Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

viita - Café Restaurant Kačaba
5. listopad 2010 | 13:26

Velmi příjemná obsluha, úplně super ceny na to že to je v centru. Výbornej nápad. Jen nedoporučuji tam brát slečny na rande... Chodí tam s obsluhou spřízněné duše, které jsou na tom mentálně podobně a to navodí až smutnou atmosféru... a ta je na randeti nežádoucí. Každopádně 4hvězdy.


gary - Daisy café
3. listopad 2010 | 18:37

V této kavárně jsem byl takříkajíc kvůli obchodnímu jednání, byl jsem zde poprvé a rozhodně ještě zajdu. Bývá dosti plno, ale podařilo se nám najít volný stoleček. Obslha velmi příjemná, prostředí pěkné. Dal jsem si oblíbené Latté a bylo vcelku velké a chutné. Takže plná spokojenost.


lofason - Perlová Čajovna
20. říjen 2010 | 22:25

Čajovna užasná, ale vzhledem ke stránce na které se nacházíme, tak dám hvězdu jednu kvůli absenci piva.


Shotice - CrossCafe Solní
10. říjen 2010 | 18:51

Tohle není místo kam se dá chodit každý den ale mít penízky a mít byt nad crossem lezu tam denně na snídaně.. líbí se mi soukromí horního patra.. a neskutečně dobrý dortíky. Doporučuji všem!


Blueflanker - 7g
10. říjen 2010 | 18:34

Super podnik, který je nekuřácký, úroveň kávy je na vysoké úrovni a celkem působí velice mile a sympaticky. Určitá protiváha Crosscafé, která mě osobně sedne víc. určitě navštivte!


dudu1232 - CrossCafe Solní
8. říjen 2010 | 23:05

Do cross jsem krátce po otevření chodila velmi ráda, většinou denně. Je ale pravdou, že kvalita kávy se snižuje, zatímco ceny rostou. Cross už rozhodně není, co bývalo. Počet zákazníků není, myslím, měřítkem kvality, Cross hodně těží z ideálního místo a zkrátka z toho, že jiné pořádné "to go" café v Plzni nebylo. Jsem zvědavá na úspěch Cross v Praze, kde je výběr širší a zákazníci jsou zvyklí na lepší kvalitu. I dnes Cross navštívím, ale je to spíš z "musu" - pokud nechci presso zabijáka, ale standartní fastfoodové kafčo na cestu - mám to při cestě. Pokud by v Plzni byl třeba Starbucks, daleko raději bych šla na POŘÁDNÉ kafe jednou za 3 dny, než denně na vodu z ponožek. A všem, co se Cross zastávají, doporučuji např. karamelové frapuccino ve Starbucks, jen jendou ochutnejte... A pak uvidíte, o čem mluvím :o)

Provozovatelům bych mmj. doporučila zlepšit klimatizaci, v teplejších dnech jsou interiéry naprosto neobyvatelné...


paja1012 - Tartelette
11. září 2010 | 23:33

Restaurace kombinovaná s rychlým občerstvením. Mají výborné prakticky vše, co vyrábí. Široký výběr zejména slaných koláčů, ale i baget. Polévku jsem měla pouze jednou, ale byla skutečně vynikající.


gary - Café Skupa
31. srpen 2010 | 23:16

Perfektní prostředí, unikátní kavárna v muzeu, ale loutek. Ceny o něco vyšší, ale kafe se zákuskem bylo naprosto famózní. Obsluha všímavá a to se mi líbí.


pavlinka.m - Pierot Café
30. srpen 2010 | 14:40

Obsluha je příjemná a není problém se zde domluvit primitivními posunky (na znakovou řeč nemám buňky), mají velký výběr za fakt slušné ceny, takže nejsem po celou dobu posezení odkázaná na střídání Latté s Cappuccinem :) mrkněte na web. Nemám, co bych vytkla, moc se mi tam líbí.


Kiss - Merci Caffé
29. srpen 2010 | 20:05

Podnik, který v Plzně dlouho chyběl, skvěle zvolený styl zakomponovaný do historické části znovuzrekonstruované mlýnské strouhy. Výborná zmrzlina, rychlá obsluha, při krásném počasí optimální varianta k posezení venku.


Kiss - Sylva Café
21. srpen 2010 | 14:26

Tako kavárna, kde si můžete dát i drobné občerstvení, neurazí, ani nenadchne, přesto je tu příjemná obsluha a slušné ceny, doporučuji při krácení chvíle, když naprotější zastávce čekáte o víkendu na tramvaj.


Kiss - Café Restaurant Kačaba
6. srpen 2010 | 22:25

Kačaba je výborný nápad a především šance pro zapojení lidí s handicapem. Velikou devizou je jejich vstřícnost, ochota a zapojení, mají zde jeden z největších výběrů sypaných, bylinkových a sáčkových čajů. To vše za naprosto dostupné ceny pro všechny.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde