Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 139 recenzí

Jena - U Kaštanu
5. leden 2009 | 18:38

Kastan je podivuhodne poeticka nalevna v centru. jak se tam uzivi netusim. V lete velmi ok zahradka, v zime bych to vevnitr asi neustal. Ale je to kultovni podnik, kde se poradaji a hlavne zapijeji vernisaze, zkousky nebo proste jen fakt, ze zas vyslo slunce. Vino sudove, kvalita stredni, ale o to v podniku tohoto typu vubec nejde. V lete vrele doporucuju. No a v zime? vlastne taky, aby majitel nechcipl hlady :)


Lajka - Moravská Vinárna
6. prosinec 2008 | 13:06

Ne vše je na vinném lístku. Dotaz se vyplatil.


Chico - Vinárna Hrozen
22. říjen 2008 | 18:06

Vinárna příjemného vzhledu, kamenný interiér se sudy plnými korků se povedl. Víno posoudit nemůžu, ale pivo je znamenité. Klášter sem poprvé ochutnal na PP oslavě a zachutnal mi, tak jsem ho šel ochutnat a opět sem si pošmákl.


Blueflanker - Vinárna Hrozen
12. červen 2008 | 14:44

Nevím, z podniku mám rozporuplné pocity. Jednou se nám stalo, že obsluha nepřišla ani do 20 minut po našem příchodu. A pokaždé tak trošku naštvaný pohled. Jinak víno dobré a atmosféra také v pohodě.


Johnny - U Kaštanu
13. květen 2008 | 18:11

V zimě mě do tohohle malinkého pajzlíku s otřesnými záchody netáhne vůbec nic. Léto je ale jiná. Zahrádka v centru města, jako by vypadla z jiného světa. V pohodové atmosféře se tak dobře sedí a popíjí vínko. Škoda jen, že se netočí jiné pivo. Přestože pod Kaštanem se i Budvar dvanáct dá zkousnout... V zimě za 2* v létě za 5*.


Vladimír - Sklípek
10. květen 2008 | 22:27

tenhle podnik býval výborný, ale podle mého názoru jeho úroveň už delší dobu výrazně klesá. jednoznačnou výhodou je otevíračka dlouho do noci i přes týden.


nasa - Vinárna Hrozen
9. prosinec 2008 | 13:54

vynikajici kuchyne! pivko take v poradku, prijemne je to, ze je stale pivo klaster a druhe se meni, takze clovek ochutna i mene znama piva. obsluha tez v poradku, prijemna, rychla...

jo a psal jsem uz o te vyborne kuchyni?

vzhledem k pomale (a costo i dost otravene) obsluze jsme prestali vinarnu prestali navstevovat. doufam, ze se brzy objevi nejaka zprava, ze se to zlepsilo...


Vladimír - U Kaštanu
22. březen 2008 | 22:33

u kaštanu je jeden z naprosto nejgeniálnějších podniků v centru města a pro mě nejlepší vinárna v plzni vůbec. v létě je zde úžasné posezení na zahrádce (což teď bude ještě vylepšeno plánovanou pěší zónou v martinské ulici). ovšem i uvnitř je prostředí příjemné. obsluze nejde nic vytknout. jedinou chybkou je budvar nevalné kvality. i když pivo není to, za čím lidé pod kaštan chodí.


Vladimír - Vinárna Ořechovka
22. březen 2008 | 16:34

jedna z nejlepších restaurací na Slovanech, jídlo je výborné. problémem je ovšem pivo, které je trochu předražené a ne moc dobré.


zavazal - Moravská Vinárna
12. březen 2008 | 15:39

Tak tady se zastavil cas někdy před dvaceti lety, jinak velký výběr vína a dobrá kuchyně.


majkla - Moravská Vinárna
14. leden 2008 | 18:18

Pokud si ještě pamatujete předlistopadové vinárny, tak tahle je jedna z nich, měli by změnit design, jinak vaří dobře, to se musí nechat


majkla - Sklípek
5. leden 2008 | 16:24

Sklípek je klasika, léta si drží dobrou pověst, jsem zde vždy spokojená.







Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde