Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

nasa - Hospůdka v Bendovce
21. prosinec 2006 | 15:06

paradni knajpa s dobrym pivem, dlouhou otevirackou a nizkejma cenama


Michal - Hemingway
19. prosinec 2006 | 16:33

Nádherná stylová hospoda. Plusem je že tu točí hafo piv včetně Modré Hvězdy z Dobřan.


švestík - U Patizona
30. listopad 2006 | 13:47

Nic moc


Zoidberg - Škoda sport park
27. listopad 2006 | 11:54

Fajn pocin. Takovehle zarizeni v parku chybelo. Nekdy tam sedi vic rybaru nez sportovcu


Zoidberg - U Patizona
27. listopad 2006 | 11:51

Pres den je to tu asi normalni, ale k veceru je to obycejnej zahulenej pajzl


ambiente - Šárka
10. listopad 2006 | 17:51

to gambrmen: Pub zde byl vygenreován proto, protože byla Šárka zařazena jako první cenová.

Jinak je to klasické knajpička z hodně levným pivem.


Beny - Karolína
10. listopad 2006 | 15:58

Zatuchlý sklep, kam vyrazí snad jen ti nejotrlejší.


Michal - V Plachovce
11. únor 2008 | 11:05

Skoro každej pátek si sem zajdu na výbornej Chodovar - rozhodně můžu doporučit. Někomu by se prostředí nemuselo moc zamlouvat, ale mě tu příde takový domácí a příjemný. Prostě mam rád tenhle typ hospody.

Já problém se zavíračkou nemam, a to, že je pak člověk nahulenej, co si budem povídat, to je z každý hospody, kde se kouří, tady to neni vyjímka. Komu se to nelíbí, ať sem nechodí.


Michal - U Pietasu
17. květen 2008 | 17:48

Já to tu mam rád. Pivo mi tu chutná, pan domácí je taky v pohodě a celkově příjemný a útulný prostředí, v létě možnost posezení na zahrádce, ruch z ulice ani tolik nevadí, co víc si přát, zvlášť když to sem má člověk z domova 5 minut pohodový chůze:-)

Gambrinus tady už skoro nikdo nepije, štamgasti vůbec, jenom náhodný kolemjdoucí a to zřídkakdy, což je taky dobře, Prazdroj sem za poslední měsíc neviděl pít nikoho.

No, další výborný pivo na čepu, už nevim co dřív, ještě vytlačit Gambrinus nějakou další dobrou desítkou a bude stav věcí naprosto ideální.


gambrmen - Šárka
29. říjen 2006 | 13:58

jen me pobavilo ze jako "podobny podnik" tu byl k Sarce vygenerovan "The Pub" :-) to je teda hodne mimo:-)


Bruno - Šárka
28. říjen 2006 | 15:08

Totalni pajzl - hodne navstevovany skodovaky (hlavne drive) .. nejdrsnejsi byl stul stamgastu od bucharu..;-)... Na vejsce jsme tam pravidelne chodili... byl tam vycepak s kterym byla fakt sranda... az na jednu chybu... tempo urcoval ON..;-).. pokud chtel clovek dojit v poradku domu.. musel si dobre rozmyslet kdy tam vyrazi;-)


genetik - Pionýr
26. říjen 2006 | 16:10

Příjemná obsluha, jukebox, projektor, kulec, šipky, fotbálek a další ... pořádají se zde také turnaje v pokeru. Nemůžu si vynachválit - už jen pro to, že tam chodí lidé věku přibližně pětadvaceti let.

Jediný co bych vytkl ... zdá se mi to nevyužitý, ta hospoda má v hl. sále obrovskou plochu. Bych tam pořádal menší akce :)))







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde