Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Blueflanker - Caffé Fellini
24. červen 2011 | 18:35

Byl jsem zde před nedávnem a podnik mne absolutně neuchvátil, znuděná obsluha, nahlas hrající hudba, celková jakási "zašlost" .. na to, že to je podnik na jedné z nejlepších adres katastrofa, ale třebas sem tam dokáží překvapit.


Blueflanker - el Caffé
24. červen 2011 | 18:31

Jedna z těch opravdu lepších plzeňských kaváren, veliký sortiment, příjemné prostředí i obsluha. Mohu jen doporučit!


Blueflanker - Francis - Pivní retro kavárna
4. červen 2011 | 19:03

Velice povedená pivní kavárna :) s možností letního posezení, konají se zde různé grilování, možnost hraní hudby přímo z gramofonu a skvělá obsluha i atmosféra dělá z tohoto podniku nutnost k vyzkoušení


Blueflanker - Ólala Café
4. červen 2011 | 18:53

Tento podnik působí dle mého názoru rozporuplně. Nesedne mi zdejší design interiéru, ani chování obsluhy, která nás jednou chodila kontrolovat snad každých 5 minut, jestli už máme dopito ( alespoň tak to působilo) nebo pro jistotu jednou nepřišla po 10 minutách ( a to bylo poloprázdno) ani jednou. Osobně bych řekl, že je to podnik bez jakéhokoliv ducha, jakých ostatně poslední dobou v Plzni jen přibývá.


Filer - Café Pecka
22. květen 2011 | 20:40

Tak ignorantskou obsluhu už jsem dlouho neviděl... toto s kavárnou opravdu nemá nic společného...


davy - Café Beruška
2. květen 2011 | 13:02

Nekuřácká kavárna- super! Zákusky dobré, káva rpůměrná. Nové a čisté prostředí. Doporučuji, zejména s dětmi.


romm - Tess Café
2. květen 2011 | 12:59

Oceňuji zcela výjimečnou věc v této kategorii podniků, a to, že na stole není spousta nabídek zmrzlin, čajů, juice a jiných věcí, každá v jiném rozměru i vzhledu, jak bývá zvykem. Ovšem vybírat si můžete z elegantního nápojového lístku ve stylu roku 1991, který je navíc ne zcela přesný. Nebo vy znáte kávu Alberto?


garfieldeek2 - Tartelette
19. duben 2011 | 14:34

Fajn francouzské bistro, skvělé čerstvé bagety, parádní quiche a hlavně famózní saláty... fíkový je prostě nej! Ochutnejte a uvidíte :-)


Lukke - 7g
5. březen 2011 | 16:53

Pro mne osobně nejlepší kávička v Plzni s krásným a naprosto čistým nekuřáckým prostředím a usměvavou příjemnou obsluhou. Profesionální služby, jednoznačně doporučuji.


Kiss - Caffé Restaurant Amorino
26. únor 2011 | 10:12

Je to spíše poměrně drahá restaurace v neútulném prostředí nákupního centra. Každopádně pravá italská káva je zde opravdu nefalšovaná.


Kiss - Bar Caffe Downtown
26. únor 2011 | 10:10

V poslední době jsme si tento podnik s přítelkyní velice oblíbili. kromě skvělého pressa i zákusků, vždy po ránu potěší čerstvý denní tisk.


miffi - SiCaffé Isis
14. únor 2011 | 22:11

zákusky jsou nejlepší


na začátek | «předchozí | Strana 6 z 35 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde