Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 149 recenzí

kacacenka - Moravská Vinárna
31. říjen 2007 | 15:25

Příjemná vinárna na posezení s přáteli u vínka, pivka a dobrého jídla. Džbánky s vinem jsou super, ale dosti nebezpečné, zvláště ty velké:)


Matci - Kajetánka
21. říjen 2007 | 22:45

Minulý týden jsme zde byla prvně a bylo to super... Můžu jen doporučit...:-)


Johnny - Hotel Primavera
11. říjen 2007 | 01:00

Exkluzivní obsluha, výtečné jídlo a příjemné prostředí. Obyčejnému člověku se možná zdá, že sem na večeři nemůže, že sem nepatří, ale opak je pravdou. Profesionální personál obslouží stejně kvalitně vás, jako německé hosty hotelu. I ty ceny nejsou zase tak velké, jak by člověk čekal. Byl jsem velmi spokojený!


nathan - Moravská Vinárna
24. září 2007 | 22:50

Tato restaurace je velmi krasna mají vítečné jídlo a celkem příjemnou obsluhu. Akorat ty talíře: Jsou takove ňejake otlučené. škoda


čajda - Moravská Vinárna
22. září 2007 | 21:47

V teto vinarne jsem se učil bylo to tam dobry ale na vinarnu me připada ze interier je hodne

zanetbani meli biste s tim neco dela!!!


scampa - Hotel Primavera
23. srpen 2007 | 20:12

Musím poděkovat za hůlky... Dlouhý příběh


ambiente - Blinkal a syn
20. srpen 2007 | 17:04

jóó BLINKAL, to je pojem!


scampa - Kajetánka
17. srpen 2007 | 14:54

Kajetánka je jedno z míst kde můžete v pohodě posedět u dobrého vína a večeře, já osobně mám pro Kajetánku slabost na různé oslavy s rodinou


ibotek - U Kaštanu
17. červenec 2011 | 15:14

Kult


Mates - Moravská Vinárna
8. srpen 2007 | 10:05

Interiér OK, bohužel bývá dost zakouřeno, dobrá vína, krátká otevírací doba do 22 resp. někdy do 23 hodin. Jídlo OK - klasika bramoborové knedlíky+zelí, bramboráčky také saláty.


JarmilP - U Krbu
1. srpen 2007 | 14:45

Je to dost výborná vinárna s famózní obsluhou a sešlost je tam vždy sqělá. Dobrá vína, příjemné ceny.


Milka - Moravská Vinárna
24. červenec 2007 | 12:00

Změnil se v něčem (tedy kromě cen) tento podnik za posledních 20 let?







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde