Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

ambiente - Karolína
5. červen 2006 | 22:32

děs a hrůza, to už bych musel být opravdu v nejkrajnější nouzi sem jít. Nicméně dřív se tu točil Platan a byla to profláklá punkerská hospoda:)


L@D@ - Helly
31. květen 2006 | 16:10

Pivnice, kde vysedava par stamgastu a jedna marena za barem. Obsluha nic moc, pivo taktez.


TONY - Monty Club
31. květen 2006 | 09:29

Docela v pohodě nonstop, není to asi na celovečerní popíjení, ale třeba pro přesun po zavíračce v livingstonu ideální.


ksakru - Club K4
19. květen 2006 | 11:39

Super hospoda rad sem zajdu hlavne z Longrem a Kratou. Obcas se tu pekne vykalime. Za vsechno muze ten vrchni....


Kráťa - Club K4
17. květen 2006 | 21:47

A má nejoblíbenější hospůdka K-4. Pokud se mám sejít s přáteli, pak jedině tady! Výborné posezení, skvělá zábava, dobré pití.....(hlavně pivíčko)no, co dodat. :-) Tak jsem koukejte přijít. Doma už to přeci znáte!!!


Longer - Club K4
17. květen 2006 | 19:12

Na K4 nedam dopustit. Rek bych ze jsem uz stalej host. To ze je hospudka zakourena-kde neni. No a to ze je v lete vedro-od ceho je pivko. A v zime mrzne-caj s rumem nebo svaracek to napravi.

Obsluha fajn a clovek se tam malo kdy nudi(hlavne v patek a v sobotu po 22hod.)


ambiente - U Kostela
6. květen 2006 | 09:30

Další klasická knajpička - tato má pár specifických výhod. Tak předně, pokud překonáte onu kouřovou clonu (fakt je, že po pár chvílích Vám to ani nepřijde) tak si zde můžete dát pivko za sympatických 15,-. Mimo jiné zde máte jedinečnou možnost potkat malíře a brusiče pivního skla:)


ambiente - U Michala
6. květen 2006 | 09:08

Taková klasická knajpička, taky jsme ji navštívili v rámci tour de beer a musím přiznat, že i přes vysoké procento opilých štamgastů ve tři odpoledne, byla tahle hospa asi to nejlepší co jsem za celý den viděl:)


gambrmen - U Pěti Kruhů
2. květen 2006 | 15:57

V současné době je tato hospoda zavřená, pravděpodobně porbíhá rekonstrukce


vendis - U Křelovců
30. duben 2006 | 17:27

klasická trojka, rádi jsme ji navštěvovali v studentských letech


bravesirrobin - U Křelovců
27. duben 2006 | 18:17

********** a ještě pár hvězdiček navíc. Jak říká citát z putiky:" Nebeské řádění vesmírných lovců zažiješ k ránu U Křelovců


gambrmen - U Hřiště
8. červen 2010 | 03:43

8.cerven 2010: Bohuzel otevreno jiz jen o vikendu, pres tyden jiz otevren jen sousedni klub TJ Sokol.

1.kveten 2006: davam pul hvezdicky navic, za uzasnej vyhled!!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde