Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

Shotice - Dominik
4. říjen 2008 | 14:19

KValita klubu od roku 90 silně poklesla takže obloukem se vyhébám též. Není tam nic lákavého


Spartaboy - Don Pedro Café Music Bar
22. září 2008 | 16:35

Jo super. Petr dobrej pivo dobry tak co chcete vic


fairysek - Forest Bar
18. září 2008 | 21:42

velice příjemné prostředí a většinou i obsluha. mega výběr kokteilů, doporučuju ochutnat americkou limču.


pichy - Prešovská
28. srpen 2008 | 22:52

Něco jako Kulička.


pichy - Lucky Bar
28. srpen 2008 | 22:50

Průměrnej klub. Nemam ho rád, ale dá se to přežít. Nevim, jestli už se tak nestalo, ale měli by opravit záchody, byl to hnus.


pichy - Kulička
28. srpen 2008 | 22:46

Typická čekárna. Kdo z nás sem ještě nezavítal?:-D Je to příšernej non-stop, ale ve stavu, v jakym tam většinou zavítam, je mi to naprosto jedno:-))


pichy - Jekyll & Hyde
28. srpen 2008 | 22:40

Jekyll mi bohužel stojí v cestě ze školy, takže už sem tu taky něco utratil, ale upřímně to tu nemam vůbec rád. Poloha je holt poloha:-)).


pichy - Forest Bar
28. srpen 2008 | 22:36

Tak ve Forestu se tvoří ty největší míchanice:-)). Pivko, hafo koktejlů do toho a druhej den ****:-D. Ale je to zde opravdu pěkný:-))


pichy - Dominik
28. srpen 2008 | 22:30

Tak v tomhle klubu začínala máma, začínal sem tam i já, ale bohužel časy se mění a je to jeden z podniků, kterým se vyhejbám. Staropramen neni pivo (zvlášť v dominu), hudba hrozná a neustále je tam narváno!:-((


pichy - Archa
28. srpen 2008 | 22:26

Do Archy chodím po každý pozvanej:-)). Nevím čím to je, ale rozhodně mi to nevadí. Mam to tu celkem rád:-))


honzajs - Don Pedro Café Music Bar
28. srpen 2008 | 14:01

totálně strašný


jochy - Subway
26. srpen 2008 | 12:28

na posezení na zahrádce je klub víc než vhodný, navíc když jede grill, dají se tu i rozumně polechtat chuťové pohárky. Obsluha dobrá a ceny taky docela jdou...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde