Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

leeloo - Jestrdej
1. červenec 2011 | 17:29

Pro obyčejný večerní pokec s přáteli a posezení u piva nic moc, ale od nonstopu toho člověk stejně moc neočekává... Jinak celkem snesitelné místo pro zakončení noci/brzkého rána, když už Vás všude odjinud vyhodili...


corsic - Jekyll & Hyde
18. květen 2011 | 16:26

Špinavá špeluňka, místo hudby hlasité frekvenční rázy, neochotná obsluha. PIVO asi nejhorší v Plzni.


Lukke - Prešovská
6. březen 2011 | 12:12

Něco naprosto šíleného. Lidé chodící se bavit do takhle špinavého a zakouřeného prostředí jsou dle mého názoru prasata.


gary - Cafe bar ROXY
24. únor 2011 | 21:18

Nedávno jsem zašel do po velmi dlouhé době otevřených prostor, podnik byl zcela prázdný, což je s podivem v dnešní době. Prostory se oproti minulým létům změnily jen částečně, každopádně obsluha byla v pohodě a piva s kafem byly dobré. Ještě by to chtělo trochu přitopit, bylo tam chladněji.


martii - Jekyll & Hyde
24. únor 2011 | 10:58

Jackyll & Hyde u nás končí!!

Měli jsme takový pěkný večer, koncert a chtěli ho zakončit právě v Jackyllovi. Podotýkám, že jsme nebyli opilí. Sedíme u stolu, bavíme se, pak se zčista jasna objeví zmr*ečci, co se chtěj porvat. Začnou nás bít u stolu a barmani v Jackyll&Hyde po bitce vyjedou na nás - tzn. kašlete na Jackyll- pijete tam, v klidu se bavíte, platíte a místo aby si ohlídali klid v podniku vyjedou na slušný zákazníky. (Btw. ten co to... vyprovokoval jen vešel do podniku, nic si nedal a jel.. i popelníky a židle lítaly. Mimo to podnik nabízí i drobné občerstvení - utopence, nakl. hermelín a pod., ale chleba k tomu nemají :)

Takže sem nikdy více..


Kiss - Cafe bar ROXY
18. únor 2011 | 18:10

Byly jsme vyzkoušet s kamarádem, přesto že byla sobota, tak bylo uplně prázdno, dříve tu bývala slušná herna, nebo music club, nyní spíše nic moc, nízké stropy, málo místa, ale levno.


závažnost - Club Bar
2. únor 2011 | 23:21

Jeden čas studia na SPŠE sme sem chodili se spolužákem na kvasničák ze Svijan. Pocity sou smíšený, a už si na moc vecí nespomínám ale pamatuju si že sme pokaždý koukali na tamní televizi na Lenssen & Partner, což byl hroznej seriál ale o to vtipnější, takže se nám tam líbilo:D


leonaXYT - Krize Bar
15. leden 2011 | 13:31

Mno.. Tak s bývalým barem U Nováků tohle nemá společnýho ani zbla, škoda.. :-( Před lety jsme sem moc rádi chodili, byl to vlastně první podnik, kterej jsem začala navštěvovat pravidelně.. Tenkrát se tam výborně vařilo, dalo se tam posedět jak odpoledne, tak večer - postupně začala klientela omlazovat a teď už je to místo úplně zabitý, krom toho na zub už si tam nedáte vůbec nic :-(


leonaXYT - Funky Monkey
15. leden 2011 | 13:26

Tenhle podnik jednoduše nechápu.. Interiér úžasnej, poloha dokonalá, nabídka široká... Tak mi někdo vysvětlete, proč tam pokaždý sedíme sami? :-O Byla jsem tu třikrát a nebyla tam ani noha:// Sice je tam dost zvláštní obsluha/neobsluha jen na baru - proč?? Ale nevěřim, že je tohle jedinej důvod, proč se tam nechodí.. Škoda, moc takhle originálních podniků v Plzni neni :-(


Agamator - Lucky Bar
9. leden 2011 | 12:31

Ale jo, pro tuhle hospodu mám slabost, i když tento "nonstop" má každý den ve dvě v noci "inventuru" a je zavřeno.


Agamator - Amaretto Club
9. leden 2011 | 11:53

Tak sem chodim velice rád, když už maj kolem čtvrtý ráno všude zavřeno, příjemné prostředí a dobré pivo.


Katareena - Jekyll & Hyde
4. leden 2011 | 11:00

Pivo nepitné ...


na začátek | «předchozí | Strana 3 z 29 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde