosinec 2005 | 13:30

Pri vetsi spotrebe piva zacina byt otrava se naklanet k pipe a natacet si.


Daeron - Club K4
6. prosinec 2005 | 19:13

Obsluha pohodová, pivko dobré, prostředí celkem příjemné a když by byla nuda tak si člověk může něco zahrát :)


Zoidberg - Desperado
6. prosinec 2005 | 10:12

Vsiml jsem si, ze z originalniho roznaseni lahvovych piv ( stribrnaky nebo zlataky ) presli na bezne tocene pivo


dikobraz - Club K4
5. prosinec 2005 | 12:59

Obsluha je celkem oukej ,takže čím to je že tam ty lidi nelezou? Možná pivem, anebo klimatizací: v zimě otevřu okno, v létě si koupím nanuk?


ambiente - The Pub
6. únor 2006 | 22:17

Nově v Pubu zavedli rozložení až 10 možných účtů na stůl, takže máte větší přehled kolik piva ste vypili. Také je tam možnost nezobrazovat průtoč na velkém hlavním plátně. Zobrazení průtoče tak lze vypnout, předehnat tajně protivníka a pak zobrazit, když vedete:) V souvislosti s rozšířením služeb také ale bohužel došlo ke zvýšení ceny piva na 27,-







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde