Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

kozel - Hospůdka u Parku
17. leden 2008 | 14:31

Bydlim hned za rohem takže docela jednoduchá volba! Mají tu vynikající pivo, černý Kozel lepší než u Švejka apod. Mají tu taky dobrý chuťovky k pivu za rozumný ceny stejně jako pivo.


Johnny - The PUB Plzeň II
15. leden 2008 | 21:10

Vemte všechny klady prvního Plzeňského Pubu, připočtěte velikánské plus za absolutně nekuřácké prostředí, další plus za členitější prostor, díky kterému je zde mnohem větší klid i při plně obsazených stolech a dostáváte bezchybný The Pub Plzeň II.


Michal - Karolína
12. leden 2008 | 12:45

No, tak za ten Platan jednu hvězdičku, jinak je to příšernej pajzl, mimochodem dal sem si Granát a byl zkyslej:( A beztak ty lidi co tam seděli stejně chlastali jenom ten patok G, takže ať se radši na ten Platan vybodnou, než mu kazit jméno. Potom sem si dal 12° a ta byla dobrá. Ale to prostředí fakt hnus, no a muzika tam opravdu řve. Automaty jenom přitahujou ty pochybný existence. Na WC sem naštěstí nezavítal, je mi jasný co bych tam asi viděl, iluze si o tom dělat nebudu:(


Petricek - Na desítce
7. leden 2008 | 20:49

Jedna z mála pohostinství, kde opravdu zákazník je pán. Nevíc obsluha patří mezi velmi ochotnou a i hezkou;) A vše nádherně podtrhuje, otevírací doba:)


Švejk - Pionýr
31. prosinec 2007 | 14:02

Fajn hospůdka s velkou projekcí a v létě skvělou teráskou uprostřed stromečků. No hlavně na ní vidim z okna takže akorát daleko

:)


Pepa 2 - U Pietasu
19. prosinec 2007 | 18:17

Tento podnik mi přímo fascinuje když jse m si dovoli nesouhlasit s matematikou obsluhujícího personálu bylo mi sděleno abych tento podnik nenavštěvoval 19. 12. 2007 asi v 16 hodin


Chody - Karolína
19. prosinec 2007 | 07:57

Tak mi to nedalo a Platan byl moc velké lákadlo. Prostředí je zde opravdu otřesné, pivo dobré. Dost nahlas tam do televize řve jukebox. Opravdu již nikdy více ...


gambrmen - Dragon
9. prosinec 2007 | 01:08

Uz z nazvu je patrne kdo asi tento podnik provozuje.

Obsluha privetiva, osazenstvo ruzne, od sousedu po partu dětí. Prostor maly, zachody ciste, pivo normalni G.


Y - U Patizona
7. prosinec 2007 | 17:13

Tradicni zahuleny pajzl/bufet. Pivo celekem nevalne kvality. Kdyz ma clovek hluboko do kapsy tak je to dobra volba jinak nedoporucuji.


Y - Škoda sport park
7. prosinec 2007 | 17:11

Dobry napad s obcerstvenim. Jenom pridat vice stolku a vylepsit oteviraci dobu.


Y - Samuel
7. prosinec 2007 | 15:56

Srdecni zalezitost. Rozpadajici se hospoda postavena z papundeklu. Osazenstvo tvori penzisti-stamgasti a mistni z Kosutky. Pivo toci primo ze sudu ukryteho pod deskou. Zachody a jejich kvalita je pro opravdove znalce podniku 4tr. Chut piva ackoliv je cepovane v takovychto pomerech neni uplne spatna. Vycepak & jecho chot tvori neopakovatelnou obsluhu.


Y - U Mrože
20. březen 2008 | 11:42

n1 underground podnik v plzni. Fakt nejlepsi lidi + atmosfera. Da se tu prozit par dni v kuse, takze proc ne. United we stand, divided we fall.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde