Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 139 recenzí

Kiss - Vinárna Jadran
24. leden 2011 | 14:34

Po nuceném přestěhování tato vinárna trochu ztratila ze svého historického lesku a především málo hostů ví, že to je bývalá Moravská vinárna. Každopádne obědové meny je velmi chutné za přijatelné ceny a personál snaživý. Jídelní lístek poměrně pestrý, ze kterého se dá vybrat i příjemná večeře.


Assshack - Vinárna U Slunce
26. květen 2013 | 18:40


Ahumadus - Kajetánka
17. prosinec 2010 | 18:38

Zřejmě se tento podnik časem hodně pohoršil. Moje čerstvá (2 dny) zkušenost mi velí - nikdy více. Obsluha v poloprázdném podniku byla tragicky pomalá, pročež jsme čekali na každé pití cca 15 min. K večeři jsem si dal noky, které byly nedovařené a plavaly v mastnotě. A podotýkám, že nejsem nějak náročný strávník. Jediné plus si "restaurace" zaslouží za vcelku ucházející Plzeň za vcelku ucházející cenu...


Rosemary - Vinárna Ořechovka
5. prosinec 2010 | 22:02

Opravdu vynikající restaurace, nedávno jsme tam byli a byla jsem překvapená velkou porcí jídla a opravdu vynikající chuť. Takže za mě rozhodně všem doporučuji, ovšem také rezervaci předem :)


Rosemary - Kajetánka
5. prosinec 2010 | 21:59

Obsluha mi přišla relativně pomalá. Jídlo bylo dobré, ale překvapil mě dezert (tiramisu), který byl napůl mražený a napůl rozteklý -ohřívaný v mikrovlce!!! A to neřeším kávu... capuccino vypadalo naprosto shodně jako cafe laté.. rozdíl mi obsluha vysvětlila v posypu. Capuccinu patří skořice....

Takže pozor tam na kávy a moučníky!!


teacher - Vinárna Ořechovka
15. říjen 2010 | 09:35

Za mě musím říct,že kvalita šla dolů především co se týče kuchyně. A nasše poslední akcička která se konala v přístavku u vchodu byla děs. Jediná výhoda byla že se moc neutratilo, protože na vše se čekalo neuvěřitelně dlouho, takže za nás už NIKDY ROZHODNĚ NE !


tatranka - Vinárna Ořechovka
8. říjen 2010 | 11:18

Dříve jsem tam hodně chodila, nedávno jsem tam byla po dlouhé době. Obsluha velice milá, za to opravdu plus. Prostředí poněkud přeplácané (malby na zdech atd. - podle mne už dnes přežitek). V nápojovém lístku se objevily koktejly, proto jsem se na něj těšila, pěkně vyfocený... Ovšem co přinesli - malý instantní koktejl ze sirupu, který se nedal požít (ovšem za cenu více než vyšší za tuto "kvalitu"); obsluha naštěstí reklamaci přijala. Koktejly si tam proto tedy OPRAVDU nedávejte. V jídelním lístku občas chybí ingredience (jídlo přinesli hustě posypané nivou, která nebyla psána; někteří - i já - plesnivé sýry nejedí; kromě toho těstoviny rozvařené a mražený špenát neochucen). Takže opravdu vydařený večer; pro mne jsou na blacklistu.


Mr.Scully - Vinárna Hrozen
11. červenec 2010 | 18:00

Příjemná obsluha i místo, obvykle volno. Lze vytknout snad jen nabídku - při naší poslední návštěvě postupně došlo jedno pivo, pak i druhé pivo a ani požadované jídlo nebylo.


ihonzisek - Kajetánka
29. červen 2010 | 06:24

Obsluha hrozná. Jídlo nic moc. Možná jsme měli smůlu na číšníka a na kuchaře, ale jídlo bylo za nemalé peníze spíše podprůměrné.

Jinak prostředí v pohodě a dobrý bylo, že i ve včerejším vedru tam bylo celkem příjemně.


Kiss - U Kaštanu
15. duben 2010 | 11:07

Je to takovej spíš pajzlík, ale zato tradiční, těch pár piv za dobrou cenu, člověk zkousne.


zelvicka - Sklípek
14. duben 2010 | 13:44

Obsluha příjemná, ale co se týče čistoty, nic moc. A možná by se taky mohly dodělat různě věci - např. opravovaná, znovu nenatřená zeď. Nevypadá to moc hezky.

Ceny v pohodě, spíš levnější.


Nikkol - Vinárna Jorika
19. únor 2010 | 14:57

Moc příjemné až skoro domácké prostředí a neskutečně dobrá kuchyně. Bezkonkurenční roštěná. A když byla kachnička - mňam! Skvělé a chápavé chování obsluhy. Tenhle podnik mám z celé Plzně nejradši.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde