Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 149 recenzí

Ladroš - Vinárna U Slunce
24. červenec 2012 | 21:41

Takže za prvé: Začnu obsluhou, bylo to něco příšerného, vrchní číšník nepříjemný, číšník jak by smet. Jdu si na záchod a zaslechnu jak pomlouvají hosty a ne dost vybraným způsobem.

Za druhé: V nekuřácké místnosti smrad a zakouřeno.

Za třetí: Nábytek a vlastně celé vybavení téhle Vinárny je hrozné

Ale alespoň jedno plus k dobru u mne mají a to výborný gorden..

Víc už sem NIKDY nevkročím....


willik256 - Sklípek
20. červenec 2012 | 11:45

prostory fakt malinký, ale na vínko s kámoškou to stačí :) Navíc pro milovníky plzeňskýho divadla a hlavně jeho herců, hudebníků, kulisáků a všech co mají s DJKT něco společnýho je Sklípek přímo ráj ;)


Charlii - Vinárna Ořechovka
3. květen 2012 | 23:41

Opravdu skvělá restaurace a vždy chutné jídlo s přítelem si vždycky moooc pochutnáme jak na jídle tak i na dobrém víně... všem doporučuju ...


koubekson - U Krbu
22. březen 2012 | 17:27

Škoda že vinárna není striktně nekuřácká. Poprvé když jsem tam byl, tak pro kouř málem nebylo vidět (bylo plno). Podruhé už jsem měl větší štěstí.

Obsluha je opravdu sympatická a vstřícná.

Víno bylo výborné, škoda jen že ho člověku nepřinesou ve džbánku... na druhou stranu když si člověk dá sudové, tak už je skoro jedno jestli si dolívá sám nebo jestli mu ho přinesou :-)

Příjemný podnik s fajn atmosférou.


koubekson - Vinárna U Slunce
22. březen 2012 | 09:53

Sudové víno bylo fajn - lepší průměr (ochutnal jsem obě bílá co měli). Servírka byla celkem příjemná a ochotná, na rozdíl od pana vrchního, který si mě zavolal do uličky a vynadal mi, že nás přišlo 20, když byla rezervace jen pro 10 lidí (byli jsme v salonku a přišlo víc lidí , tak jsme chtěli nějaké židle navíc). Vzhledem k tomu, že zbytek podniku byl prakticky prázdný, tak souhlasím, že to z naší strany byla opravdu podpásovka přivést tolik nečekaných zákazníků. Zavíračka v 10 taky nepotěší, ale to jsem věděl dopředu. To že ze strany obsluhy nebyla žádná ochota čas nějak prodloužit neberu jako negativum (kromě nás tam nikdo nebyl) - naopak když nás někde nechají sedět dlouho po zavíračce, tak se spíš kvůli nim cítím trochu blbě. Před placením si mě vrchní ještě zavolal stranou a snažil se mě přesvědčit že mám zaplatit 200kč jako "pronájem" salonku pro "uzavřenou společnost". Jemně jsem mu vysvětlil, že to měl říct, když jsem rezervaci dělal (to bych se na to byl vykašlal a šel jinam). Podtrženo a sečteno - první návštěva byla zřejmě také poslední...škoda...


jamboox - Kajetánka
20. březen 2012 | 23:15

V této hospodě (restaurací ani vinárnou již tento podnik nazývat nelze) jsme sice byli naposledy v době květnových oslav 2011, Ale podle všeho to tam k lepšímu zřejmě od té doby nesměruje. Šli jsme tam proto, že se prý měnil majitel, tak jsme zkusili, co se změnilo. Majitelé zřejmě mimo obor. V podniku jsme byli téměř sami, přesto personál řešil zřejmě nějaké obchody s ojetinami. Zvolili jsme nakonec jen polévku (stopro ohřívaná z mrazáku), pivo, vodu a pryč...

Tři týdny na to byli v Kajetánce příbuzní a regulérně snědli zkažené maso. To prý bylo i cítit. Protože se jednalo o oslavu výročí, ani jeden nechtěl druhému kazit radost tak to pozřeli. Čímž si rozhodně nepomohli, protože měli regulérně pokažené další tři dny. A to tak, že velmi!

Majitelům voucherů doporučuji vyčerpat co nejdříve, obávám se že je to poslední záškub před klinickou smrtí. Tak aby jste to stihli...

Pro mě Never more...

A takový fajn podnik to býval.


Tomáš - Hotel Primavera
19. prosinec 2011 | 13:16

Po první polední návštěvě musím hodnotit kladně.

Interiér není podle mého gusta, ale to je otázka vkusu. Je tu čisto, světlo, výhled do údolí řeky.

Denní menu za 85 nezklamalo a plus si zaslouží rychlá a milá obsluha. Čelem se postavili k menšímu problému... nějak jsem si nevzal peněženku :)


Friday - Vinárna Jadran
11. listopad 2011 | 14:18

Máme rádi. Jídlo neurazí, snaživý personál, jen škoda že nemají točený Prazdroj. Co se týká vína - obsluhující odborník je super.


ain - Kajetánka
24. září 2011 | 22:53

Těžko vystihnout atmosféru této kuřácké, ošklivé pajzy. Když opomenu, že přes cigaretový kouř jsem na jídlo skoro neviděl, dostal jsem česnečku zředěnou asi 1/2 litrem vody se stroužkem čínského česneku. Mám podezření, že chleba k ní strávil většinu svého života v ledničce. Cinknutí mikrovlnky z kuchyně ostatně nikdy nebývá znakem ničeho dobrého... :) Vše dokreslovala směsice nějaké rockové zábavové "hudby".


kamilek.246712 - Vinárna Ořechovka
22. červenec 2011 | 15:38

Do této restaurace chodíme s manželkou docela často a velmi rádi. Obrovské porce výborného jídla za nízké ceny jako nikde jinde v Plzni, servírky ryclé a milé. Posezení v příjemném prostředí, což také oceňuji. Doporučuji všem restauraci navštívit.


barbucha.strasidlo - Vinárna Ořechovka
11. červenec 2011 | 22:19

Ořechovku jsem navštívila dvakrát, vždy s větší skupinou lidí. Obsluha (mladá děvčata) byla vždy milá, příjemná, ochotná, ale bohužel co se týká jídel poněkud neznalá - neznala složení jednotlivých jídel, na vše se odcházela ptát. Co mě ale nejvíc fascinovalo bylo, že naprosto všechna jídla chutnala stejně, protože každé z nich bylo důkladně prosypáno jakýmsi oranžovým umělým kořením! Na klidné posezení u vínka fajn podnik, ale na jídlo sem už ne e.


mirk - Vinárna Ořechovka
11. červenec 2011 | 17:51

Po několika návštěvách různých plzenských restaurací kde sme byli na jídle a byla to hrůza at už šlo o jídlo nebo o obsluhu jsme navštívili Ořechovku a musim jenom chválit. Obsluha milá a jídlo bylo rychle a hlavně chutně připravené. Opravdu jsme byli mile překvapeni. Takže můžu pouze vřele doporučit!


na začátek | «předchozí | Strana 3 z 13 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde