Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Susanolla - CrossCafe Solní
18. září 2011 | 12:35

Příjemné prostředí, i když v Solní je většinou plno a velký hluk. Od kaváren tohoto typu očekávám větší klid:) káva dobrá (i když osobně upřednostňuji Starbucks:)) naprosto vynikající wrapy a saláty. Fenomenální dorty!!


maydayberry - Street Café
10. září 2011 | 22:06

Tomuhle říkám Moje místo. Dřív jsem zašla jenom tak jednou za čas, když se mi zrovna chtělo a nebylo kam, ale teď mě jejich kafe v nějakém obtížnějším ránu perfektně probudí a odpoledne zase uklidní. Světe div se, dá se tam i pracovat nebo se učit. Moderní interiér je fajn, i když nefandím růžové, která se tam někdy mihne, tak to na mě působí skvěle. Personál je vážně v pohodě a většinou se mi trefí i do hudebního vkusu přjemnou hudební kulisou. :-) Dortíky a jiné věci k zakousnutí chutnají skvěle a káva je pěkně chuťově výrazná.

Co bych ale chtěla fakt pochválit, je starost o zákazníka. Věrnostní kartičky na 10. kávu zdarma a letošní prázdninové slevy přece jenom potěšily.


maydayberry - Kavárna Nico
10. září 2011 | 21:58

Opravdu nic moc podnik.


maydayberry - Daisy café
10. září 2011 | 21:54

Káva výtečná, obsluha milá, ceny pěkné a prostředí velmi útulné (ač trochu malé). Ač jsem zašla tak nějak nepřímo na pozvání kamarádky, určitě se ráda vrátím.


maydayberry - CrossCafe Solní
10. září 2011 | 21:52

Dřív jsem tam chodila hodně ráda. Ale přijde mi, že se to tam nějak změnilo. Nevím v čem, protože kafe tam je tak nějak furt stejný. Ovšem mají bezkonkurenční sendviče a hlavně patro, které je ovšem většinou plné, ale výhled na křižovatku u pošty je parádní.


maydayberry - CrossCafe Jungmannova
10. září 2011 | 21:49

Interiér pěkný, ceny jako v CrossCafe, jenom je občas problém sehnat volné místo někde u stolu.


maydayberry - Café Beruška
10. září 2011 | 21:46

Příjemná nekuřácká kavárna s poměrně dobrým výběrem, jen ten interiér mi přišel hodně stísněný.


martinsvetlik - Ólala Café
25. červenec 2011 | 01:27

Osobně hodnotím velice pozitivně. Oceňuji příjemný moderní interiér a jsem rád, že si majitelé dali záležet i na celé identitě kavárny. Rád sem chodím na obchodní jednání, obsluha příjemná, leč někdy až příliš aktivní nebo naopak pomalá, jde hodně o to, na koho člověk narazí, ale nikdy jsem neměl větší problém, který by mě odradil od další návštěvy :-)


hattori.hanz - Jabloň
17. červenec 2011 | 18:34

Jo, když to tam měla na starosti Martina Šimánková, to to byl podnik na úrovni. Teď? Sklenice oplachované ve stojaté vodě, špína kam dohlédnete, mravenci v kuchyni, toustr, který se neumývá, a ještě k tomu obsluha, která je příjemná jak týden před výplatou. Pokud chcete dostat otravu z jaru, je tohle přesně ten podnik, který hledáte. :-)


Adleita - Fashion Café
4. červenec 2011 | 14:12

Docela dobrá kavárna s ještě lepší polohou v centru města.


barbucha.strasidlo - Tartelette
1. červenec 2011 | 16:33

Nejraději sem chodím na mandlové a hruškové koláče a k rychlému obědu polévky z denního menu. Jídlo čerstvé a chutné, koláče vždy výborné a křupavé. Určitě ještě mnohokrát navštívím.


Moniqa - SiCaffé Isis
27. červen 2011 | 22:06

Příjemná kavárnička v centru Plzně.. umístění nenápadné, zmrzlina více než výborná, zákusky taktéž a o jejich horké čokoládě se mi i zdává... :)ráda se vracím na zmrzlinový pohár s kokosem a jahodami a za kvalitu pokrmů a vstřícnost personálu mi nevadí si připlatit...


na začátek | «předchozí | Strana 5 z 35 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde