Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 149 recenzí

Milka - Vinárna Ořechovka
24. červenec 2007 | 11:30

Ideální podnik pro rodinné posezení, jídlo výborné, obsluha příjemná, prostředí též není k zahození.


Milka - Vinárna Jorika
24. červenec 2007 | 11:19

Příjemné intimní prostředí, ideální pro tichou večeři ve dvou, jídlo skvělé, obsluha příjemná.


Kostěj - Bzenecká Vinárna
21. září 2009 | 12:30


Stinin - Kajetánka
26. červen 2007 | 00:13

Kajetánka je fajn podnik, když nechete pořádat opiliády a jiné alkoholické sporty. Pokud se chcete dobře nadlábnout, popít a popovídat, je to tu vynikající....


Péti - Vinárna Hrozen
18. červen 2007 | 15:28

Hezká vinárna. Příjemná a ochotná obsluha. Paní poradí a doporučí. Jídlo i víno vynikající. Moc dobrý Irschai Oliver. Výborné jsou jídla na prkýnko, jen tak k vínečku vynikající.


Johnny - Vinárna Jorika
28. květen 2007 | 21:21

Příjemné domácí prostředí a skoro rodinná obsluha podpořená výbornou kuchyní, dovolují tento podnik vřele doporučovat naprosto komukoliv. :)


Vohry - Vinárna Hrozen
18. květen 2007 | 20:34

Pěkný interiér.. Nezvyklý výběr piva.. Vcelku příjemná obsluha a koukal jsem že zavedli i polední menu..


Vasek - U Kaštanu
17. květen 2007 | 13:42

Posezení v létě venku skvělý a natočej vám do lahve vínka na cestu


Vasek - Blinkal a syn
11. květen 2007 | 14:41

Blinkal a syn - kolik nepovedenýc synků koupilo houbu od blinkala...


Honey - Moravská Vinárna
13. duben 2007 | 18:02

Moc prijemna atmosfera, skoda, ze zaviraji tak brzo. Mam tuhle vynarnicku mooc rad a jeste radsi to vinko, co tam maji:-) Jo a je tady spatne napsany kontakt, jejich cislo je 377-237-972


gambrmen - Vinárna Hrozen
13. březen 2008 | 22:16

Obsluha prijemna ale nekdy trosku vazne. Pivko vyborne!! Maji jeste lahvove Novopacke pivo s extraktem konopi "Hemp Valley Beer" ale vzhledem k cene 39,- za 033l to neni zadny extra zazrak.

Velkym plusem je i nekuracky salonek.

edit: Vyborne ja taky to, ze je tam vzdy jeste jedno tocene pivo jako pritoc, kde se stridaji ruzna piva co pan majitel doveze. Ted jsem tam ochutnal Frantiska13°, drive namatkou Berounskeho medveda ci Dalesice.


Fiky - Vinárna Hrozen
16. duben 2007 | 16:08

Pěkný podnik, kde mají skvělé pivo a i výborně vaří. A musím i změnit i názor na rychlost točení piva, páč při poslední návštěvě to bylo úplně v pohodě.


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 13 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde