Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 139 recenzí

gambrmen - Vinárna Hrozen
13. březen 2008 | 22:16

Obsluha prijemna ale nekdy trosku vazne. Pivko vyborne!! Maji jeste lahvove Novopacke pivo s extraktem konopi "Hemp Valley Beer" ale vzhledem k cene 39,- za 033l to neni zadny extra zazrak.

Velkym plusem je i nekuracky salonek.

edit: Vyborne ja taky to, ze je tam vzdy jeste jedno tocene pivo jako pritoc, kde se stridaji ruzna piva co pan majitel doveze. Ted jsem tam ochutnal Frantiska13°, drive namatkou Berounskeho medveda ci Dalesice.


Fiky - Vinárna Hrozen
16. duben 2007 | 16:08

Pěkný podnik, kde mají skvělé pivo a i výborně vaří. A musím i změnit i názor na rychlost točení piva, páč při poslední návštěvě to bylo úplně v pohodě.


Chody - Vinárna Hrozen
2. duben 2007 | 10:51

Celková spokojenost, vynikající pivo, vynikající jídlo, jako perličku lze uvést, že v hlavní místnosti je vyhřívaná podlaha, bližší informace zde - http://www.pivni.info/Akce_2007/Akce_VHPK_07.htm


ambiente - Vinárna Hrozen
25. březen 2007 | 20:32

Velice milá a příjemná obsluha - rychlost v mezích. Útulné posezení, velký výběr vína a především výborný kvasnicový Klášter! Jídlo je taktéž výborné, kuchař umí připravit i různé mexické speciality - napřklad sýrem nadívané obalované papričky Jalapeňos...


Gorky - Vinárna Hrozen
18. červenec 2007 | 21:11

celkem pekna vinarna s prijmnou obsluhou lec ji trvalo asi deset minut na tocit pivo a bohuzel v dobe me navstevy nefungovalo chlazeni takze jsem si nemohl vychutnat jinak vyborny kvasnicový klaster

Tak od te doby sem tam byl nekolikrat a prvni zkusenost uz se neopakovala ba naopak Klaster vybornej a pani vrchni nenecha nikoho dlouho cekat...coz teda souvisi i s tim ze si tam vzdy sednete...jeste sem tam nevidel ani poloplno


Gorky - Moravská Vinárna
17. březen 2007 | 11:09

Trikrat fuj! Tak sem to tady zkusil jeste jednou ale prisernejsi obsluhu sem nevidel. PO deseti minutach na baru jsem si odskocil na pivko vedle do Zumbery. 4 cleny personal za tu dobu 'vyprodukoval' asi jedno kafe a mattonku. Dotaz smim zaplatit nebo tim rusim je namiste...


Vohry - Blinkal a syn
14. březen 2007 | 13:19

Chcete-li ušetřit a ochutnat vzkutku neobvyklou chuť vína za velmi rozumnou cenu tak doporučuji. Ovšem pozor na případné oslepnutí:)


Lara37 - Vinárna Jorika
20. únor 2007 | 09:14

Skvělá kuchyně, příjemná obsluha a vynikající francouzské chardonnay, vřele doporučuji.


gedžitka - Vinárna Ořechovka
18. leden 2007 | 18:54

Obrovské porce jídla.. za příznivé ceny. obsluha je celkem v poho. jen sehnat v pátek stůl bez objednávky, je docela problém:(


Fiky - Blinkal a syn
22. listopad 2006 | 15:21

No párkrát jsem sem zavítal pro tu věhlasnou houbu a pro trochu vína. Pro znalce vín to ale rozhodně není, ale jestli se chcete levně opít po ne moc kvalitním vínu, tak je ta správná volba.


petríno - Vinárna Ořechovka
14. srpen 2008 | 14:27

Velmi příjemné prostředí s chutnou kuchyní a milou obsluhou. Všem vřele doporučuji. Další návštěvy mě jen utvrzují v tom,že Ořechovka je opravdu fajn podnik,kuchyně je stále stejně skvělá a personál se tam nestřídá každou chvíli jako jinde takže je fajn vidět známé tváře,které jsou stále milé a ochotné.Rád přijdu znovu.


Michal - Moravská Vinárna
17. březen 2007 | 20:00

V podniku točili G12 a v lahvi dávali Prazdroj. Je to podnik kde se mi ale vůbec nelíbilo, prostředí takový divný, nevim jak to přesně popsat. Sem už mi nikdo nedostane.

Tak sem tu byl znova a musim říct že ta obsluha to je k pláči. U Suchánků nosí pivo rychlejc. A když si člověka nevšimnou ani když jim sedí před očima...tragédie


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 12 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde