Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Kiss - Segafredo Espresso
6. srpen 2010 | 22:22

Optimální varianta pro pracovní a byznys schůzky, velice na úrovni, výborná káva, luxusní zákusky ale především skvělá a krásná obsluha.


Kiss - Inkognito
6. srpen 2010 | 22:19

Přestož jsem zde nebyl zcela inkognito, tak musím přiznat že se zde velice zlepšili, dříve mi to připadalo jako studentský klubík, kde si občas někdo zapálil travku. Mají zde především dobré pivo Hoegaarden!


Kiss - Café Central
6. srpen 2010 | 22:13

Příjemné prostředí, čisté, kvalitní zákusky i pití. Bohužel jsme příliš dlouho čekali na obsluhu, přestože jsme tam byli jedinní, zřejmě nějaká brigádnice. Slušný průměr.


Kiss - Home Café
6. srpen 2010 | 22:06

Zde jsme byli s přítelkyní po návratu ze Šumavy a byli jsme doslova unešeni, kreativně zpracovaný interiér netradičně spojení s minulostí i současností pro každou klientelu i generaci. Obsluha velice profesionální, ceny odpovídající moderním trendům za odvedený sortiment.


janinka.1990 - Café Pecka
10. červenec 2010 | 00:08

Bývala to super kavárnička, kde jsme byli pečený vařený. Teď - děs a hrůza. Nevím, proč se tohle nazývá kavárnou.


janinka.1990 - Caffe Emily
9. červenec 2010 | 23:33

Bohužel ani letos se obsluha nezlepšila. Paní majitelka si zjevně neví rady. Na terase obsluhuje naprosto chaoticky asi šest lidí a přesto nestíhají vůbec nic, zatímco jinde stejný počet stolů zvládnou dva. Krásné prostředí, ale snad nejpříšernější obsluha v Plzni. Návštěvu doporučuji jen na vlastní nebezbečí, pokud vás baví vše 2-3x urgovat. Podnik by mohl sloužit jako skanzen, jak se obsluhovalo před rokem 1989. Jedním slovem hrůza!


jochy - SiCaffé Isis
30. červen 2010 | 21:23

Velice chutná zmrzlina a ani kafe mě nijak neurazilo. Ovoce opravdu čerstvé. nelze než doporučit


adarhaz - CrossCafe BCB
12. září 2011 | 03:18


Adleita - Caffe Emily
21. duben 2010 | 16:28

V této kavárně jsem byla několikrát a vždycky to bylo stejné. Obsluha byla pomalá či nás přímo ingorovala.. Jsou příjemnější kavárny v cetru Plzně.


verun92 - Caffe Emily
21. duben 2010 | 13:39

Začínám tam pracovat, tak snad se obsluha zlepší :D

Budu se snažit tak na ten podnik nezanevřete, ju? :D


Kiss - Cafe Dolce Vita
18. duben 2010 | 13:33

Majitel terna a tohoto podniku se nezapře, výborné pivo, skvělé zákusky a teď již opět točená zmrzlina, dávají i tak nehostinnému prostředí v supermarketu skvělý ráz a lesk. K tomu samozřejmě velmi příjemná obsluha, takže není co dodat.


gary - Cafe Dolce Vita
16. duben 2010 | 23:45

Naprostá spokojenost, i při plném obsazení jsou u mě u stolu z obsluhy okamžitě. Slušně se zeptají, zda si dám ještě. Výbornou Stellu a kávu s ezákusky či něco na zub si dám rád po únavném nákupu v místním hypermarketu.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde