Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

willik256 - Seraf
20. červenec 2012 | 11:53

pěkná čajovna s milou obsluhou, jen nás trochu překvapil prostor a WC, které je společné ale to nám příjemnej pocit z návštěvy nezkazilo :) rádi se vrátíme


iivannka - Street Café
30. květen 2012 | 12:06

Moc příjemná kavárna, obzvlášť pro studenty a ty, kdo si chtějí v klidu číst. Dobré pití a i moučníky a sandwiche. Doporučuji nechat si ohřát ciabattu. Ale to vám obsluha, která je tu moc milá, ráda poradí.


iivannka - SiCaffé Isis
30. květen 2012 | 11:53

Kdybych si vybírala cukrárnu podle interiéru, tak by to Isis nebyla. Ale mají tady úžasné zákusky i zmrzlinové poháry :-)


black_fish - Fashion Café
3. květen 2014 | 17:46


ginko - Bar Caffe Downtown
21. leden 2012 | 13:59

Downtown caffé změnil majitele, nyní už jsem zase mohu chodit. A hned mě potešila nabídka čerstvých ovocných a tvarohových zákusků na místo oschlého medovníku. Káva byla vynikající, na místo hořkého espressa s trochou levného mléka.

Co vzkázat novým majitelům: Jen tak dál, musí být těžké dostat kavárnu na vysokou úroveň po tom co bývalá majitelka z toho udělala céčkový podnik svým přístupem, intrikám, podvodům a šetřivostí na úkor kavality.


ros77 - Home Café
16. srpen 2012 | 08:04

Souhlas, od ty doby, co patri kavarna pod hotel, tak to se clovek docka driv smrti, nez obsluhy. Hosti na hotelu maj holt prednost, kdyz je z nich vetsi vejvar ...


Tomáš - Café Beruška
16. prosinec 2011 | 15:51

V Berušce se necítím dobře kvůli interéru ? jedna velká obdélníková místnost s hodně stolečky, dětským koutkam, pultem stropním osvětlením. Na cukrárnu moc studené a hlučné. Pro maminky s dětmi asi dobré?

Zákusky nevybočují z průměru, zajímavá je retro kombinace se slanými lahůdkami.

Tak proč se občas stavím? Přece pro ty úžasné žloutkové věnečky, tedy spíš věnce :)


Tomáš - SiCaffé Isis
13. prosinec 2011 | 12:01

Když dostanu chuť na dortík, je to v centru Plzně jasná volba. Dortíky stojí kolem 37 korun a jsou prostě úžasné.

Interiér ani posezení venku nejsou sice můj styl (kov, plast koženka), ale já nejsem cílová skupina :). Takže zabalit a doma vychutnat.


zuzik - Caffé Fellini
10. prosinec 2011 | 15:07

prisernejsi podnik se tezce hleda a blond vysoka servirka je total.... misto obsluhy cumi do zrcadla a neumi ani zabucet, necha vas tam sedet 20 minut bez obsluhy a pak cumi jak mental... naprosto priserna obsluha poprve jsem nenechala ani korunu navic.. pritom jsme tam chodili radi.... skoda


Zuzi - Home Café
31. červenec 2012 | 20:53

Jelikož jediná servírka v kavárně zároveň obsluhuje i recepci hotelu, na kafe čekáte minimálně půl hodiny. Kdyby nezačalo pršet, tak odejdu, čekáte tak dlouho, jako kdyby kávu teprve sklízeli z plantáže !


rockym - Bar Caffe Downtown
14. říjen 2011 | 12:31

Po včerejší návštěvě (14. 10. 2011) musím konstatovat, že tento podnik si plně zaslouží 5 hvězdiček. Obsluha milá, rychlá, příjemná, káva famózní, z toalet by se dalo jíst, příjemná hudba podtrhuje velice kladný dojem z této kavárničky. Navíc skvělá poloha v centru, přijatelné ceny mi v součtu dávají jasných 5 hvězdiček. Jak jednou navštívíte, budete se rádi vracet :))


brkan - Caffe Emily
22. září 2011 | 13:15

Nejhorší obsluha v Plzni. Jediné asi možná spíš bohužel velké plus je teráska na hradbách. Mě to prostě hlava nebere. Jediné co by to mohlo vysvětlovat, že tam někdo pere:-( Protože, pokuď budu chtít, aby mi to trošku fungovalo asi budu muset personálu zaplatit trošku víc, než studentům dvě stovky, kterým je vše jedno. A hlavně jim nedošlo, že existuje tác na sklo, takže jsem nevěřil svým očím, když je natřískaná zahrádka a oni chodí se a sbírají sklo do rukou. Divim se primátorovi, že tam chodí.


na začátek | «předchozí | Strana 4 z 35 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde