Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 149 recenzí

janinka.1990 - Vinárna Ořechovka
12. leden 2014 | 09:07

Po delší době jsme sem zašli, jelikož to máme blízko. Úspěch podniku zřejmě tkví v tom, že na Slovanech není konkurence. Jídlo nic moc, ale aspoň velké porce,fakt nic pro Pohlreicha:). Ale dalo se, i když jde o uho na sto způsobů. Zásadní problém byly dvě věci: servírka (nakrátko ostříhaná blondýna)působila, že si sem odskočila z bufetu 6.cenové skupiny. A pak je tu pořád průvan, trvají na otevřených dveřích do vstupní haly, takže jen pro otužilé. Další podnik, kde kvalita pomaloučku, ale trvale klesá.


Jena - Vinárna Jadran
28. leden 2011 | 17:47

Navstivil jsem Jadran nedavno hnah touhou rychle a bezbolestne se v centru naobedvat. Na tabuli na choniku nabizeli menu, vstoupil jsem tedy. Ano, bylo pred pul treti, menu nebylo. To je bezne. Ale proc je na chodniku cedule lakajici na obez za 75,- Kc? Uvnitr me ovanul dech socialistickych vinaren, ale spis nez prostredi to navozovala obsluha a slozeni hosti. Babky - urednice v duchodu s mohutnymi cepicemi na hlavach usrkavaly dvojku bileho, po place popochazely dve, tri servirky a kasiroval klasicky provozak jak z Vrchni prchni. nebudu napinat - dal jsem si smazak a krokety a byl to fakt hnus. Zpropitne, ac to normalne nedelam, nebylo.


Kiss - Vinárna U Slunce
25. leden 2011 | 08:54

Velice domácí, ale příjemná vinárnička, která snad nikdy nezklamala, jídlo poctivé za úměrné ceny, personál úslužný a celková atmosféra je pohodová.


Kiss - Vinárna Jadran
24. leden 2011 | 14:34

Po nuceném přestěhování tato vinárna trochu ztratila ze svého historického lesku a především málo hostů ví, že to je bývalá Moravská vinárna. Každopádne obědové meny je velmi chutné za přijatelné ceny a personál snaživý. Jídelní lístek poměrně pestrý, ze kterého se dá vybrat i příjemná večeře.


Assshack - Vinárna U Slunce
26. květen 2013 | 18:40


Ahumadus - Kajetánka
17. prosinec 2010 | 18:38

Zřejmě se tento podnik časem hodně pohoršil. Moje čerstvá (2 dny) zkušenost mi velí - nikdy více. Obsluha v poloprázdném podniku byla tragicky pomalá, pročež jsme čekali na každé pití cca 15 min. K večeři jsem si dal noky, které byly nedovařené a plavaly v mastnotě. A podotýkám, že nejsem nějak náročný strávník. Jediné plus si "restaurace" zaslouží za vcelku ucházející Plzeň za vcelku ucházející cenu...


Rosemary - Vinárna Ořechovka
5. prosinec 2010 | 22:02

Opravdu vynikající restaurace, nedávno jsme tam byli a byla jsem překvapená velkou porcí jídla a opravdu vynikající chuť. Takže za mě rozhodně všem doporučuji, ovšem také rezervaci předem :)


Rosemary - Kajetánka
5. prosinec 2010 | 21:59

Obsluha mi přišla relativně pomalá. Jídlo bylo dobré, ale překvapil mě dezert (tiramisu), který byl napůl mražený a napůl rozteklý -ohřívaný v mikrovlce!!! A to neřeším kávu... capuccino vypadalo naprosto shodně jako cafe laté.. rozdíl mi obsluha vysvětlila v posypu. Capuccinu patří skořice....

Takže pozor tam na kávy a moučníky!!


teacher - Vinárna Ořechovka
15. říjen 2010 | 09:35

Za mě musím říct,že kvalita šla dolů především co se týče kuchyně. A nasše poslední akcička která se konala v přístavku u vchodu byla děs. Jediná výhoda byla že se moc neutratilo, protože na vše se čekalo neuvěřitelně dlouho, takže za nás už NIKDY ROZHODNĚ NE !


tatranka - Vinárna Ořechovka
8. říjen 2010 | 11:18

Dříve jsem tam hodně chodila, nedávno jsem tam byla po dlouhé době. Obsluha velice milá, za to opravdu plus. Prostředí poněkud přeplácané (malby na zdech atd. - podle mne už dnes přežitek). V nápojovém lístku se objevily koktejly, proto jsem se na něj těšila, pěkně vyfocený... Ovšem co přinesli - malý instantní koktejl ze sirupu, který se nedal požít (ovšem za cenu více než vyšší za tuto "kvalitu"); obsluha naštěstí reklamaci přijala. Koktejly si tam proto tedy OPRAVDU nedávejte. V jídelním lístku občas chybí ingredience (jídlo přinesli hustě posypané nivou, která nebyla psána; někteří - i já - plesnivé sýry nejedí; kromě toho těstoviny rozvařené a mražený špenát neochucen). Takže opravdu vydařený večer; pro mne jsou na blacklistu.


Mr.Scully - Vinárna Hrozen
11. červenec 2010 | 18:00

Příjemná obsluha i místo, obvykle volno. Lze vytknout snad jen nabídku - při naší poslední návštěvě postupně došlo jedno pivo, pak i druhé pivo a ani požadované jídlo nebylo.


ihonzisek - Kajetánka
29. červen 2010 | 06:24

Obsluha hrozná. Jídlo nic moc. Možná jsme měli smůlu na číšníka a na kuchaře, ale jídlo bylo za nemalé peníze spíše podprůměrné.

Jinak prostředí v pohodě a dobrý bylo, že i ve včerejším vedru tam bylo celkem příjemně.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde