Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Kiss - 7g
28. leden 2011 | 17:05

Tahle kavárna příliš nenadchne svým interiérem, ale spíše širokou škálou teplých zákusků a koláčů. Vhodná spíše pro vysokoškoláky, na romantické pohodové nedělní posezení to zatím není.


Kiss - Café Bar Jiný kafe
24. leden 2011 | 14:41

S přítelkyní jsme to přejmenovaly na iné kafe, každopádně docela solidní kavárna, ale na to že je v centru, tak by měla mít mnohem profesionálnější personál i trochu mezinárodnější výběr koktejlů.


gary - Kavárna u rybníka
25. prosinec 2010 | 19:02

Byli jsme zde nedávno s kamarádem, při výletě po okolí a podnik se mi líbil, je nový, na úrovni, oddělená cukrárna s kavárnou a bar a dokonce i sál pro pořádání akcí. Obsluha příjemná, prostředí útulné. Dal jsem si výborný zákusek a mé oblíbené caffe latte také patřilo k těm lepším, co jsem sem měl.


Chomacek - Čajová chýše
6. prosinec 2010 | 01:40

V podniku se točí střídající se piva... To je vtip? Možná mě tu nějaký admin odregistruje záhy co jsem se zaregistroval, ale úžasný svět čajoven mnohem lépe pokrývá k tomu určený web www. cajik. cz. U Plzeňských čajoven, Chýši nevyjímaje, komentáře vesměs chybí, nebo je píšou blázni či sami majitelé, takže co s tím konečně něco udělat? A jinak je Chýše docela fajn, akorát je trochu moc poznat že to je spíš hobby než profese.


Chomacek - Perlová Čajovna
6. prosinec 2010 | 01:25

Ale jistě že je v Plzni víc čajoven. Perlová je bývalá Dobrá čajovna (frančíza, řetězec, plusem standart, mínusem uniformita) která se z "tajuplných" důvodů trhla. Je hodně "provařená" a nyní rozhodně nejlepší za celou dobu své kariéry, ale v Plzni jsou i čajovny luxusnější, i levnější, i duchovnější, i alternativnější, i s lepšími čaji, a i s lepšími dýmkami. Řešit to zde nemá moc cenu, od toho je už pár let jiný web specializovaný na čajovny.


Johnny - 7g
5. prosinec 2010 | 20:44

Velmi dobrá káva, profesionální personál. Výborné domácí zákusky, ze kterých vyčnívají ohřívané koláče, což je, zvláště v zimě, nápad téměř geniální.

Prostředí je zatím trochu studené a trošku se bojím, až se na zdi objeví velká LCD televize, na které je očividně připravené místo. Trochu také zaskočí absence toalet??


kava - 7g
5. prosinec 2010 | 19:43

Výborné latte, rozhodně jedno z nejlepších v Plzni. Pěna je nádherně krémová a chuť kávy je skvěle vyvážená. A navíc velmi pozorná obsluha/coffee maker v jednom. A jako příjemný bonus - nekuřácké prostředí. Laťka je v Plzni opět posunuta výš.


jochy - CrossCafe BCB
30. listopad 2010 | 21:15

osobně si myslím, že se do těchto prostor kavárna tohoto typu ne zcela hodí, ale i tak sem občas zavítám kvůli tomu výhledu. Povětšinou si i vychutnám kvalitní kávu.


aranek - CrossCafe Solní
8. listopad 2010 | 21:22

Objevil jsem až po sesterském podniku na střeše BCB, platí totéž - standardní kvalita Cross Café, čokoládový dort a horká mléčná čokoláda nemá chybu.

Tak či onak, kavárnu mám asociovanou s klidnějším prostředím, lze-li to na tak rušném místě, nevím.


aranek - CrossCafe BCB
8. listopad 2010 | 21:12

Cross Café za to nemůže, ale na tomhle místě bych si představoval lepší restauraci s bílými ubrusy, kde bych večer po dobré krmi popíjel víno s dívkou svého srdce ve světle svíčky a pozoroval zářící město.

Leč zpět k podniku - barpult dole, občas hosté předvádějí na kovovém schodišti komické kousky, míjejíce se s plnými tácy. Jinak standardní kvalita Cross Café, čokoládový dort a horká mléčná čokoláda nemá chybu.


viita - Perlová Čajovna
5. listopad 2010 | 13:46

Čajovna nemá chybu, je opravdu útulná. Takový typ čajovny tu jiný není. PS: poznámky typu, že když tam není pivo tak to sem nepatří a budu to kvůli tomu špatně hodnotit jsou podle mého úplně zcestné... zamyslete se.


viita - SiCaffé Isis
5. listopad 2010 | 13:30

Moje nejoblíbenější kavárnička v Plzni. Ideální na spicha na randění.:-) Neuvěřitelná zmrzlina, skvělá pohodová obsluha, čisté prostředí, parádní výběr zákusků a hlavně tu mají mou oblínebou bílou čokoládu, kterou si dávám místo kafe. 5 hvězd jako vyšitejch!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde