Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Bill.jr - Koutland
23. září 2007 | 22:00

Po doporuceni jsem ze zvedavosti navstivil Koutland. Mam rad ruzna specialni piva. Co mne ale cekalo byl sok! Proste klasickej nonstop... Zatezovej koberec, obyc vybaveni, trochu mi to pripominalo nektere sportbary. Navic ten velky prostor pusobi hrozne neutulne. Pivo relativne OK, ale nenadchlo mne a bohuzel diky dojmu z interieru se mi nepodarilo ozkouset vsechny druhy.


Eldron - Rodeo
20. září 2007 | 12:53

Celkem sympatická hospůdka se sympatickým vrchním. Má svou typickou klientelu a k některým stolům vás vždycky nepustí. Mohu doporučit, "na jedno" vážně super.


Beny - Hospůdka v Sadech
19. září 2007 | 10:39

Fakt malé prostory, navíc se zde kvůli holým zdem dost odráží zvuk a působí to celkem divně. Jinak obsluha je všímavá, popelník mi čistila snad po každé půlhodině.


Michal - Hockey Club (Hokejka)
14. září 2007 | 12:38

V poslední době se hospoda zútulnila a vypadá zevnitř príjemně, navíc cena piva se drží v rozumnejch mezích.


prajčis - Balaton
21. srpen 2007 | 15:38

Tak toto místo je dnes už tak trochu legendou, škodovácká hospůdka, která má svůj vlastní styl... + je určitě ultra-rychlá obsluha, která umí číst myšlenky a také dobré pivko za babku... no neberte to:)


ibotek - V Myslivně
13. srpen 2007 | 16:50

Instrukce:

Při vstupu do této pivnice nahlas pozdravte a zřetelně řekněte o jaké pivo máte zájem (pan domácí přeci nemůže čuchat jestli máte zájem o Gambrinus 10° nebo Gambrinus 12°) dále pak pokud sedíte na zahrádce noste sklo zpět k dotočení , nevylejvejte zbytek piva do křoví , nehrajte si s nepoužívanými tácky , nemluvte moc nahlas a jestliže už je 22:00 v tichosti opusťte hospodu .

Pokud tyto a jiné instrukce dodržíte , dočkáte se dobrého pivka a ani utopenec není k zahození.

Pan domácí není v jádru zlý- pořádek musí být.


karkulk - The Pub
31. červenec 2007 | 12:52

Tak nevím, tohle asi nebude hospoda dle mého gusta. Sice si můžeš natočit dle libosti, ale za cenu,že celý večer nevidíš lepou servírku, až při placení. Též zde mají "dobře" seřízené pípy - zkuste si natočit přesně 0, 5 l . Já to měl vždy 1cm pod rysku.


viliam - JAS
9. červenec 2007 | 01:09

otec tam občas hraje, takže jedinou zkušenost, kterou tu mám, mám ze sálu, kde není co vytknout. maximálně změna interiéru, což by zase na druhou stranu změnilo ráz sálu, což asi chtěné není..


baqui - Samuel
8. červenec 2007 | 21:54

Fakt hnusná nálevna.


baqui - Hospůdka Pohoda
8. červenec 2007 | 21:42

Moc příjemná knajpa, maj tam dobrý utopence i klobásky, pivko taky. Domácí prostředí a vtipně označený záchodky :)


baqui - Bumerang
8. červenec 2007 | 21:38

Prostředí originální směska kýče a zajímavých dekorací. Dost drahý pivo, jinak celkem příjemná hospůdka.


baqui - U Křelovců
8. červenec 2007 | 21:32

Nejlépe natočený a nejchutnější Gambáč v ČR, přátelské prostředí, přátelští psi, když je náhodou něco k jídlu, je to vynikající, na nealko, malý piva nebo dokonce malý panáky zapomeňte :) Zkušení štamgasti na svých místech... Jedinou výtku mám, a to, že odstranili fotbálek...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde