Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Ayla - U Mrože
8. duben 2007 | 12:20

Strašně nahuleno, hrozně maličký... Strávit celej večer... asi ne-e, ale při ostrých loktech se koncerty jakž takž dají....


Mirok - V Plachovce
26. březen 2007 | 00:58

Vnitřek je vcelku pěkně dispozičně řešen, problém je ale s tím že obsluha má pak problémy všude vidět. Nekuřácký salonek je položen níže než kuřácká část a většina kouře tak zůstává naštěstí nahoře. Škoda jen, že při poslední návštěvě byly v celý hospodě klasika G ubrusy místo pěkných zelených Chodovarských. Hold jich mají asi málo. Co se týče kvality piva, tak za 1. Skutečně výtečné!


Chody - The Pub
23. březen 2007 | 08:26

No já nevím, já tam byl jen jednou a to jsem se jídla ani po hodině nedočkal, jinak dojmy zde.


Majdalena - Hemingway
21. březen 2007 | 16:06

Sortiment dobrý, ale obsluha si nějak automaticky bere dýška.... prostě vám nevrátí.


Johnny - The Pub
5. duben 2008 | 15:06

Tohle je podle mě ultimátní podnik! Ale raději zajdu někdy přes den odpoledne, než večer v plném provozu. Ve stísněných sklepních prostorách mi řev narvané hospody docela vadí. To nic ale nemění na tom, že natočit si vlastní pivo vynikající chuti či nechat si donést nějakou pochoutku od profesionální obsluhy je skutečně zážitek.

Ad. 5.10.2007: Po otevření prvního z pražských Pubu a podniku v Hradci by se měl podle mě změnit 'informační' systém na plátně. Teď už totiž mají šanci dostat se do žebříčku jen opravdu velcí pijáci (a co teprve až se otevřou Puby další :) takže by nebylo špatné, kdyby se například střídaly na plátně žebříčky dva - místní a celkový. Protože takhle pro většinu hospody soutěžní zábava padá... :(

Ad. 5.4.2008: Nevím, zda polevila péče o zařízení nebo se projevilo nějaké úskalí dlouhých rozvodů, ale pivo ze samovýčepů v prvním plzeňském Pubu má až příliš často nevalnou chuť. bohužel...


herisu - Hemingway
21. březen 2007 | 14:45

Paráda hospůdka, jenom je škoda, že Modrou Hvězdu 12˚ seženete jenom v zimě, ale když není, tak pořád je z čeho vybírat.


herisu - U Křelovců
21. březen 2007 | 14:42

jojo, křelovci, to je hospoda. Na obsluhu si nelze stěžovat, občas je i něco k snědku (sekaná, utopenci). někdy celkem hutný vzduch.


Gorky - Hemingway
21. březen 2007 | 13:35

Tak v tehle hospe se mi sedelo fakt super, vyber pivek je moc dobry a dat si kelta tady ma svou atmesferu.. jinak me i potesili snad jediny sipkovy terc na steely v Plzni. Asi jedine minus je umisteni v teto ctvrti. jinak super


Vohry - The Pub
14. březen 2007 | 13:46

Pokud nejste číšník a nemáte točení piva plný zuby tak rozhodně doporučuju.. Pokud jde projektor tak vás neskutečně motivuje k tomu pít a pít.. Je to zábava:) Škoda že ven z Pubu se ale jde do schodů:(


pavliCZECH - Tunel
13. březen 2007 | 10:10

knajpa na osvěžení sportovců, kteří jsou po namáhavém cvičení na některém z mnoha sportovišť v areálu..


pavliCZECH - Balaton
13. březen 2007 | 10:08

v poho knajpa, nic extra, nic hroznýho průměr...


jus - The Pub
8. březen 2007 | 11:37

Malý vroubek tomuto výtečnému podniku.. číšnice na baru asi nezná slovo doutník, třikrát se ptala, co bych si to chtěl koupit, pak se pro jistotu zeptala kolegyně, která nebyla o moc chytřejší a nakonec se shodly, že nemají.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde