Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

Hanyska - Pivoňka
22. září 2009 | 10:23

Pro ty, kteří si neustále stěžovali na něco v tomto klubíku - radím ji v brzké době navštívit. Záchody jsou nové a budete se na nich cítít jako doma. Odvětrávání se také mnohonásobně zlepšilo, 3zapálené cigarety již nenadělají mlhu a nemožnost přijímání kyslíku. Navíc je zde nyní k dostání Burčáček - který já osobně miluju a je fakt dobrej. A vcelku časté akce na panáky mě také velice dokáží potěšit.

No prostě je to najednou úplně novej a voňavej podnik :)DOPORUČUJI


gary - Prešovská
4. září 2009 | 12:57

Ideální na krátké posezení, pokud máte chuť na pivo či dvě. Je fakt, že někdy se na to druhé čeká docela dlouho. Prostě kombinace baru a kavárny s hernou vše dohromady. Obsluha v pohodě, ale nechvátá.


bobes - Jestrdej
19. červenec 2009 | 23:59

Hrůza. Kdysi to mohl být docela slušnej nonstopáč, ale dnes jeho návštěva připomíná spíše hororový zážitek. Ani ne tak zašlá špína všude kolem ani ne tak opatlané stoly , ale to co nás dostalo byla servírka, která se nás přišla zeptat se zapálenou cigare cigaretou v ruce " co teda chceme ? ".


spachtle - Dominik
23. červen 2009 | 00:41

Dříve dosti navštěvovaný klub, asi první, kde jsem byl :-) V současnosti ve všech ohledech slabý. Jedna hvězda tak akorát...


spachtle - Lucky Bar
23. červen 2009 | 00:06

Spíše podprůměr, přestože dřív to byl docela slušnej podnik. S klukama zajít na pivko jo, ale určitě ne strávit tam celej večer. 2 hvězdy a to jen tak tak...


spachtle - Jekyll & Hyde
22. červen 2009 | 23:50

Podnik má vcelku sestupnou tendenci, ničím rozhodně nezaujme. Ale o návštěvu díky poloze nemá nouzi, mohli by skoro otevřít výčep rovnou na ulici :-)


Luban - Krize Bar
4. červen 2009 | 09:52

Já jsem měl s hudbou větší štěstí. Přesto, že hudbu zřejmě náhodně vybíral PC, během cca dvouhodinové návštěvy jsem si užíval převážně české funky a to je můj šálek kávy. Navíc ten zvuk.. tuším někde skrytý opravdu výkonný subbas:).. prostě to mělo šťávu. Pivko bylo příjemně vychlazené a podle vůně se o trubky dobře starají. Co se týká interiéru, bylo po celou dobu na co koukat - a tím nemyslím jen TV. Srovnatelnou sbírku všemožných tabulek a blbostí jsem myslím nikde neviděl. Snad se brzy rozroste i nabídka točených piv. Pak by mohl tento podnik mohl aspirovat na ideální místo k pravidelné pařbě.


Blueflanker - Pivoňka
1. červen 2009 | 22:30

Da se zde paradne a levne popit s kamarady. je to klasickej Vs klub ktery nekdy ovsem dokaze prekvapit. Na druhou stranu jindy je zde dokonale mrtvo. Maji siroky sortiment na vyber.


Kiss - Dominik
25. květen 2009 | 23:02

Oblíbený podnik převážně u studentů, ceny dobré, stejně tak obsluha, interiér normální, ale zahrádka nikdy nezklame. Pro lehčí posezení s přáteli, ideální volba a navíc blízko centra.


ambiente - Krize Bar
16. květen 2009 | 12:23

Krize Bar je celkem dobrý název pro podnik v dnešní době. Nicméně při návštěvě naprostá krize co se týče hudebního výběru - Leoše Mareše a Lunetic už jsem nikde neslyšel hrát alepoň 10 let. Pravda, možná nenavštěvuji podobné podniky.

Na druhou stranu mi potěšila obsluha, která byla nanejvíc vstřícná, co se týče výběru piva i dalšího servisu.

Jinak v podniku je stále bar Budvar, trochu škoda je, že sortiment Budvaru téměř nahradil sortiment Prazdroje. Nebylo by špatné rozšířit nabídku i o další piva, konec konců pípy na to jsou volné:)


Kiss - Jekyll & Hyde
12. květen 2009 | 22:40

ideální podnik pro zakončení večera, nebo při čekání na MHD, přílišný hluk i zakouřené prostředí, jinak obsluha vcelku rychlá, pivo dobré, ceny ujdou.


Kiss - Archa
11. květen 2009 | 22:24

Vcelku moderní mladý podnik pro převážně mladší generaci, obsluha rychlá, široký výběr všemožných nápojů za odpovídající ceny, někdy však přílišný hluk. Pro páteční a sobotní flámování až do ranních hodin je to zde ideální!


na začátek | «předchozí | Strana 6 z 29 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde