Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

piskot - Pinocchio
5. únor 2009 | 19:06

Byla jsem na kávě v Pinocchiu a byla výborná! Výborná byla nejen káva, ale také obsluha a prostředí! Všem vřele doporučuji návštěvu tohoto podniku!


science - Subway
13. leden 2009 | 02:34

Jeden z nejlepších klubů v Plzni. Je tam skvělá obsluha a štamgasti jsou podle mého gusta.

V létě nemají akce na zahrádce chybu!


Jena - Pivoňka
11. leden 2009 | 13:29

Pivon je klasicky VS sklepni klubik. Megaakce, zmazat se tu se spoluzaky? zadny problem. Obsluha je vesmes chapajici a tolerantni, da se tu zazit neuveritelny mejdan, na ktery si bud rano nepamatujete nebo o kterem budete vypravet do konce zivota. ja osobne mam obe zkusenosti. pivonku doporucuji na posezeni s prateli, vic od toho necekejte.


a-bb - Hakuna Matata
28. prosinec 2008 | 06:18

báječné ceny, výborná obsluha a perfektní pivo. Škoda že je tak trochu z ruky. Ale jinak spokojenost, spokojenost.


xaero - Jekyll & Hyde
18. prosinec 2008 | 13:26

Výbornej podnik na kalby s kamarádama, ale i na posezení a pokec. Pivo v klidu barmani/barmanky taky v klidu. Ceny přijatelné a taky jeden z mála podniků kde není problém si koupit kusovou cigaretu nebo moodsku (cigarela). Každý pátek akce, karaoke stojí za vyzkoušení :D


Honza.Plzen - Archa
29. listopad 2008 | 15:53

Dle mého názoru nejlepší podnik v Plzni! A ceny myslím normální, není to nic neobvyklého na takovýto typ podniku. Mimo jagermeistra za 35,-, to je velký luxus... :-)


BeeZze - Subway
16. listopad 2008 | 19:26

po první návštěvě sem věděl že sem už nikdy nepujdu.. a hlavně firemní akce tady stojí uplně za.....


taranee - Subway
14. listopad 2008 | 17:11

byla jsem tu jen 2krát ale neudělalo to na mě moc dobrej dojem, hlavně teda hosté.


taranee - Dominik
14. listopad 2008 | 17:08

Hrozně hlasitá hudba, jesti si chcete jít sednout a aspon trochu se slyšet tak sem určitě neee!


Sifh - Cream Urban Music Bar
2. listopad 2008 | 11:45

Odporný Budvar


grisogil - Cream Urban Music Bar
1. listopad 2008 | 20:13

Nejlepsi bar co znam:)fakt to zkuste! nebudete litovat xD


Shotice - Lucky Bar
26. říjen 2008 | 10:54

Kolem roku 1999 sem tak byla na jednom fajn koncertě k baru sem se nedostala.. Ale minulý a tento rok kdy sem tam byla nucena strávit čas bych Lucky

nikomu nedoporučila.. Interiér sice není nejhorší ale obsluha a lidi kolem ... Ne díky!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde