Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

Kiss - Forest Bar
24. duben 2009 | 11:22

Příjemný a osvěžující bárek, který potěší především v horkých letních měsících, poměrně velký výběr slušných drinků různého druhu, k jídlu spíše bagety. Ceny přijatelné, bar je vhodný především k zakončení dlouhých večerů.


gary - Pivoňka
24. duben 2009 | 11:20

Tak sem jdu jedině, pokud mě k tomu donutí kámoši, sám opravdu ne, neustále plno, zakouřeno, většinou nedejchatelno. Akorát výběr je dobrej. Ceny dobrý, ale vš nějak moc.


gary - Lucky Bar
24. duben 2009 | 11:16

Před lety mě sem tahali kámoši na pivko po práci, už sem dloho nebyl, ale na víc jak krátké posezení s jedním pivem to opravdu není.


gary - Forest Bar
24. duben 2009 | 11:12

Tak pokud máte chuť celý večer pít opravdu chutné koktejly, tak forest bar je tou správnou volbou. A pokud je vás víc, není nad to si objednat obrovské 5l sklenice s obrovskými brčky a to potom večer teprva začne. Mohu jen doporučit.


gary - Archa
24. duben 2009 | 11:07

Ideální po návštěvě nějaké restaurace a řádné zakončení večera, nejlépe až do noci. Pokud si sednete, prostory jsou opravdu malé, v létě se dá sedět venku, tak je to lepší. Tak rozhodně nebudete litovat, výběr koktejlů a alkoholu dostatečný. Akorát tu asi necháte majland. Ale není to furt, takže to se bere. Nezapomenu na akci Long Island Tea, po pár drinků této kategoriemáte opravdu nakoupýno. :-)


gary - Amaretto Club
24. duben 2009 | 11:02

Ideální zajít na jedno dvě, či kafe a pak se přesunout jinam, herna nepotěší. Obsluha jen u baru. A k jídlu tak akorát bagety, víc snad ani ne.


Blueflanker - Amaretto Club
21. duben 2009 | 19:37

Dobry non-stop bar v Plzni na nocni dokaleni popripade vystrizliveni. Pokud chcete utracet penize dal, muzete zkusit stesti na automatech umistenych vzadu (a nenarusujicich tak zajimavaou atmosferu vpredu:)) Idealni na cekani na Enko ci prvni tramvaj :)


Blueflanker - Tuzex
21. duben 2009 | 19:35

Takovym podnikum se radsi vyhnout. Mozna ze zvedavosti se podivat, ale vicekrat se jiste nevratite. Pondik plny podivnych navstevniku. Radeji jdete jinam


ludfra - Subway
7. duben 2009 | 11:45

Uvnitř klasická hospůdka "sklepního" typu, jinak posezení na zahrádce nemá chybu... obsluha je většinou v pohodě...


berykacer - Amaretto Club
11. březen 2009 | 15:07

Je to tam docela hezký, ale nepříjemná obsluha odrazuje. Navíc záchody který by mohly bejt tak o 100% čistější taky nelákají.


zavazal - Jekyll & Hyde
28. únor 2009 | 04:09

Pohodovej podnik určený většinou pro studenty. Zde je vidět snaha podnik neustále vylepšovat. Zahrádka před podnikem je výborná a točená zmrzlina v letních měsících naprosto super.


vakule - Pinocchio
7. únor 2009 | 23:59

Je to tam pecka:) Pokud se člověk chce dobře pobavit a popít, jedině doporučuju ;) Od té doby, co je to bar a ne palačinkárna, se to změnilo jedině k lepšímu. Jak obsluha, tak pití :)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde