Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

ginko - Forest Bar
21. leden 2012 | 14:05

Jeden z mých nejoblíbenějších podniků. Koktejly nemají chybu, prostředí příjemné, obsluha vynikající. Když na koktejl, tak jedině sem, kam se hrabe nějaká Archa.


petr.vyleta - Pivoňka
19. leden 2012 | 16:27

Super podnik, když víte co očekávat - levné pití, příjemná obsluha, stylové umístění ve sklepech, strašný vzduch a zakouřeno. S velkou pravděpodobností tam potkáte spolužáky nebo alespoň spolužáky vašich spolužáků. A záchody jsou nově zrekonstruované a čisté.


allfii - Pivoňka
19. leden 2012 | 15:43

Po tak dlouhé době zde nyní ohodnotím tento podnik. Nedávejte si colu z automatu, ale ve skle. Ta cola je říznutá vodou a ne málo. Takhle se vydělává na chudých studentech.


joshua - Krize Bar
12. leden 2012 | 23:25

tenhle bar můžu doporučit. kroužkovanej budvar mi chutná takže další plus. je tam většinou plno, podnik žije. rád tam chodim v pozdějších večerních hodinách. muzika výborná. často hrajou starší český hity (90s) který se dají snadno zpívat a jejichž text každej zná... to dokáže večer zpříjemnit :D +příjemný posezení v oddělených "boxech" ale víc než 4 lidi se ke stolu těžko vejdou


xbeja - Funky Monkey
30. prosinec 2011 | 17:07

Ja zase nesouhlasim s futur95, tenhle klub jsme objevili tepve nedavno, byli jsme tam vsehovsudy 2x a pokazdy obsluha super, obsluhovala nas normalne u stolu, i kdyz jsme vedeli, ze se chodi na bar.. :-)


futur95 - Forest Bar
27. prosinec 2011 | 14:36

Velký výběr pití, velmi dobře namíchané drinky. Vážím si milé a vstřícné obsluhy a to nejen dámské :) Rádi se budeme vracet :)


futur95 - Azyl
27. prosinec 2011 | 14:33

Chodíme sem jako rozjezd, či jen tak... prostě do azylu, kde nás nikdo neotravuje ani neruší... Doporučuji. Příjemná obsluha.


futur95 - Funky Monkey
27. prosinec 2011 | 13:14

Musím souhlasit s Leonou. Funky Monkey jsem navštívil tuto neděli. Po 10ti minutách nevšímání obsluhy na nás slečna houkla, že se chodí na bar. Nerozumím dvou věcem. Za prvé proč nás někdo na to neupozorní a to nejlépe ihned a ne po 10ti minutách totální ignorace ze strany obsluhy a za druhé, proč obsluha složená ze třech lidí neobsluhuje všechny stoly? Návštěvníků tam bylo v tu chvíli maximálně dvacet! FM nemá očividně zájem o zákazníka a peníze, proto mne tam již nikdo neuvidí. Škoda, interiér se mi velmi včetně hudby zamlouvá!


Michal7 - Don Pedro Café Music Bar
23. prosinec 2011 | 11:42

Skvělé místo na odpočinek


Sexíček - Bar Proč ne?!
28. září 2011 | 03:17

Velice jsem si tento bar oblíbil a to určitě díky skvělé barmance, se kterou se člověk nikdy nenudí. Příjemné prostředí, vynikající drinky a v pátek super muzika v podání skvělých Dj´s. Taky se tu dá velice krásně a i rychle se zlískat do úplných sra*ek :D prostě a jasně Proč ne?! Doporučuji se zajít podívat...


giacobraza - Amaretto Club
2. srpen 2011 | 03:43

Hmm... Tak nekdy pred dvema trema lety perfekni posezeni v kazdou hodinu. Dnes bohuzel se to kouzlo nekam vytratilo... Ale je to pzad nej Nonstop na Sadech..


Adleita - Azyl
4. červenec 2011 | 13:55

Docela dobrá kavárna v centru města.


na začátek | «předchozí | Strana 2 z 29 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde