Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 149 recenzí

blb - Vinárna Hrozen
7. červen 2011 | 19:08

Vyborna kuchyne, i vinka, obcas zajimave pivo na cepu, neni co dodat.. s obslouhou take zadny problem:-)


ymi - Kajetánka
15. duben 2011 | 18:08

Před několika lety se jednalo o velmi dobrý podnik. Moje včerejší zkušenost (14. 4. 2011) mě opět přesvědčila o opaku. Objednal jsem si specialitu podniku Špíz s pikantním sosem za 175 Kč. Obsluha přinesla špíz bez sosu, maso dobré, ale proložené smradlavou klobásou. Na lístek číšník rovnou napsal 195 Kč. Objednali jsme si lahvinku Ryzlinku, tu číšník přinesl rovnou odšpuntovanou. V průběhu večera se běžně stávalo, že po objednání vody číšník donesl pouze skleničky a o ?zbytek? jsme si museli říkat. Vrcholem všeho bylo, že hodinu před zavírací dobou nám číšník u stolu rozbil dvě skleničky plné vína. Vzniklou louži u našeho stolu spolu s hromadou střepů za celou hodinu neuklidil. Nadále obsluhoval, šlapal ve střepech a po celé ?vinárně? se krásně rozvinul vinný odér :-). Ještě dnes se z tohoto otřesného zážitku nemohu vzpamatovat a netuším, zda byli kuchař i číšník pod vlivem drog, alkoholu nebo něčeho jiného? Každopádně za posledních pár let moje nejhorší zkušenost. Doporučuji vyházet celý personál a podnik rovnou zavřít. Pokud máte rádi horory a černé komedie návštěvu vřele doporučuji.


Onestarzz - Hotel Primavera
7. duben 2011 | 00:27

Hotel a restaurace mi docela padla do oka i když spíš chodim dolů do vinárny, na jídlo si nemůžu stěžovat je vždy super obzvlášt biftek na zeleném pepři, ceny trochu višší ale opravdu to odpovídá...


jochy - Vinárna Hrozen
28. únor 2011 | 21:59

Dle mého názoru velmi dobrá volba k posezení u vína v centru Plzně. Místní nabídka piva mě však taky nenechává nikdy chladným a i při vinařské návštěvě u vína nezůstávám.


jochy - Bzenecká Vinárna
28. únor 2011 | 21:54

V této vinárně jsem již strávil několik příjemných večerů a nutno říci, že ani rána poté jsem místní víno neproklínal. Takže mohu jen doporučit


papanka - Blinkal a syn
17. únor 2011 | 22:37

Jo jo to byli časy.. Pro vínko a šup na Homolku.. Koukám že tradice je stále zachována, já jí už ale přenechám mladším..:)


Kiss - Blinkal a syn
17. únor 2011 | 15:20

Dodnes nechápu, proč se to nazývá vinárna, spíše by se hodilo bufet, který je snad 10 let naprosto beze změny, sem se vydat tak ve stavu, když už o sobě navíte a je vám všechno jedno.


Tomáš - Irida
10. únor 2011 | 21:45

Mohu hodnotit jen z jednoho oběda, takže stručně: docela příjemné prostředí, hotovka na slušné úrovni. Příjemná číšnice, její rychlost těch pár hostů nemohlo pořádně otestovat :-)


Jena - Vinárna Ořechovka
2. únor 2011 | 14:04

Orechovka je specificka svym umistenim v zastavbe rodinnych domu z odbobi kolem valky. Siroko daleko neni jina restaurace, kde by se mistni mohli s rodinou sejit na slavnostni obed ci veceri. A prave temto lidem je, podle meho, prizpusoben jak interier, tak kuchyne. Mladsi lidi touzici po patecni parbe se tu nebudou citit dobre. Konzervativnejsi stredni a komplet starsi generace bude jako ryba ve vode.


dominostajny - Vinárna Ořechovka
1. únor 2011 | 16:03

Tak já osobně si myslím že kvalita ve vinárně Ořechovka šla dolů co se týče jídla a většinou i obsluhy a na předchozí příspěvek mi připadá že se tu obhajuje personál, ale na to tyhle stránky myslím zřízeny nejsou a že se v Plzni najím lépe i levněji je jisté. Takže já zase nedoporučuji :-)


Tomáš - Vinárna U Slunce
31. leden 2011 | 17:59

Vzhledem k ostatním recenzím nevím, jestli jsem neměl při své jediné návštěvě za poslední dobu jen smůlu... takže krátce.

Servírka nebyla extrémně pomalá, ale otrávený obličej spící panny nebyl zrovna povzbuzující. Necítil jsem se ve vinárně dobře, protože tomuto typu interiéru říkám "umělohmotný". Čistý, ale plný umělých květin i cihel, nábytek alá devadesátá léta.

Jídlo ani víno nemohu z návštěvy hodnotit, tak alespoň pivní varování: točí se striktně jen do třetinek!

Ačkoliv jsme seděli v nekuřácké místnosti, oblečení mně vysloveně smrdělo ? kuchyňským pachem spáleného oleje.


Maky - Vinárna Ořechovka
31. leden 2011 | 17:24

janinka. 1190 - a jak bys pak hodlala procházet nahoru do druhé části podniku, když jsou dveře zavřené? a s plnýma rukama se ty dveře asi těžko otevřou.. já pokud vim, tak se na to vždy upozorňuje, že je tam chladno, asi záleží na lidech a ne na prostředí. z mé zkušenosti je to výborný podnik tady v Plzni a málokdy najdeš v dnešní době takovou restauraci, kde máš velký porce za normální ceny. viděla sem i menší porce za větší ceny. takže já opravdu vřele doporučuji!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde