Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 149 recenzí

Blueflanker - Moravská Vinárna
12. červen 2009 | 00:16

Rozporuplny podnik uprostred centra, ze ktereho by slo urcite vymacknout vice. Interier je katastrofa, a chtel by obmenit ( kdyz uz se dockala obmeny nova fasada, snad se dockame) jidla jsem nemel tu cest vyzkusit, ale vino bylo velice dobre, oproti tomu kdyz si nekdo daval kafe, jako bych se prenesl o 20 let driv... Presto zde byva plno, zda to svedci o rostoruplnem pristupu k pohostinstvi plzenanu, ci je duvod jinde se musite presvedcit sami


Kiss - Moravská Vinárna
11. červen 2009 | 15:46

Klasická a tradiční vinárna, která by neměla chybět v gastroitineráři každého turisty a vinaře nejen z Plzně. Jídla sice nejsou kdejakou luxusní záležitostí, ale zase jsou za skvělou cenu, příjemná obsluha a celková pohoda zvláště při větších společenských akcích!!!


Kiss - Vinárna Hrozen
5. červen 2009 | 15:18

Jedna z novějších vináren, na nepříliš přívětivém místě blízko centra, ale obsluha snaživá, víno chutné, stejně jako jídlo, ceny ujdou. Prostředí nic moc, ale poměrně slušný interiér.


Kiss - Vinárna Jorika
1. červen 2009 | 21:37

Útulné a intimní prostředí spíše pro večery ve dvou při svíčkách, večeře zde vždy potěší hlavně svojí cenou a kvalitou jídla. Víno je luxusní, s pivem je to horší. Obsluha je dobrá, čekací doba optimální.


Kiss - Hotel Primavera
28. květen 2009 | 15:31

Byl jsem zde cca před půl rokem na popud známého, který sem chodí z práce na obědy a musím uznat že honosná a luxusní stavba, mne nenadchla především obsluhou zvláštně mluvících arabů, ale jinak jídlo bylo dobré, nápoje také a ceny za klasické minutky jakeš takeš. Vcelku dobrý dojem umocněný příjemnou atmosférou a dobrou hudbou.


jojopisek - Irida
6. březen 2009 | 19:09

fakt dobry restaurace... mozna nejlepsi v plzni...

The people are really taking care of you...

Skoda ze jeste nejsou moc lidi.

Just test it!!!


eMiLy.ThE.dRuNk - Hotel Primavera
12. leden 2009 | 17:01

Tak tahle rezidence mi stojí přímo před barákem... :D Ale jídlo tam maj dobrý, ceny ujdou a hezký prostředí...


Jena - U Kaštanu
5. leden 2009 | 18:38

Kastan je podivuhodne poeticka nalevna v centru. jak se tam uzivi netusim. V lete velmi ok zahradka, v zime bych to vevnitr asi neustal. Ale je to kultovni podnik, kde se poradaji a hlavne zapijeji vernisaze, zkousky nebo proste jen fakt, ze zas vyslo slunce. Vino sudove, kvalita stredni, ale o to v podniku tohoto typu vubec nejde. V lete vrele doporucuju. No a v zime? vlastne taky, aby majitel nechcipl hlady :)


Lajka - Moravská Vinárna
6. prosinec 2008 | 13:06

Ne vše je na vinném lístku. Dotaz se vyplatil.


Chico - Vinárna Hrozen
22. říjen 2008 | 18:06

Vinárna příjemného vzhledu, kamenný interiér se sudy plnými korků se povedl. Víno posoudit nemůžu, ale pivo je znamenité. Klášter sem poprvé ochutnal na PP oslavě a zachutnal mi, tak jsem ho šel ochutnat a opět sem si pošmákl.


Blueflanker - Vinárna Hrozen
12. červen 2008 | 14:44

Nevím, z podniku mám rozporuplné pocity. Jednou se nám stalo, že obsluha nepřišla ani do 20 minut po našem příchodu. A pokaždé tak trošku naštvaný pohled. Jinak víno dobré a atmosféra také v pohodě.


Johnny - U Kaštanu
13. květen 2008 | 18:11

V zimě mě do tohohle malinkého pajzlíku s otřesnými záchody netáhne vůbec nic. Léto je ale jiná. Zahrádka v centru města, jako by vypadla z jiného světa. V pohodové atmosféře se tak dobře sedí a popíjí vínko. Škoda jen, že se netočí jiné pivo. Přestože pod Kaštanem se i Budvar dvanáct dá zkousnout... V zimě za 2* v létě za 5*.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde