Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Votep - The Pub
26. duben 2006 | 10:37

Skutečně originální hospoda s výborným pivem. Ve večerních hodinách si ale bez rezervace nesednete. Rozhodně stojí za návštěvu.


Méďa Béďa - U Křelovců
26. duben 2006 | 01:28

Nevíte někdo, kde skončil ten blb, kterej tam čepoval někdy v létech 1980-1983? Později byl U Koců... Zaslechl jsem, že to byl kantor vyhozený v 70. letech z politických důvodů z gymplu a po kašpárkové revoluci se prý zase vrátil učit... Jestli je to pravda, tak pámbů se študáky, byl to jeden z největších blbů, které jsem v životě potkal.


Votep - Pivnice Plaská
25. duben 2006 | 09:43

jestli si to s něčim nepletu, tak tam mívali kulečník zadarmo. ale nic moc.


Votep - Netopýr
25. duben 2006 | 09:21

Typickej pajzlík. Pár stolů, pár opilců. Obstojný pivo. Nic víc, nic míň.


Votep - Hemingway
24. duben 2006 | 17:22

Výborná hospoda s báječnou atmosférou. Pivo tu maj lahodný, ikdyž si pro něj musíte dojít na bar. Taky tu bejvá dost narváno, ale tak už to chodí když je hospoda dobrá.


Zoidberg - Výčep Mokrý loket
24. duben 2006 | 12:16

Mory Loket bych povazoval za nejkrajnejsi mez pro jednu hvezdicku. Je to totiz vycep, kde se neda ani sedet. Na druhou stranu zase uz malokde se da poznat kouzlo bufetackych stolku a opileckych kecu uz treba ve 2hodiny odpoledne. Velmi podobna atmosfera jako v Alkronu v Gere.


ambiente - Hospůdka v Bendovce
24. březen 2006 | 08:06

Fakt pohodová hospůdka u Jižního nádraží. Dorbé pivko za neuvěřitelně nízké ceny, příjemné obsluha a pěkně zařízený interiér. Je zde spoustu akvárií s rybami i želvami.


gambrmen - Hospůdka v Bendovce
4. březen 2007 | 18:16

Prijemna huspudka, velkymi plusi jsou G10° za neuveritelnych 14,- a oteviraci doba az do tri do rana!

________

edit: listopad 2006

Ted tam za behu pobihaji urcite stavebni upravy (vysusovani zdiva -ze by je nekdo vytopil?) a navic se tam v predni casti vyradil asi nejaky sileny adolescent s lihovym fixem takze uroven prostredi klesla ale snad se to da vsechno zase do poradku!

________

edit: březen 2007

V soucasne dobe je to tam hodne divny, pulka hospody vypada jako staveniste, zmizela jedna stena, diky tomu je bar prodlouzen az ke vchodu, je to ale cely nedodelany, divny zidle.

Snad az to tu daji opet do kupy tak to bude ok, ted ale dost hruza...

G10° za 15,-

A aby si obsluha automaticky brala díška tu take nebyvalo zvykem.


gambrmen - U Michala
30. červenec 2008 | 01:21

Tady se to snad 100let nezmenilo, teda krome nabidky piv, ktera se neustale rozsiruje a to je dobre! Doporucuju Podskalaka, a stoji dokonce pouhych 15,-

Ze je to tu pajzlik by tak nevadilo, ale mohli by alespon vymalovat. A skoda ze nemaji zahradku, vevnitr byva dost zakoureno.

AKTUALNE: Rohozec jiz netoci:-( pry v lete prestali chodit ti co ho pili a nepasterizovane pivo se zkazilo. Pry mozna opet na podzim se zacne tocit.


Cesar82 - Pivnice Plaská
16. březen 2006 | 21:16

Je to taková klasická čtyřka pivo dobrý obsluha taky, ale nevýhodou je, že tady nedostanete nic k jídlu ani utopence.


Zoidberg - Bumerang
14. březen 2006 | 09:32

Pekvapila me cena piva, a prostredi pripomina venkovskou knajpu ( drezy u telky apod. ) kombinovanou s mastali.


Chody - V Plachovce
8. březen 2006 | 14:43

Typická fádní hospoda, která pro mě začala existovat, když začali točit Chodovarskou 13, ale je škoda, že vaří jen přes poledne a odpoledne je jen studená kuchyně







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde