Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto U Sládka
By: Chody

U Sládka

163.5000I. cenová kategorie (od 26kč/pivo)
Hodnocení 3.50
Adresa:Poděbradova 12 Restaurace I. cenová kategorie (od 26kč/pivo) regionální piva Popularity: 7
Co to je?
Plzeň - Centrum, 30101
Telefon:+420-377-946-012
WWW:http://www.pivopasak.cz
email:pivopasak@seznam.cz


K výbornému pivu bezesporu patří i výborné jídlo. I zde si jistě vyberete ze širokého sortimentu pochoutek (nejen) tradiční staročeské kuchyně – například guláše, pečeného kolena či žeber, kuřátka s nádivkou, přes různé steaky hovězí, z vepřové panenky či krkovičky, ryby, až po sladkou tečku třeba v podobě klasických lívanců s jahodami. Navštivte nás a věříme, že se i vy stanete našimi stálými a spokojenými hosty. Rádi pro vás a vaše přátele, rodinu či obchodní partnery připravíme oslavu, raut, svatbu či prostě jen příjemný oběd či večeři.

Oficiální text z webu

V podniku se čepuje - Pašák polotmavý 12° - Pašák světlý 12°.

Kuchyně - česká a staročeská - mezinárodní.

Kategorie - Restaurace - Pivnice.





pavliCZECH
2. únor 2012 | 17:06

Ani náhodou nedoporučuju. Personál příjemnej jak pověstná osina v zadku a to pivo si vlastně ani po těchto zážitcích se slečnou servírkou nevychutnáš.

joshua
12. leden 2012 | 23:56

v současný době jednoznačně moje nejoblíbenější hospoda v celý plzni. opravdu vynikající český jídlo (ačkoliv kuře s nádivkou kterou mají na prvním místě lístku nikdy ještě neměli... a pravidelně s tím paní servírku popichuju :D) a skvělý pivo Pašák. měl jsem teda jenom světlý, protože k tmavýmu jsem se ještě nedostal... nebyl důvod. chodím sem celkem pravidelně a mohu doporučit. servírka, kterou zároven osobně považuju za majitelku je naprosto dokonalá a je největší devizou podniku a neřeknu jí jinak než "pani šéfová" protože to tam má fakt pod palcem :) nedávno tam byla i druhá servírka, taky velmi milá a příjemná (i když uplně jiným stylem než "pani šéfová") ale už jsem jí tam tak měsíc neviděl. vynikající hospoda na denní oběd a pivo. a rádo se tam zůstává až do večera :) pro mě tento podnik nemá jedinou chybu. ani jednomístný záchod nebývá problém protože až tak velká hospoda to neni aby se tu tvořily fronty ;) takže naprostá spokojenost, takhle by měla vypadat příjemná hospůdka.

a0b9
2. květen 2011 | 12:45

Podobná zkušenost jako níže: servírka protivná, opravdu nedělá tomuto podniku dobrou reklamu... a co víc - při placení nám na účtu přibyly piva navíc. Jinak malý, celkem útulný prostředí, ale vzhledem k výše uvedenému - nedoporučuji.

adarhaz
18. duben 2011 | 14:25

Varuji před návštěvou tohoto podniku. Servírka měla málo k tomu, aby po hostech nezačala vztekle házet sklo nebo cokoliv jiného, co se dá popadnout a hodit.

Kiss
3. březen 2011 | 12:00

Skočili jsme s kamarádem na oběd a vyzkoušet nový počin, v této dynamicky se rozvíjející se ulici, každopádně chtělo by to více druhů piv a širší výběr jídel, jinak obsluha a ceny skvělé, jídlo a pivo na výbornou.

Barney Gumble
11. prosinec 2010 | 14:35

Obsluha výborná, z prostředí pak nejvíce zapůsobí krásné bucláčky na keramických talířcích, ze kterých mě osobně lépe šmakoval polotmavý Pašák. Světlý bernardýnek není špatný na ochutnání, ale prozatím má ke správnému malvazu daleko. Co ovšem stojí za ochutnání, je zdejší specialita, "Chilli papričky v sýrovém těstíčku se sýrovou omáčkou, podávané s rozpečenou bagetkou". Takový gurmánský zážitek jsem ještě neabsolvoval, ač papričky samy jsou zřejmě odrůda nemilosrdných papriček Quetzalcekatenango, vypěstovaných v hlubinách džungle úchylnými chovanci guatemalského ústavu pro duševně choré.. Poté, co v polovině druhé papričky přestanete cítit nejen svá ústa, ale i vnímat celý svět kolem, přijde vám určitě vhod doušek dobrého piva a za nějakou chvíli i zdejší malý útulný záchůdek v soukromém provedení. Podtrženo sečteno - mnoho nových lákadel a pro mne osobně velmi příjemné zážitky, které si budu chtít brzy zopakovat.

EDIT1: Po druhé návštěvě musím hodnocení trochu upravit. Obsluha tentokrát jiná jak vzhledem tak chováním, slečna svou práci vyloženě nemá ráda. Jídlo bylo opět výborné, nicméně půllitr s uraženým sklem v místech, kde by měl člověk pít, tak to snad ne. Když jsem poprosil o přelití, slečna to sice ochotně udělala, ale nový půllitr měl taky vady na kráse - už ale alespoň v místech, kam nejste nuceni ústa přikládat. Otřískané keramické podtácky pominu, i když estetičnosti to právě nepřidá. Vrcholem všeho pak bylo, když kolem sedmé začla ve vedlejším klubu ladit rocková kapela, která měla od devíti koncert. Lokál je totiž dveřmi přímo spojen s vedlejším Live music clubem UTOPIE, takže pokud je vedle koncert, raději ke Sládkovi nechodit, nebo se připravte, že se celý večer budete přeřvávat. Na druhou stranu, pokud se vedle něco platí za vstup, takhle se tomu můžete elegantně vyhnout.

gambrmen
23. červenec 2010 | 15:50

Dalsi minipivovarek v Plzni, a to je dobre. Zatim tedy nemaji pivo vlastni ale varene jinde (Kacov, Chyne). Obsluha byla prijemna, i s psikem nas sem pustili. Ale je to tu opravdu mini, minipivovvar, miniprostory, minitoaleta... :-)

hard
4. červenec 2010 | 13:16

Výborné netradiční pivo, prostředí pěkné včetně letní terasy. Keramický podtácek je super. Jídla netradiční, ale přesto česká.

KAB
31. květen 2010 | 19:36

Poprvé jsem si dal Pašáka na koncertu vedle v Utopii - první dojem nic moc, zkusil jsem světlýho, pak tmavýho, pak se vrátil ke dvěma světlým a měl jsem dost.

Na dalším koncertu mi zachutnal, pak jsem párkrát zašel vedle do restaurace a dnes musím přiznat, že mi to pivo zachutnalo. Takže pivo OK, ale možná ne každý si k němu najde cestu hned napoprvé.

Jídlo: zkusil jsem biftek z panenky a sedlácký kotlík a obojí bylo skutečně vynikající, stejně tak kulajda.

Prostředí se mi líbí, je tam světlo na čtení, zatím vždy bylo místo a nemusel jsem se otočit. WC zajímavé - jednomístné :)

Pájator
28. květen 2010 | 16:43

Hvězdičkami si netroufám hodnotit. Byl jsem jen jednou, krátce po otevření. Na ochutnání jsem si dal jedno velké světlé a jedno malé tmavé a chutnala mi obě. Prostředí normální a jídlo sem neochutnal. Nedávno mi však říkal kamarád, na jehož chutě celkem dám a který mi vlastně tento podnik doporučil, že se chuť piva změnila a to k horšímu. Pivo víc sladké a bolehlav. Tak nevím. Budu se muset sám přesvědčit a trošku se uklidňuji myšlenkou, že se snad jen jednalo o nevydařenou várku.....

gary
19. květen 2010 | 00:13

Nedávno jsem zašel, neb jsem hodně slyšel o tomto novém počinu. Prostředí je po bývalé restauraci Euforia zcela změněno a řekl bych i lepší, pestřejší a netradiční, líbí se mě značka nového piva nejen na pěkných porcelánových podtalířcích, ale i na ubrusech a na zástěře paní servírky. Součástí je i mikropivovar, jehož tanky do prostředí vhodně zapadají. S obsluhou jsem byl spokojen. Dvě nabízená piva vzhledem k mikropivovaru je akorát. A oba mě velmi chutnaly. Nemohl jsem si nedat jídlo a to bylo skutečně výborné.

dino78
7. březen 2010 | 21:51

Dobrý večer,

byli jsme na kukané a musím říct, že celkový dojem rorporuplný : jídlo asi zatím pilují : dali jsme si dvojitý tatarák a servírka nás překvapila otázkou jestli ho chceme míchaný nebo si ho namícháme sami. Zkusili jsme je a řekli ať ho namíchají. To co servírka přinesla bylo dost k pobavení :-) Oranžová hmota ve které byly kusy flachs !!! ... No vrátili jsme to. Jinak pivo světlé výtečné !!! Polotmavé žádný zázrak. Škoda, že kvalitní pivo vždy neudělá z hospody dobrý podnik, protože to zničí nekvalitní jídlo. P. s. interiér taky žádná pecka. Celkově hodnotím jako průměr : pořád je co zlepšovat. Tři hvězdy jen kvůli pivu. p. s. pánský záchod velký otazník, co když půjde močit více lidí ?

Chody
5. březen 2010 | 13:37

Článek o tomto novém podniku zde...





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde