Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 139 recenzí

jochy - Vinárna Hrozen
28. únor 2011 | 21:59

Dle mého názoru velmi dobrá volba k posezení u vína v centru Plzně. Místní nabídka piva mě však taky nenechává nikdy chladným a i při vinařské návštěvě u vína nezůstávám.


jochy - Bzenecká Vinárna
28. únor 2011 | 21:54

V této vinárně jsem již strávil několik příjemných večerů a nutno říci, že ani rána poté jsem místní víno neproklínal. Takže mohu jen doporučit


papanka - Blinkal a syn
17. únor 2011 | 22:37

Jo jo to byli časy.. Pro vínko a šup na Homolku.. Koukám že tradice je stále zachována, já jí už ale přenechám mladším..:)


Kiss - Blinkal a syn
17. únor 2011 | 15:20

Dodnes nechápu, proč se to nazývá vinárna, spíše by se hodilo bufet, který je snad 10 let naprosto beze změny, sem se vydat tak ve stavu, když už o sobě navíte a je vám všechno jedno.


Tomáš - Irida
10. únor 2011 | 21:45

Mohu hodnotit jen z jednoho oběda, takže stručně: docela příjemné prostředí, hotovka na slušné úrovni. Příjemná číšnice, její rychlost těch pár hostů nemohlo pořádně otestovat :-)


Jena - Vinárna Ořechovka
2. únor 2011 | 14:04

Orechovka je specificka svym umistenim v zastavbe rodinnych domu z odbobi kolem valky. Siroko daleko neni jina restaurace, kde by se mistni mohli s rodinou sejit na slavnostni obed ci veceri. A prave temto lidem je, podle meho, prizpusoben jak interier, tak kuchyne. Mladsi lidi touzici po patecni parbe se tu nebudou citit dobre. Konzervativnejsi stredni a komplet starsi generace bude jako ryba ve vode.


dominostajny - Vinárna Ořechovka
1. únor 2011 | 16:03

Tak já osobně si myslím že kvalita ve vinárně Ořechovka šla dolů co se týče jídla a většinou i obsluhy a na předchozí příspěvek mi připadá že se tu obhajuje personál, ale na to tyhle stránky myslím zřízeny nejsou a že se v Plzni najím lépe i levněji je jisté. Takže já zase nedoporučuji :-)


Tomáš - Vinárna U Slunce
31. leden 2011 | 17:59

Vzhledem k ostatním recenzím nevím, jestli jsem neměl při své jediné návštěvě za poslední dobu jen smůlu... takže krátce.

Servírka nebyla extrémně pomalá, ale otrávený obličej spící panny nebyl zrovna povzbuzující. Necítil jsem se ve vinárně dobře, protože tomuto typu interiéru říkám "umělohmotný". Čistý, ale plný umělých květin i cihel, nábytek alá devadesátá léta.

Jídlo ani víno nemohu z návštěvy hodnotit, tak alespoň pivní varování: točí se striktně jen do třetinek!

Ačkoliv jsme seděli v nekuřácké místnosti, oblečení mně vysloveně smrdělo ? kuchyňským pachem spáleného oleje.


Maky - Vinárna Ořechovka
31. leden 2011 | 17:24

janinka. 1190 - a jak bys pak hodlala procházet nahoru do druhé části podniku, když jsou dveře zavřené? a s plnýma rukama se ty dveře asi těžko otevřou.. já pokud vim, tak se na to vždy upozorňuje, že je tam chladno, asi záleží na lidech a ne na prostředí. z mé zkušenosti je to výborný podnik tady v Plzni a málokdy najdeš v dnešní době takovou restauraci, kde máš velký porce za normální ceny. viděla sem i menší porce za větší ceny. takže já opravdu vřele doporučuji!


janinka.1990 - Vinárna Ořechovka
12. leden 2014 | 09:07

Po delší době jsme sem zašli, jelikož to máme blízko. Úspěch podniku zřejmě tkví v tom, že na Slovanech není konkurence. Jídlo nic moc, ale aspoň velké porce,fakt nic pro Pohlreicha:). Ale dalo se, i když jde o uho na sto způsobů. Zásadní problém byly dvě věci: servírka (nakrátko ostříhaná blondýna)působila, že si sem odskočila z bufetu 6.cenové skupiny. A pak je tu pořád průvan, trvají na otevřených dveřích do vstupní haly, takže jen pro otužilé. Další podnik, kde kvalita pomaloučku, ale trvale klesá.


Jena - Vinárna Jadran
28. leden 2011 | 17:47

Navstivil jsem Jadran nedavno hnah touhou rychle a bezbolestne se v centru naobedvat. Na tabuli na choniku nabizeli menu, vstoupil jsem tedy. Ano, bylo pred pul treti, menu nebylo. To je bezne. Ale proc je na chodniku cedule lakajici na obez za 75,- Kc? Uvnitr me ovanul dech socialistickych vinaren, ale spis nez prostredi to navozovala obsluha a slozeni hosti. Babky - urednice v duchodu s mohutnymi cepicemi na hlavach usrkavaly dvojku bileho, po place popochazely dve, tri servirky a kasiroval klasicky provozak jak z Vrchni prchni. nebudu napinat - dal jsem si smazak a krokety a byl to fakt hnus. Zpropitne, ac to normalne nedelam, nebylo.


Kiss - Vinárna U Slunce
25. leden 2011 | 08:54

Velice domácí, ale příjemná vinárnička, která snad nikdy nezklamala, jídlo poctivé za úměrné ceny, personál úslužný a celková atmosféra je pohodová.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde