Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

swedr - Jekyll & Hyde
2. leden 2010 | 17:41

Já osobně jsem s Jekyllem velmi spokojen.. Dobré ceny, parádní akce.. akorád je tam občas moc nahlas muzika.. ale jinak naprosto super!


gary - Jekyll & Hyde
16. prosinec 2009 | 16:59

Při příležitosti vyzvednutí výhry jsem premiérově zašel, podnik mi napůl připomíná star, ale chodili sem i lidi v pohodě. Pivo ušlo, kouře by mohlo být méně. Malé chuťovky k pivu bodly. Jednou za čas bych to dal.


gambrmen - Pivoňka
16. prosinec 2009 | 01:57

I v tomto VS klubu se zacala tocit 11ctka Rychtar, a to je dobre.


Kiss - Mazaný Králíček
13. prosinec 2009 | 19:30

Když srovnám starého a nového králíčka, změna je opravdu znatelná, dříve už to pomalu začalo uvadat, teď je zde taková nová euforie, když není moc plno je tu pohoda. Chtělo by to přidat nějaké jídlo.


gary - Mazaný Králíček
6. prosinec 2009 | 10:05

V tomto malém klubu jsem byl zcela poprvé, prostředí jednooduché, ale dostačující, obsluha velmi ochotná, obsazenost nebxla moc velká, ale při odchodu se to začlo hodně plnit. K pivu utopenec nebo hermoš bodne vždy, když je menší hlad. Dj zrovna žádný nehrál, ale byla tam připravena technika, tak se asi něco chystalo.


Kiss - Pinocchio
29. říjen 2009 | 16:42

Poměrně zdařilý bárek, kde mají široký výběr míchaných nápojů a drinků rúzných žánrů. Jídlo jsem zde zatím neochutnal, ale dobrá volba pro zahájení dlouhého večera.


bébé - Jestrdej
27. říjen 2009 | 22:06

Hezky zařízená hospoda. Nejnovější automaty, ale pivo stojí za hov..

Rum ok.


Twinkie - Cream Urban Music Bar
26. říjen 2009 | 09:26


ulfgoran - Forest Bar
25. říjen 2009 | 09:06

Výběrem koktejlů je tenhle bar špička v Plzni. Když se člověk nechce cpát ale pochutnat si na dobrém pití tak je to ideální podnik.


Kiss - Prešovská
3. říjen 2009 | 22:52

jedním slovem hrůzinec, to už je spíše varianta, když není opravdu kam zajít a všude je zavřeno, prostředí baru příšerný a o obsluze raději ani nemluvím, pivo se nedalo pít, spíše tak na zalévání květin.


Kiss - Hakuna Matata
23. září 2009 | 22:17

Skvělej název, ale to je asi tak všechno, spíše takovej pajzlíček ale zase za lidovky, na jedno malý jako základ skoro ideál!


tonemas - Hakuna Matata
23. září 2009 | 13:50

.. opravdu pohodový podnik, kde jsme se několikrát zasekli o všedním dni do rána , o)


na začátek | «předchozí | Strana 5 z 29 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde