Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

janinka.1990 - el Caffé
16. květen 2014 | 07:27

Další kavárna, která v Plzni spadla na průměr - neurazí, nezaujme. Dobré a cenově příznivé jsou snídaně. Vůbec přes den, kdy je narváno, to tady frčí, ALE VEČER: V podniku 5 hostů, dvě servírky se baví na baru se svými amanty a vůbec neobsluhují! Taky není moc dobrou vizitkou, když mají na svém webu špatně otevírací dobu.


josemo - Francis - Pivní retro kavárna
30. duben 2014 | 21:12

perfektní obsluha, parádní pohoda na zahrádce, prvotřídní hudba, pivo prostě excelentní :)


josemo - Café Beruška
28. březen 2014 | 12:13

Kavárna, která působí chladně a především stísněně. Jinak je ve všem průměrná, ničím nevybočuje.


Jaki - Café Pecka
27. březen 2014 | 10:28

Docela ucházející místo... prostory pěkný, takže na kávu a kus řeči docela v pohodě. Pravda je, že obsluha občas zaspí, ale taky se to nechá přežít. Jen upozornění... kdo není zvědavý na pubertální výjevy omladiny, která se zde často schází, ať jde raději jinam.


insurgentes - Pekařství Malinová
22. březen 2014 | 18:44

Pokud vás postihne čekání na plzeňském hlaváku, doporučuji zajít do kavárny Malinová přímo ve vestibulu nádražní budovy. V pohodě posezení se zásuvkou a wifinou, k jídlu si můžete dát velmi ucházející chlebíček, bagetu nebo dort, který stál (nejdražší) 30 korun a přísahám v sobotu chutnal úplně čerstvě, se spoustou ovoce, no v Praze by si za něj řekli nejmíň 7 pětek. Příjemné překvapení a příjemně strávená hodinka.


petr.vyleta - Francis - Pivní retro kavárna
17. únor 2014 | 18:07

Příjemné prostředí a nejlépe točená Plzeň v PLzni. :) A navíc velký výběr Belgických piv.


janinka.1990 - Café Salé
12. leden 2014 | 08:25

Kavárna, která už se tři roky rekonstruuje... :(


janinka.1990 - Café la Rose
12. leden 2014 | 08:21

Chtělo by to už obměnit nábytek, ale obsluha se v poslední době výrazně zlepšila, většinou všechno běží jak má. Přijemná je otevírací doba, většina použitelných kaváren v Plzni zavírá v devět večer :(


joshua - Tartelette
29. listopad 2013 | 18:51

Bezkonkurenční podnik, co se koláčů týče. všemožný druhy, každý si vybere a jsou opravdu vynikající. měl jsem zatim vždy štěstí na velmi příjemnou mladou dámskou obsluhu :) přes oběd je tam pěknej frmol... až moc, na oběd snad jinam. ale na to vzít si koláče s sebou a posedět někde vedle v klídku v sadech je to parádní :) i polévky mají skvělé.


Jerrina - Caffé Fellini
12. listopad 2013 | 07:51

To, co jsem viděla včera, jsem už dlouho neviděla! Kafe hnus, zákusek no comment a toasty... opět škoda mluvit a škoda, že sem nemohu dát foto. Asi největší šok- objednala jsem si 2ks toastů se šunkou a sýrem- člověk by nečekal zázrak, ale že mi přinesou 2 plátky studeného opečeného toastového chleba, na to mrsknou plátek euro hranaté šunky a doprostřed cca na cm2 dají eidam a to prosím za bezmála 50,- Kč. Tuto "kavárnu" již nikdy více a rozhodně nebudu šetřit recenzemi na tento skvělý podnik!!!


janinka.1990 - Home Café
15. říjen 2013 | 21:36

Pokud jste si dosud mysleli, že není v Plzni horší obsluha než v protějším El Café, najdete ji zde. Home Café už bohužel není, co bývalo. Při naší návštěvě zde odnikud nikam pobíhala jakási zoufalá studentka, na kávu jsme čekali 40 minut, na zaplacení hodinu. Pak se ukázalo, že vrátit z pětistovky na 220Kč je zcela nad síly obsluhy i její peněženky. Něco tak tristního by nikde v Evropě neobstálo!! Tohle musí být jen pračka peněz, jinak si to nedovedu vysvětlit (byli jsme zde samozřejmě jedinými hosty...). Pokud můžete, minimálně se tomuto podniku vyhněte.


Annette - Tartelette
4. květen 2013 | 08:54

Naprosto vynikající podnik s naprosto vynikající nabídkou slaných a sladkých koláčů, krémových polévek a sendvičů. Jen doporučuji!

Nicméně již několikrát jsem narazila na obsluhu bez úsměvu, které jakoby vadilo, že ještě nemám vybráno.


na začátek | «předchozí | Strana 2 z 35 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde