Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 149 recenzí

jitulka - Vinárna Ořechovka
10. červen 2013 | 23:59

Ve vinárně se mi velice líbilo. Působila na mě příjemná atmosféra, milé a empatické vystupování obsluhy. Nejvíc jsem byla spokojená s výbornou kuchyní. Jídlo bylo dobře ochucené a velká porce. Doporučuji všem milovníkům jídla tuto vinárnu navštívit.


sim - Vinárna Ořechovka
29. leden 2014 | 19:37

Musím reagovat na email z 12.1. Nevim kde paní byla, ale s vinárnou Ořechovka jsme byli vždy spokojeni. Slečna servírka (krátké světlé vlasy),je vždy příjemná, milá a zákazníkům vyjde vstříc. Vinárnu navštěvujeme pravidelně a můžu jen chválit a vřele doporučuji.


Mocela - Vinárna Ořechovka
5. červen 2013 | 11:29

Obsluha šílená. Jídlo bez chuti. Nikdy více.


Annette - Vinárna Hrozen
4. květen 2013 | 08:58

Jednou jsme sem zašly s kamarádkou pro sudové víno, ale bohužel obsluha asi neměla o vínech ani páru. Chtěly jsme spíše sladší červené víno, místo toho jsme si domu odnesly asi to nejkyselejší, které jsem kdy měla.

Nicméně dala jsem tomuto podniku ještě jednu šanci, tentokrát i s posezením uvnitř vinárny a nemohu si stěžovat. Víno výborné a obsluha velice příjemná.


Princess - Vinárna Ořechovka
29. leden 2014 | 10:29


Mnamnulka - Vinárna Ořechovka
30. leden 2013 | 14:01

NEDOPORUČUJI!!!! Šli jsme do vinárny Ořechovka s celou rodinou na oslavu. Ocenili jsme nekuřácký salonek, ale to bylo asi tak vše. Obsluha nemastná neslaná, o chuti a složení jídla nevěděli nic. Jídelníček klasika jako za socialismu. Objednali jsme si tedy jídlo a těšili se. Ale už předkrm nás měl varovat. Hlavní jídlo naprostý propadák. Tak nechutné jídla jsem už dlouho nejedla. Špagety jsme vrátili celé (obsluha se ani nezeptala, proč celé vracíme!) - nebyli poživatelné ani dětmi, které jinak sní celkem všechno. Srnčí bylo tvrdé, vysušené a bez chuti a omáčka umělý hnus. Brambory asi přešli mrazem, takže chuť nic moc. Zeleninová obloha povadlá a něco již bylo "na hniličku". Jediný steak z tuňáka se dal jíst. Navíc z WC jsou otevřeny okna přímo do salonku, kde je pak slyšet každé spláchnutí a jiné zvuky - to chuti nepřidá. Takže je mi to moc líto, ale ani na jídlo ani na posezení ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!!!


Mikan - U Krbu
28. leden 2013 | 15:53

Pro Koubekson:

Vinárna má nového majitele a proběhly tyto změny:

Podnik je nekuřácký.

Víno je nabízeno i v půllitrovém a litrovém džbánku

A hlavně je znovu otevřená kuchyně.


a0b9 - Vinárna Hrozen
28. prosinec 2012 | 22:03

Býval to fajn podnik, v poslední době šel dolů. kvalitou jídla i obsluhou. vínka měly dobrý, pivka taky. co mě opravdu rozčilovalo, že nedávají vodu z kohoutku (doslova jsem se dozvěděla, že šéfová či majitelka si to nepřeje)... takže vzkaz pro paní majitelku: pokud si u vás někdo dá tři dvoudecky vína a večeři, nemyslím si, že Vás ta skelka vody vytrhne.)


pucmeloun - Vinárna Hrozen
26. listopad 2012 | 21:23

Výborné víno i obsluha!


pucmeloun - Vinárna Jadran
26. listopad 2012 | 21:22

Interiér, personál a částečně i hosté skutečně navozují atmosféru zlatých osmdesátých let:). Víno ale dobré, ovšem k další návštěvě to nestačí.


Stanley_F - Kajetánka
3. říjen 2012 | 10:08

Doporučuju zajít... jídlo vynikající, cenově dostupné, možnost i poledního menu, příjemná obsluha a držím palce novému majiteli, ať se mu povede navrátit podniku jeho zašlou slávu.


Abbé - Kajetánka
21. září 2012 | 16:18

Čo bolo, to bolo, terazky má Kajetánka nového snaživého majitele, kterému se snad podaří napravit pošramocenou pověst kdysi vyhlášeného podniku.

Dal jsem si polední menu, bylo ucházející, cenově víc než výhodné už vzhledem ke strategické poloze Kajetánky. Držím palce, aby vše i nadále pokračovalo tím správným směrem.


na začátek | «předchozí | Strana 2 z 13 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde