Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 139 recenzí

Y - Vinárna Ořechovka
7. prosinec 2007 | 17:33

Pekne prostredi, skvele pivo i kdyz jen 0. 4l a cena za nej jako 0. 5, prijemna obsluha. Jidlo vyborne kvality, i kdyz cim dal mensi porce. Ceny za jidlo nejsou nejnizsi, ale ani premrstene.


Y - Blinkal a syn
20. březen 2008 | 11:02

Satanovo doupe :-D Vyhlasene misto plzenske mladeze. Konzumace zdejsiho "vina" navozuje neskutecne stavy. Tohle se opravdu nehodi snad ani do petky na svaraka. Zkratka koncentrovane zlo.


Michal - Vinárna Hrozen
4. prosinec 2007 | 23:15

Super vinárna i když víno vůbec nepiju, chodim sem kvůli kvasnicovýmu Klášteru - vynikající pivečko. Jen víc podniků který se nebojí točit něco novýho a hlavně jinýho než Plzeň!!!


Vladimír - Blinkal a syn
10. listopad 2007 | 18:21

vyhlášené místo, odkud se dá odnést víno (nic moc) a kořalka (ta je už lepší) za rozumnou cenu. od delšího pobytu na tomto místě ovšem odrazuje neustále běžící TV NOVA, smrádek a nedopité lahváče stojící všude možně (alespoň já mám na tenhle stav štěstí).


kacacenka - Moravská Vinárna
31. říjen 2007 | 15:25

Příjemná vinárna na posezení s přáteli u vínka, pivka a dobrého jídla. Džbánky s vinem jsou super, ale dosti nebezpečné, zvláště ty velké:)


Matci - Kajetánka
21. říjen 2007 | 22:45

Minulý týden jsme zde byla prvně a bylo to super... Můžu jen doporučit...:-)


nathan - Moravská Vinárna
24. září 2007 | 22:50

Tato restaurace je velmi krasna mají vítečné jídlo a celkem příjemnou obsluhu. Akorat ty talíře: Jsou takove ňejake otlučené. škoda


čajda - Moravská Vinárna
22. září 2007 | 21:47

V teto vinarne jsem se učil bylo to tam dobry ale na vinarnu me připada ze interier je hodne

zanetbani meli biste s tim neco dela!!!


ambiente - Blinkal a syn
20. srpen 2007 | 17:04

jóó BLINKAL, to je pojem!


scampa - Kajetánka
17. srpen 2007 | 14:54

Kajetánka je jedno z míst kde můžete v pohodě posedět u dobrého vína a večeře, já osobně mám pro Kajetánku slabost na různé oslavy s rodinou


ibotek - U Kaštanu
17. červenec 2011 | 15:14

Kult


Mates - Moravská Vinárna
8. srpen 2007 | 10:05

Interiér OK, bohužel bývá dost zakouřeno, dobrá vína, krátká otevírací doba do 22 resp. někdy do 23 hodin. Jídlo OK - klasika bramoborové knedlíky+zelí, bramboráčky také saláty.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde