Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

Vladimír - Amaretto Club
1. prosinec 2007 | 16:24

Asi nejobstojnější nonstop v centru. I když to pivo není nic moc, rád sem zajdu i normálně večer posedět. Škoda ale že přestali prodávat bagety, na ty je cestou domů vždycky chuť...


Vrky - Malibu Café Bar
30. listopad 2007 | 23:25

Neni to tad extra, ale nejhorší taky ne. Mají tadyy dobrý pivko, příjemný prostředí a posezení. Ale uměl bych si vybrat lepší kluby:)


Vrky - Kulička
30. listopad 2007 | 23:24

Taková zvlásštní hospoda. Vůbec se mi tady nelíbilo, ale měli tady výborný pivko. To se musí nechat. Jinak obsluha nebyla špatná.


Vrky - Forest Bar
30. listopad 2007 | 23:22

Pěkně zařízený, mají tady fajn koktejly. Ale je tady málo místa, takže pokud nemáte zamluvenej stůl, asi místo nenajdete.


Vrky - Club Bar
30. listopad 2007 | 23:20

Pěkně zařízenej klub, byl jsem tady nedávno a docela mě to překvapilo. Obsluha byla velmi milá. Pivko bylo fajn. Příjemnej bar.


Vrky - Archa
30. listopad 2007 | 23:18

Super klub, krásnej bar. Párkrát jsem tady byl, ale ty ceny mi vždycky dostanou. Jsou tam perfektní sedačky, ve kterejch se skvěle sedí. Můžu jenom doporučit.


Chico - Pivoňka
27. listopad 2007 | 15:58

Dobře zrenovovaný sklep bohužel jak to bývá je v něm špatný vzduch a vlhko. Obsluha z řad studentů je ochotná, nápojový lístek je hodně zaplněný a ceny v pohodě. Hodně studentek a mladých lidí.


jus - La Fabbrica
27. listopad 2007 | 15:01

Zvenčí vypadá tento podnik na první pohled seriózně, ale uvnitř děs běs. Osazenstvo už zde kolega popisoval, doplnil bych, že to jsou zejména "dělníci" z blízké stavby, ze kterých tedy padá občas malta a jiný bordel.. stoly taktéž zašpiněné a chuť piva nevalné a stojí už 14,- :-D Pokud někdo touží chytit nějakou nemoc, vyrážku nebo blechu, pak můžu doporučit.


Vladimír - Club Bar
27. listopad 2007 | 11:42

docela příjemně zařízený klub.. ale ten eggenberg, to je hrůza..


Vladimír - Pivoňka
24. listopad 2007 | 17:02

Příjemný podnik se skvělou atmosférou sklepa, výborná desítka. schody jsou ale velice dlouhé a po konzumaci lihovin i zrádné:) v žádném případě zde nedoporučuju svařák. měl jsem ho tu jednou a bylo to peklo...


Johnny - Prešovská
23. listopad 2007 | 02:06

I Prešovská patří k těm málo nonstopům, do kterých jsem ještě ochotný zajít na pivo. Nejčastěji pozdě v noci nebo k ránu, ale i v té době se přecejen rozmýšlím, kam zapadnu. Přestože jsem zde byl svědkem několika rvaček, příchodu policie apod. nikdy jsem já sám neměl problém a to pivo tu nechutná hůř, než jinde. Při čekání na noční bus, první tramvaj nebo když už mají prostě jinde zavřeno, neuděláte chybu, pokud zajdete sem.


Johnny - Amaretto Club
23. listopad 2007 | 01:59

Jeden z nejlepších nonstopů v Plzni. Člověk se sem nejenže nebojí, ale dokonce může posedět v obstojném prostředí s normální obsluhou. I to pivo není nejhorší a výborná poloha uzavírá vesměs kladné hodnocení.


na začátek | «předchozí | Strana 13 z 29 | následující» | na konec

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde