Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Y - The Pub
7. prosinec 2007 | 14:54

Unikatni napad na ceske pomery cepovat si sam. Kvalita Prazdroje je dobra. Vycist tomuto mistu muzu snad jenom kvalitu vzduchu a prilis hlasitou hudbu. Pro pripadne navstevniky dulezita rada, rezervace nutna !


Y - Na desítce
7. prosinec 2007 | 14:50

Dlouho postradany nonStop s prijatelnym pivem


Vladimír - Rodeo
1. prosinec 2007 | 12:09

Tahle hospůdka ve mně vyvolává vzpomínky na gympl, kdy jsme se občas zašli na poměrně slušný pivko. Zásadně si tady ale nedávejte sekanou (nikdy ta věc sekanou nepřipomínala vzhledem, barvou ani chutí...)!!:)


gambrmen - Severka
6. prosinec 2007 | 23:56

Klasicka sidlistni putika s klasickymi sidlistnimi postavickalmi a stangasty. Predzahradka je skutecne divna, obzvlast vyklapeci stoly pripevnene na stěně.

edit 6.12.2007:

Celkovy dojem velmi kladny, Prijemna ochotna obsluha a velke plus za Svijanky. takzvane nekuracke stoly, ac to nevypada, jsou diky vzduchotechnice nad nimi skutecne bez koure.

V kategorii sidlistnich hospod bych v Plzni tuto, umistil na nejvyssi pricku.


Jeník - Samuel
18. listopad 2007 | 22:50

Vhodná na pivo do petky k táboráku v nedalekých lesích. Jinak nepoužitelná.


Michal - U Beránka
17. listopad 2007 | 12:34

Už jenom kvůli tomu Heroldu si myslim že to má cenu se sem táhnout klidně i z města, pokud nebudete pít svoje G...

Jinak je to typická putyka, prostě klasika. Za dobrý pivo dávam hvězdičku navíc.


misaMisova - Samuel
8. listopad 2007 | 21:39

:))) no tak sam, je to samozrejme prvotridni putika, s prvotridnima ozralama a divnou radoby obsluhou, ale bydlime hned naproti... a kdyz jsme lini, tak si zajde pro pivko, ale radeji si s nim sedneme na zastavku, protoze vevnitr je trosku nedychatelno a mistni stangasti dost oplzle cumi a komentuji :)))


martin - Monty Club
6. listopad 2007 | 10:56

Chodíme tam na obědy a vaří na pět hvězd.


ambiente - Hospůdka v Sadech
1. listopad 2007 | 11:01

Atmosféra je zde na pohodu a usměvavá a vstřícná obsluha, pro kterou není nic problémem + výborný Kozlík 11° dělá z této hospůdky opravdu příjemné místo.


Matci - U Patizona
31. říjen 2007 | 15:17

Stačí mi jen chodit okolo...


Vrky - Výčep Mokrý loket
30. říjen 2007 | 19:46

Taková pravá hospoda, spousta notoriků, ten výčepák je dobrej, má dobrý hlody. Pivo je tady taky dobrý.


Vrky - Pionýr
30. říjen 2007 | 19:42

Je to tady fajn, hezky zařízený, projekce je super, bejvá tady docela plno. Kulečník je fajn, fotbálek křivej...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde