Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Kajetánka
By: ambiente

Kajetánka

303.0000I. cenová kategorie (od 26kč/pivo)
Hodnocení 3.00
Adresa:Sedláčkova 2 Vinárny I. cenová kategorie (od 26kč/pivo) Popularity: 14
Co to je?
Plzeň - Centrum
Telefon:+420-377-237-630
WWW:http://kajetankaplzen.cz/
email:není uveden


Tento podnik skončil svoji činnost!

Vinárna a restaurace Kajetánka se nachází kousek pod velkým divadlem. Prostory jsou příjěmně zařízeny, je zde milá a vtřícná obsluha. Chcete-li vyrazit na stylovou večeři, pak rozhodně sem. Plusem je i velý výběr sudových i lahvových vín. Na místě bývalé vinárny je nyní Steak House Kajetánka .

Otevírací doba:

Po-Pá: 11.00-24.00

So-Ne: 12-00-24.00

V podniku se čepuje - Plzeňský Prazdroj .

Kategorie - Vinárny





Stanley_F
3. říjen 2012 | 10:08

Doporučuju zajít... jídlo vynikající, cenově dostupné, možnost i poledního menu, příjemná obsluha a držím palce novému majiteli, ať se mu povede navrátit podniku jeho zašlou slávu.

Abbé
21. září 2012 | 16:18

Čo bolo, to bolo, terazky má Kajetánka nového snaživého majitele, kterému se snad podaří napravit pošramocenou pověst kdysi vyhlášeného podniku.

Dal jsem si polední menu, bylo ucházející, cenově víc než výhodné už vzhledem ke strategické poloze Kajetánky. Držím palce, aby vše i nadále pokračovalo tím správným směrem.

jamboox
20. březen 2012 | 23:15

V této hospodě (restaurací ani vinárnou již tento podnik nazývat nelze) jsme sice byli naposledy v době květnových oslav 2011, Ale podle všeho to tam k lepšímu zřejmě od té doby nesměruje. Šli jsme tam proto, že se prý měnil majitel, tak jsme zkusili, co se změnilo. Majitelé zřejmě mimo obor. V podniku jsme byli téměř sami, přesto personál řešil zřejmě nějaké obchody s ojetinami. Zvolili jsme nakonec jen polévku (stopro ohřívaná z mrazáku), pivo, vodu a pryč...

Tři týdny na to byli v Kajetánce příbuzní a regulérně snědli zkažené maso. To prý bylo i cítit. Protože se jednalo o oslavu výročí, ani jeden nechtěl druhému kazit radost tak to pozřeli. Čímž si rozhodně nepomohli, protože měli regulérně pokažené další tři dny. A to tak, že velmi!

Majitelům voucherů doporučuji vyčerpat co nejdříve, obávám se že je to poslední záškub před klinickou smrtí. Tak aby jste to stihli...

Pro mě Never more...

A takový fajn podnik to býval.

ain
24. září 2011 | 22:53

Těžko vystihnout atmosféru této kuřácké, ošklivé pajzy. Když opomenu, že přes cigaretový kouř jsem na jídlo skoro neviděl, dostal jsem česnečku zředěnou asi 1/2 litrem vody se stroužkem čínského česneku. Mám podezření, že chleba k ní strávil většinu svého života v ledničce. Cinknutí mikrovlnky z kuchyně ostatně nikdy nebývá znakem ničeho dobrého... :) Vše dokreslovala směsice nějaké rockové zábavové "hudby".

ymi
15. duben 2011 | 18:08

Před několika lety se jednalo o velmi dobrý podnik. Moje včerejší zkušenost (14. 4. 2011) mě opět přesvědčila o opaku. Objednal jsem si specialitu podniku Špíz s pikantním sosem za 175 Kč. Obsluha přinesla špíz bez sosu, maso dobré, ale proložené smradlavou klobásou. Na lístek číšník rovnou napsal 195 Kč. Objednali jsme si lahvinku Ryzlinku, tu číšník přinesl rovnou odšpuntovanou. V průběhu večera se běžně stávalo, že po objednání vody číšník donesl pouze skleničky a o ?zbytek? jsme si museli říkat. Vrcholem všeho bylo, že hodinu před zavírací dobou nám číšník u stolu rozbil dvě skleničky plné vína. Vzniklou louži u našeho stolu spolu s hromadou střepů za celou hodinu neuklidil. Nadále obsluhoval, šlapal ve střepech a po celé ?vinárně? se krásně rozvinul vinný odér :-). Ještě dnes se z tohoto otřesného zážitku nemohu vzpamatovat a netuším, zda byli kuchař i číšník pod vlivem drog, alkoholu nebo něčeho jiného? Každopádně za posledních pár let moje nejhorší zkušenost. Doporučuji vyházet celý personál a podnik rovnou zavřít. Pokud máte rádi horory a černé komedie návštěvu vřele doporučuji.

Ahumadus
17. prosinec 2010 | 18:38

Zřejmě se tento podnik časem hodně pohoršil. Moje čerstvá (2 dny) zkušenost mi velí - nikdy více. Obsluha v poloprázdném podniku byla tragicky pomalá, pročež jsme čekali na každé pití cca 15 min. K večeři jsem si dal noky, které byly nedovařené a plavaly v mastnotě. A podotýkám, že nejsem nějak náročný strávník. Jediné plus si "restaurace" zaslouží za vcelku ucházející Plzeň za vcelku ucházející cenu...

Rosemary
5. prosinec 2010 | 21:59

Obsluha mi přišla relativně pomalá. Jídlo bylo dobré, ale překvapil mě dezert (tiramisu), který byl napůl mražený a napůl rozteklý -ohřívaný v mikrovlce!!! A to neřeším kávu... capuccino vypadalo naprosto shodně jako cafe laté.. rozdíl mi obsluha vysvětlila v posypu. Capuccinu patří skořice....

Takže pozor tam na kávy a moučníky!!

ihonzisek
29. červen 2010 | 06:24

Obsluha hrozná. Jídlo nic moc. Možná jsme měli smůlu na číšníka a na kuchaře, ale jídlo bylo za nemalé peníze spíše podprůměrné.

Jinak prostředí v pohodě a dobrý bylo, že i ve včerejším vedru tam bylo celkem příjemně.

Kiss
29. říjen 2009 | 16:29

Kajetánka patří k tradičním podnikům s především kvalitním jídlem, víno zde ničím nevyniká, spíše klasické odrůdy od českých vinařů. Sklepení působí příjemně, stejně jako obsluha.

Matci
21. říjen 2007 | 22:45

Minulý týden jsme zde byla prvně a bylo to super... Můžu jen doporučit...:-)

scampa
17. srpen 2007 | 14:54

Kajetánka je jedno z míst kde můžete v pohodě posedět u dobrého vína a večeře, já osobně mám pro Kajetánku slabost na různé oslavy s rodinou

Stinin
26. červen 2007 | 00:13

Kajetánka je fajn podnik, když nechete pořádat opiliády a jiné alkoholické sporty. Pokud se chcete dobře nadlábnout, popít a popovídat, je to tu vynikající....

Pablo
24. duben 2006 | 21:10

Výborné pivo, ještě lepší jídla a obsluha nádherná...

Doporučuji:)

Nevýhodou je málo míst, takže to chce přijít včas..





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde