Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 149 recenzí

Vladimír - Sklípek
10. květen 2008 | 22:27

tenhle podnik býval výborný, ale podle mého názoru jeho úroveň už delší dobu výrazně klesá. jednoznačnou výhodou je otevíračka dlouho do noci i přes týden.


nasa - Vinárna Hrozen
9. prosinec 2008 | 13:54

vynikajici kuchyne! pivko take v poradku, prijemne je to, ze je stale pivo klaster a druhe se meni, takze clovek ochutna i mene znama piva. obsluha tez v poradku, prijemna, rychla...

jo a psal jsem uz o te vyborne kuchyni?

vzhledem k pomale (a costo i dost otravene) obsluze jsme prestali vinarnu prestali navstevovat. doufam, ze se brzy objevi nejaka zprava, ze se to zlepsilo...


Vladimír - U Kaštanu
22. březen 2008 | 22:33

u kaštanu je jeden z naprosto nejgeniálnějších podniků v centru města a pro mě nejlepší vinárna v plzni vůbec. v létě je zde úžasné posezení na zahrádce (což teď bude ještě vylepšeno plánovanou pěší zónou v martinské ulici). ovšem i uvnitř je prostředí příjemné. obsluze nejde nic vytknout. jedinou chybkou je budvar nevalné kvality. i když pivo není to, za čím lidé pod kaštan chodí.


Vladimír - Vinárna Ořechovka
22. březen 2008 | 16:34

jedna z nejlepších restaurací na Slovanech, jídlo je výborné. problémem je ovšem pivo, které je trochu předražené a ne moc dobré.


zavazal - Moravská Vinárna
12. březen 2008 | 15:39

Tak tady se zastavil cas někdy před dvaceti lety, jinak velký výběr vína a dobrá kuchyně.


majkla - Moravská Vinárna
14. leden 2008 | 18:18

Pokud si ještě pamatujete předlistopadové vinárny, tak tahle je jedna z nich, měli by změnit design, jinak vaří dobře, to se musí nechat


majkla - Sklípek
5. leden 2008 | 16:24

Sklípek je klasika, léta si drží dobrou pověst, jsem zde vždy spokojená.


Y - Vinárna Ořechovka
7. prosinec 2007 | 17:33

Pekne prostredi, skvele pivo i kdyz jen 0. 4l a cena za nej jako 0. 5, prijemna obsluha. Jidlo vyborne kvality, i kdyz cim dal mensi porce. Ceny za jidlo nejsou nejnizsi, ale ani premrstene.


Y - Blinkal a syn
20. březen 2008 | 11:02

Satanovo doupe :-D Vyhlasene misto plzenske mladeze. Konzumace zdejsiho "vina" navozuje neskutecne stavy. Tohle se opravdu nehodi snad ani do petky na svaraka. Zkratka koncentrovane zlo.


Michal - Vinárna Hrozen
4. prosinec 2007 | 23:15

Super vinárna i když víno vůbec nepiju, chodim sem kvůli kvasnicovýmu Klášteru - vynikající pivečko. Jen víc podniků který se nebojí točit něco novýho a hlavně jinýho než Plzeň!!!


Judith - Hotel Primavera
27. listopad 2007 | 17:19

V podniku hrajícím si na "vysokou úroveň" dostat jako přílohu bramborovou kaši z prášku.. Hrůza, nedoporučuji. Je to navoněná zdechlina.


Vladimír - Blinkal a syn
10. listopad 2007 | 18:21

vyhlášené místo, odkud se dá odnést víno (nic moc) a kořalka (ta je už lepší) za rozumnou cenu. od delšího pobytu na tomto místě ovšem odrazuje neustále běžící TV NOVA, smrádek a nedopité lahváče stojící všude možně (alespoň já mám na tenhle stav štěstí).







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde