Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

matee - Hemingway
12. září 2006 | 09:58

Jedna z nejlepších hodpůdek na Slovanech, vlastně i v celé Plzni. Výborná obsluha, stylové zařízení, atmosféra k nezaplacení ...


jesterka - Tunel
4. září 2006 | 16:34

Obyčejná hospoda , která je tu snad 100 let. Totéž se dá říct i o stálých štamgastech. Tam bych teda nešla.


Lakkkkky - Pivnice Plaská
31. srpen 2006 | 11:48

Velice příjemná herna ve které točí dobrý a hlavně Plzeňský pivko. Je zde i velkoplošná projekce + jukebox, šipky, 2 Tv, 2 kulečníky a pár automatů. Je zde i vcelku funkční klimatizace a obsluha je v pohodě... Jo a co je hlavní kulečník je ZADARA!!!


Zunic - Výčep Mokrý loket
4. srpen 2006 | 19:08

Tuhle jsem šel okolo na poštu a málém mě porazil pivní a kuřácký odér a když jsem viděl ty angoráky s červenýma očima něco po 15 hodině. Asi něco slavili, když už tam byli tak brzo :) Docela gut.


Zunic - Kamenný Rybník
4. srpen 2006 | 19:00

šikla by menší modernizace. Taky by mohli něco udělat s pivním potrubím. Pivo je tam ne moc chutné. Na tak krásným místě na jakým to je, by se slušela hezčí hospůdka.


Zunic - Karolína
4. srpen 2006 | 18:44

Je to past. Doporučuju to nepřehánět s chlastem, nebo se taky nemusíte vyškrábat z tý díry. Jinak auomatické čtyřzónové klima od Klimašrotnic. Absolutní hegeš. A bacha na vlhké zdivo. Mírně špiní.


Zunic - Šárka
4. srpen 2006 | 18:38

Absolutní gigantickoodporněnechutněstařeckysociálněnechutný pajzl. Jak to tam bylo, tak to tam bude. To je lepší jít o pár kroků dál do Del Capo. Taky žádnej nářez ale furt lepší než Šárka.


Johnny - Karolína
2. srpen 2006 | 16:30

Klima jako v teráriu a družní opilí štamgasti... nic pro mě...


Spidu - The Pub
8. červenec 2006 | 22:48

je to paráda, pokud ste trochu nakalený a soutěživý, určitě zajděte ale vemte si sebou dost peněz, tady zapomenete kolik pijete... my byli třetí


znudíno - The Pub
15. červen 2006 | 18:58

myslim, že tady to vzali za správnej konec a povedlo se. komu by se nelíbilo stát se na chvíli výčepním??? Navíc je zde jídelní lístek Pizzerie Roma, což byl opět vynikající tah.


Koty - The Pub
10. červen 2006 | 16:11

Bomba bar, skvělá obsluha, a hlavně samoobsluha, dražší podnik s výborným pivem, ale tak je to tam super to se musí nechat


Zoidberg - Šárka
7. červen 2006 | 12:30

Saryna je typicka sidlistni nalejvarena ( skoro jako Zdenka, Astra ).

Televize jede celej den, zluto, borci zevlujici venku u oken, spatne toalety a vycepni kmitaj, aby meli co nejvetsi "vytoc". Pivo kde zbyva 5cm ode dna je dopity a bez ptani dostavate dalsi.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde