Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Stará sladovna
By: PetraT

Stará sladovna

883.6932I. cenová kategorie (od 26kč/pivo)
Hodnocení 3.69
Adresa:Malá 3 Restaurace I. cenová kategorie (od 26kč/pivo) rybí kuchyně vegetariánská kuchyně gastroPASS platební karty bezbariérový přístup kulturní akce Popularity: 27
Co to je?
Plzeň - Centrum, 30100
Telefon:+420-377-225-151
WWW:http://facebook.com/krcma.starasladovna
email:info@rafia.cz


Stylově zařízená středověká krčma s krbem a litrovými tupláky. Pokud si zde dáte jídlo ochutnáte typickou staročeskou kuchyni. Restaurace se nachází v mystické uličce poblíž náměstí. Návštěvu tohoto podniku si rozhodně nenechte ujít.

V podniku se čepuje - Gambrinus nefiltrovaný  - Master Tmavý 18° - Plzeňský Prazdroj  - Radegast Birell .

Kuchyně - česká a staročeská - grilované speciality - vegetariánská - zvěřina a ryby.

Kategorie - Restaurace - Pivnice.





swatulka
28. listopad 2013 | 07:17

Restaurace sice disponuje krásným prostředím, nicméně jídlo tu je spíše horší. Trhanec, na který jsem se těšila celý den, nakonec představoval tvrdou studenou palačinku, ovšem zručně natrhanou na malé kousky, a to vše zalité v podivné smetaně. Do téhle restaurace už půjdu možná jen na pivo?:-(

terezinka77
8. říjen 2013 | 00:31

Pecka

jana84
14. září 2013 | 17:00

Moje hodnocení poněkud shazuje tlupa uřvaných mladých mužů, která se kousek ode mě usadila v době, kdy jsem tam večeřela. Za to obsluha jistě nemůže, že jí tam takoví hosté přijdou, ale mohla se je snažit usměrnit výrazněji, než co jsem viděla.

Taky mě zaskočilo, že na webu mají neaktuální jídelní lístek. Vybrala jsem si totiž podle něho, mlsně zavítala do Sladovny, a k mému zklamání daný pokrm v papírovém menu nefiguroval. Ale náhradní volba chuťově potěšila a taktéž voda z kohoutku k džusu.

Šenkýřka mohla být rychlejší, i když byla sama na celý lokál.

Terezička
11. červen 2013 | 15:11

V této restauraci jsem byla náhodou po delší době a byla jsem velmi mile překvapena. Obsluha příjemná a milá. Atmosféra úžasná opravdu jak ze středověku. Jídlo výborné. Dlouho jsem se tak dobře nenajedla. Měla jsem maso s pikantní omáčkou a omáčka byla opravdu pikantní což mám ráda. Sem se určitě brzo vrátím :)

brkan
19. duben 2013 | 10:44

Po dlouhé době jsme sem zašli na oběd. Pokud čekáte, že se zde v poledne najíte za 30 min. tak pozor, čekali jsme skoro hodinu. A grilovaná zelenina k rybě? Opečná kapie v přepáleným oleji - ach jo. Halušky - neosolené, veškeré ingredince smíchané až v misce ve které byly podávané, takže chuť nulová. Ať to kuchař radši nedělá, když to neumí.... Takže zase asi dva roky neee. Děkuji.

Ani31
29. březen 2012 | 11:19

Me se zda, ze sladovna si nejak tak porad drzi uroven.. jidlo super, pivo taky. Za sebe urcite doporucuju.

Bětka
20. říjen 2011 | 19:52

Tak v týhle hospůdce jsme už něco vypili a snědli :-) Hlavně sem chodíme na pečený kolínka. Porce velký a s křupavou kůrčičkou:-) Pivo mají taky dobrý. A hlavně jsem koukala, že zavedli nefiltrovaný! mňamka.

pucicek
10. říjen 2011 | 22:30

Jídlo výborný! sem se vždycky ráda vrátim.. jedna obsluha skvělá, druhá horší. ale co já vim, tak za poslední dobu se jich tu pár vystřídalo, tak je vidět že se s tim něco dělá :-))

Taurus
6. říjen 2011 | 13:00

Chodíval jsem sem rád kvůli příjemnému a netradičnímu prostředí. V tomto týdnu jsem sem zavítal po delší době na oběd. Jídlo dobré, i když doba čekání 30 minut u denní nabídky v poloprázdné restauraci nic moc ... Ovšem dámská obsluha neuvěřitelná, dávající najevo, jak moc jí obtěžuje, že přišli hosté, podrážděně sdělující bližší údaje k jídlu ohledně možnosti přílohy .... Jestli sem ještě zajdu, asi se nejprve podívám, kdo obsluhuje ....

mivesela
1. říjen 2011 | 16:49

Bohužel tohle zařízení skutečně nemohu doporučit! Nápis lahodný burčák lákal k ochutnání, ovšem stačil jediný lok ke zklamání. Servírka se mi sice omluvila, ale nechápu, proč nemůže testnout předem co za patok prodává. Tím to ovšem nekončilo. Vesměs všichni, co si objednali jídlo, očekávali něco jiného. Např. já jsem očekávala více nž jednu hodinu nakládaný hermelín, kamarád si objednal halušky se zelím, nikoliv zelí s pár kousky halušek a kolega si objednal čerstvé vykostěné koleno, nikoliv kus ohřátého masa odněkud. Příště už sem určitě nepůjdeme. Škoda, na první pohled působí prostředí netradičně a příjemně :(

čistič
25. září 2011 | 08:26

Po zhruba dvou letech jsem tam včera zavítal opět... K jídlu byl pekáč plný dobrot což bylo fakt vynikájící a taky obsluha byla ok, až na to že slečna Bětuška nechtěla ukázat kozy ;) jinak bylo vše ok ....

adarhaz
12. září 2011 | 03:21

Tomáš
24. červenec 2011 | 20:13

Dobrý podnik, ze kterého mám občas rozporuplné pocity. Jak jídlo, tak hlavně personál nemá stálou úroveň. Občas se tak stane, že stejné jídlo je jiné co do porce, i co chuti. A rychlost obsluhy je proměnlivá.

Celkově jde ale o stylovou restauraci, kterou lze k občasné návštěvě doporučit.

hard
25. červen 2011 | 14:43

Byl jsem tu pořádně prvě a byl jsem mile překvapen. Přítmí sklepa prosvěcují olejové lampičky. Místo, neomítnutá budova, sudy, kamenná dlažba, krb, hudba, stylové oblečení setsakra příjemné obsluhy tu tvoří ojedinělou atmosféru, kterou jen při největší smůle naruší vepřové hlavy opilců, kteří se rozhodli zpívat vidlácké písničky. Není to místo na intimní večeři ve dvou, ale na to, zažít trošku jiný styl stolování, nejlíp v partě. Koleno a žebra byly fakt výborně připravené, nemusím to mít často, ale tohle jsem si vážně vychutnal. Pivo (Prazdroj) spíš klasika, ale nezklame, ale jen kvůli pivu sem asi nikdo nechodí. Víc podobných specialit.

swell
20. červen 2011 | 13:14

Kvalitní podnik s příjemnou atmosférou, dotvářenou soudobou hudbou a personálem v krojích. Jídla chetné, dobré pivo a medovina..

davesi
3. duben 2011 | 20:02

Sladovna je rozhodně v porovnání s ostatními hospůdkami výbornou alternativou, protože je svou povahou výjimečná. Pivo zde chutná dobře a jídlo je také skvělé. Navíc tam pracují moc pěkné holky :-)

Hanna
2. duben 2011 | 09:25

... velké zklamání... moc příjemné prostředí s plápolajícím ohněm v krbu a příjemnou muzikou, na člověka dýchne pohoda a spadnou chmury. Pivo vynikající. Ale to je vše. Tuhle restauraci jsme navštěvovali téměř pravidelně několik let zpátky (stálá obsluha příjemných, milých a ochotných lidiček, jídlo vynikající) takže mohu hodnotit. V současné době jídlo jen pro odolnější žaludky, koneckonců i obsluha. Při objednávce 2 tureckých káv nám slečna servírka na stůl přinesla 2 stejné hrnky, ovšem s rozdílným množstvím tekutiny (větší 1/4 náplně) jen vůní připomínající kávu. Na dotaz "proč ten rozdíl" nám bylo nabídnuto "dolití vody do hrnečku". Co k tomu víc dodat...

mooser
15. březen 2011 | 21:12

Je to kýč, žebra hnus, obsluha děs. Již nikdy více!

nasa
14. březen 2011 | 18:16

Přijde mi, že člověk musí mít štěstí, aby byl spokojen, protože párkrát jsem byl spokojen (s jídlem, obsluha byla pomalá snad pokaždé). Ovšem nedávno, když otci mé kamarádky, která slavila narozeniny a byla na rodinné večeři, servírka řekla, že každý den není posvícení, tak to mi přišlo docela dost drsný. Tohle by servírka z pusy vypustit neměla.

micky21
21. leden 2011 | 21:58

Jaká škoda, že tak nádherná hospůdka má dobrá pouze žebra a to ještě jak kdy. U mě zatím 50/50 a to jsem tam za poslední 2 roky párkrát byla...

Plzeňka
28. červen 2010 | 14:52

Čoveče teď jde o to, jestli sis nespletl hodnocenou restauraci, protože Sladovna je už léta vyhlášená vynikajícími uzenými PEČENÝMI žebry, po domácku dělanými bramboráky a dalšími šmákotami... S obsluhou jsem problém nikdy neměla, ale samozřejmě každý den není posvícení asi nikde...

garry48
23. duben 2010 | 15:50

-Prostředí: příjemné, vůni z krbu miluju.

-Obsluha: pomalá

-Pivo: nedobré ve špinavé sklenici

-Jídlo: Nepoživatelné. Vrchol kuchaře jsou uzená žebra povařená ve slané vodě, a bramboráky z prášku.

-Ceny: vyšší

Stoupislav
29. prosinec 2009 | 23:46

Všem doporočuji. Hezké prostředí. Dobré pivo a super pivo

Kiss
27. duben 2009 | 21:26

Tento opravdu nápaditý restaurant je na kvalitu netradičního jídla opravdu spíše slabým, ceny ovšem odpovídají. Pivo je velmi dobré, zvláště tupláky. Škoda že to není opravdová středověká krčma se vším všudy jako například v Dětenicích, s programem a dalšími požitky.

gary
23. duben 2009 | 20:16

I když jsem slyšel kritiku, i na kvalitu jídel, u této restaurace, mě osobně to přijde jako dobrý nápad. Udělat restauraci ve středověkém stylu a to opravdu se vším všudy. Měli jsme zde pracovní oslavu a opravdu jsem si pošmákl. Ceny sou vyšší, ale to jsem zatím nepoznal.

janoko
23. březen 2009 | 12:58

Neprešla som veľa reštaurácií v Plzni, ale toto je najobľúbenejší podnik... Sem sa rada vraciam. Chodíme sem s manželom, chutilo tu aj mojim rodičom, bratovi, svokričke... Obsluha príjemná, ochotná, jedlo rýchlo na stole - i keď drahšie, ale pôžitok z neho to vyrovná... Doporučujem "Pekáček plný dobrutek"-bráško sa rozplýval, "Koleno rytíře Radouše" - otec sa zalizoval a mal"nebíčko v papuľke... Mám aj iné obľúbené jedlá, mám zakaždým problém, čo si vybrať. Ako prílohu doporučujem Bramborové plátky - sú super vypečené a horúce - no mňamózne... Pivko - mmm... Porcie sú riadne, napapám sa... Páčia sa mi dobové kostýmy, hudba, prítmie a v zime krb, len keď je viac hostí, je tam veľký hluk, ktorý mi dosť vadí a to ma potom odtiaľ vyháňa - ale čo už, je to o vychovaní jednotlivcov... Dá sa baviť aj potichšie... Teším sa, až tam pôjdeme nabudúce - čo si asi dám?

Markétka19
30. říjen 2008 | 15:51

Já jsem ze sladovny úplně nadšená. Byla jsem tam poprvý a je to tam úplně skvělý! Super obsluha, prostředí i jídlo. Ceny trochu vyšší, to jo, ale když mi to pak přinesli na stůl, tak jsem pak málem vylízala talíř, jak to bylo dobrý =)

Chico
30. duben 2008 | 19:31

Prostředí naprosto báječný, ten barák vypadá jako ze středověku i zvenku. Ceny trochu vyšší, ale platí se za prostředí tak se to dá přežít. Jídlo ňam ňam, pivo dobrý.

PilsU
26. březen 2008 | 22:42

Ja si myslím, že skvělou atmosféru tato restaurace v žádném případě neztratila...

Jonáš
19. březen 2008 | 17:57

Dřív (koncem 90 let) to byla super hospoda s jedinečnou atmosférou.... Postupně se ale přidražilo a zlenivělo. Takže dneska nic-moc. Navíc nás tu jednou "natáhli" téměř o 700 korun! Bohužel bylo pozdě bycha honiti..... měli jsme tu velikou žranici s pečeným selátkem, spoustou piv a v takový cifře jsme to nějak přehlédli. Takže pozor při placení!

Johnny
5. říjen 2007 | 15:46

Skvělé atmosféře přidává i hřejivé světlo z velkého krbu. Dobré pivo a pochoutky k pivu. Originální nabídka chutných jídel. A to všechno zastřešuje příjemná obsluha (Ještě nikdy jsem neměl problém ani podmírák) To vše Sladovnu řadí k opravdu výjimečným podnikům.

Votep
28. září 2007 | 12:07

Nevšední prostředí, dobrý pivo a jídlo mi chutnalo, ale bohužel musím říct, že vzhledem k cenové kategorii bych čekal víc. Hlavně co se týče velikosti porce a pak taky 2 mikrokousky chleba na účtence vedený jako ošatka s pečivem za cenu celýho bochníku...

Joe_Pike
16. září 2007 | 18:48

Jedinecna atmosfera... Tuhle hospodu nemuzete mit neradi... Ale radsi vyrazte driv at si sednete... Je velkej zajem!! Po 21. hodine si malokdy najdu misto...

Kostěj
3. červenec 2007 | 16:14

Fakt krásná hospoda, s výbornou kuchyní. Za kvalitu se tu ovšem platí. Prazdroj za 30,- je opravdu ojedinělý jev. Atmosféra ale opravdu úžasná, zejména za dlouhých zimních večerů :-)

Heal
22. duben 2007 | 12:23

Staročeská hospoda jako řemen, jídlo super, pro větší jedlíky doporučuji koleno rytíře Radouše, to stojí vážně za hřích :-) Pivko jak jinak než výborné, vřele doporučuji

Ayla
8. duben 2007 | 12:55

Výborné pivo... vcelku dobré jídlo... jen pozor na studené brambory... a ptát se obsluhy na doporučení přílohy je zbytečné... vždycky řeknou brambory.;)

znudíno
15. červen 2006 | 18:55

Doporučuju zajít na svařáček, ohřát se ke krbu, pojíst nějakej ten preclík, nebo vynikající cibulačku... Vrátíte se do středověku.

L@D@
12. únor 2006 | 00:39

Neni nad to zajit si do sladovny na par tuplacku.. horsi je to pak schazet domu ze schodu... ale pro ty co maji radi medovinu a veprove koleno vrele doporucuji...

Enrique Ondo
17. prosinec 2005 | 21:23

Hospoda naprosto jedinecne atmosfery, kterou by cestovatel po plzenskych hospodach urcite nemel vynechat. Tradicni staroceska jidla jsou zapijena tradicnim plzenskym pivem, hraje zde prevazne tradicni stredoveka hudba, v rohu praska tradicni stredoveky ohen a obsluha byva tradicne pocesku neochotna. Kazdopadne Sladovna je pojem mezi plzenskymi hospodami.

Abuse
9. prosinec 2005 | 03:09

Fakt pohodová stylová krčma. Akorát to má jednu chybku. Cenově je hospůdka vhodná spíše pro dederony než pro České lidičky. Krom toho jsem slyšel ze dvou nezávislých zdrojů cosi o nebezpečnosti zdejší stravy. Dle mých zkušoností vypadala lákavě.





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde