Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Restorán Cholula
By: Cholula

Restorán Cholula

294.4138I. cenová kategorie (od 26kč/pivo)
Hodnocení 4.41
Adresa:Husovo náměstí 556 / 6 Restaurace I. cenová kategorie (od 26kč/pivo) ticket Restaurant gastroPASS Cheque Dejeuner internet/Wi-Fi kulturní akce letní zahrada Popularity: 14
Co to je?
Plzeň - Centrum, 30100
Telefon:+420-377-970-134
www:není uveden
email:restorancholula@gmail.com


Tento podnik skončil svoji činnost!

Restaurace ukončila provoz

V podniku se čepuje - Plzeňský Prazdroj .

Kuchyně - česká a staročeská - grilované speciality - mexická.

Kategorie - Restaurace





Fialka
24. listopad 2011 | 14:47

Strasne me mrzi, ze tento podnik ukoncil provoz. Nevim, zda to bylo z nedostatku hostu jak rika SantaKarel, protoze ja jsem vzdy byla v plne restauraci. I pro mne to byla nejlepsi restaurace v Plzni s vynikajicimi prekrmy, jidlem, zakrmy i vinem. Strasna skoda :(

SantaKarel
27. srpen 2011 | 01:01

Když minulý týden přišel můj kolega Michal se zprávou, že byl na obědě v mexické restauraci, zpozorněli sme a vyslechli si ódu na jídlo, které měl k obědu, mluvil o tortile s mletým masem a nějakou senzační salsou.. Nedalo nám to, a v pondělí sme společně s Michalem vyrazili na oběd do této mexické restaurace. Udivila mne informace, že je tato restaurace otevřená již rok a půl a my, ač sídlíme jako firma za rohem o ní neměli ani potuchy. Další věc, která mne udivila, byl společný vstup do domu, kde je herna, jako člověk, který hazard přímo nesnáší jsem pochopil, proč sem si nikdy restaurace nevšimnul ač chodím okolo každý den...

Sejdete schodiště a najednou se ocitnete v naprosto jiném světě. Opravdu totiž máte pocit, že jste v Mexiku, nádherná výzdoba a kresby na zdech na Vás skutečně zapůsobí a napoprvé nevíte kam s očima. Ještě jsme neudělali ani dva kroky a byla u nás servírka a s tak vřelým přivítáním sem se snad ještě v žádné restauraci nesetkal, nabídla nám ať si vybereme, zda budeme sedět v restauraci nebo na zahrádce. Protože kolega kouří a tato restaurace je nekuřácká šli jsme po druhém schodišti opět nahoru a tam bylo něco co nám vyrazilo dech podruhé. Pekrásná zastřešená zahrádka ve vnitrobloku s parádním posezením. Na poledním lístku byla tři jídla a k základnímu meníčku dostanete 3 deci pití dle nabídky, polévku a hlavní jídlo, na závěr máte v ceně kávu nebo čaj. Neuvěřitelné,, to vše za 99,-kč.

Dali sme si všichni jídlo s pozoruhodným názvem:Hněv Jimenezovi tchýně. Předtím nám servírka, velice milá a ochotná servírka vysvětlila všechna jídla a jejich složení. Rozhodli sme se pro jídlo s tortilami. Už fazolová polévka, velmi netradiční nám navodila pozoruhodné chutě a očekávání. Samotné jídlo však opravdu předčilo všechna naše očekávání. Bylo vynikající a bylo ho tolik, že jsem měl skutečně problém ho sníst celé. Nakonec jsem nad ním zvítězil a pak při kávě sme rozjímali a přemýšleli o tom, jak je možné, že jsme zde nikdy předtím nebyli. Od pondělí nechodíme nikam jinam a je velice zajímavé pozorovat jak den ode dne do restaurace chodí víc a víc lidí. Dnes byla zahrada uplně plná a lidé si museli dávat jídla i dole v restauraci..

To mně vnutilo nápad vzít večer přítelkyni na nějakou specialitu do této restaurace. Zažili jsme zde několik šoků. Prvně popíšu ten nepříjemný. Restaurace byla až na dvě ženy uplně prázdná. To opravdu nemohu pochopit, že takový skvost může večer zet prázdnotou.

Šok druhý.. Ten výběr na jídelním lístku je ohromný. Jedna specialita mexické kuchyně vedle druhé, že opravdu nevíte co si vybrat. A právě v ten moment ke solu přijde servírka a vysvětlí Vám co které jídlo obsahuje, zda je pálivé a nebo jak se servíruje. Na její doporučení jsme si nakonec vybrali Quesadilas a Enchiladas. Na jídlo jsme čekali okolo 20 - 30 minut, ale slečna servírka nám vysvětlila důvod čekání, jídla se totiž připravují několikerým způsobem a nakonec se grilují pod grilem. A pak už to přišlo. Nejprve nám na stůl přinesla talíř se zeleninou a chipsy. Mysleli sme že to máme dohromady a než nám přinesla jídla pustili jsme se do zeleniny a chipsů. Jaké bylo naše překvapení, když jsme zjistili, že ta hromda zeleniny je jen pro mne k Enchiladas. Tu samou porci zeleniny a chipsů měla přítelkyně ve svém talíři s jídlem. Hodnotit ta jídla nemá cenu, to musí každý vyzkoušet prostě sám. Bylo to něco naprosto vyjímečného, sýrová omáčka a kukuřičné tortily v mém jídle byly znamenité a bylo toho tolik, že jsem s povděkem přivítal nabídku nechat si zbytek zabalit sebou. Ochutnali jsme skutečnou mexickou kuchyň. Byl to zážitek, který budeme pravidelně opakovat, přítelkyně mi hned při odchodu nabídla, že bychom mohli zajít příští týden na večeři s rodiči, už teď se těším.

Je ještě jedna věc o které bych se rád zmínil. Pan kuchař. Neměl moc práce a pohyboval se u baru. Dal sem se s ním do řeči a ještě nikdy sem neslyšel nikoho tak zasvěceně mluvit o své práci. Po rozhovoru s ním, vím, že kdykoli přijdu do této restaurace, budu spokojený.

Ten člověk tam sám vaří každý den a jeho chuť do práce je více než obdivuhodná.

Při placení nám servírka nabídla abychom zanechali kontakt na sebe, že nás zařadí do slosování o večeři za 500,-kč. Nevím, jestli k nám byla tak pozorná a vstřícná protože chodím již celý týden na obědy a zná mne, ale takový přístup opravdu nikde jinde nenajdete, od první až do poslední chvíle víte, že tam sou rádi, že ste tam a dávají Vám to patřičně znát a vy si tam připadáte opravdu jako vítaní hosté.

Ještě bych rád rozepsal proč hodnotím jak hodnotím:

Interiery a prostředí - 5x hvězdička

Obsluha a nabídka - 5x hvězdička

Jídlo a kuchař - 5x hvězdička

Celková návštěva - 5x hvězdička

Hosté, kteří dopustí, aby takový skvost mezi Plzeňskými restauracemi byl v pátek večer skoro prázdný - mínus deset hvězdiček.

Na závěr bych ještě jednou rád poděkoval za celý týden a senzační obědy, za dnešní večer a neuvěřitelnou atmosféru.

A všem ostatním opravdu vřele doporučuji návštěvu této mexické restaurace a to v poledne i večer, ještě se mi nestalo, abych odcházel hladový nebo s pochybnostmi.....

P. S.: všimnul sem si, že sem asi chodí taky majitelka této restaurace, takže bych byl nadmíru spokojený, kdyby nějakým způsobem mohla ohodnotit personál, protože ji reprezentuje více než skvěle. Možná malou, ale zárukou je to, že nás pět z naší firmy sme se stali štamgasty a nenecháme si utéct žádný oběd a určitě i spousty večerů v této restauraci.

Ještě jednou mnohokrá děkuji, Karel Šantrůček.

Cholula
18. březen 2011 | 15:44

Dobrý den Vážení hosté Choluly,

předem bych Vám velice ráda poděkovala za to, že jste a že Vám stojíme za návštěvu.Nejen, že nás to velice těší, ale opravdu moc si toho považujeme.

Mnohokrát děkuji všem za recenze, snažíme si z nich brát vždy to, co by mohlo být pro podnik prospěšné a Vám tak zpříjemnit Vaše chvíle u nás.

Dnes bych velice ráda reagovala na poslední příspěvek uživatele Ponik.

1:Stravenky.Není pravdou, že stravenky nebereme.Omezeli jsme pouze platby s nimi a to do 15hodin.K tomuto kroku nás vedly interní záležitosti o kterých bych se velmi nerada rozepisovala.Na druhou stranu jak správně uvádíte a já Vám za to moc děkuji, jsou v současné době u nás nabízeny různé slevy a v plenkách je nový program, který jsme ušili na míru pro naše zákazníky, tzv. Cholulomat o kterém najdete více přímo na našich stránkách.

2.Polední menu jako taková byla zrušena.Místo nich, kdy jsme je servírovali i s polévkou, dnes nabízíme našim hostům výběr z více jak 30ti jídel a dvě polévky od ceny 65kč kompletně s přílohou.Myslím tedy, že ona hranice velmi dostupných jídel je u nás nastavena více než perfektně.

3.Měl jste na mysli zřejmě oblohy?Prezentovali jsme je našim hostům od počátku v různých formách.Ráda bych ale předeslala, že vždy nám za ně hosté nezaplatili ani korunu, protože nebyly zakalkulovány v žádném jídle.Tudíž jsme si tímto krokem nechali otevřené dveře k různým improvizacím a v poslední době jsme došli zjištění, že opravdu pozbývá smyslu nutit většině něco o co nestojí.Zbytečné náklady a plné popelnice naprosto čerstvé zeleniny jsou jen němým svědkem našeho bláhového počinu.Ale nebojte, ve velmi dohledné době se objeví v jídelním lístku možnost si porci oblohy zakoupit a dopřát si zobání dle libosti.Pak již navždy budete mít talířek zeleniny stejný.

4.K hudbě jen tolik, asi jsme nebyli dostatečně pružní a nedokázali zareagovat na poruchu CD systému dost akčně a moc mne mrzí, že jste se stal svědkem této události.Od dnešního dne už opět hrajeme jen ve stylu jižní Ameriky a Mexika.

5.K pánvičkám jen tolik, že od pondělí 21.3. bude našim hostům umožněn výběr, na čem si přejí směs servírovat.

6.S problémem webu jsem se ještě nesetkala, samozřejmě necháme prověřit u našeho poskytovatele.Prosím Vás ještě dodatek k pánvičkám.Rozpálené pánvičky zůstávají a vřdy byly u Fajitasu.Ostatní masové směsi byly po celou existenci Choluly servírovány v pánvích s pokojovou teplotou.:-))

Pan kuchař Vám velmi děkuje a slibuju, že se nezmění.Jsem moc ráda i za dodatek s robotem, protože nejen kuchařina, ale veškerá práce v gastronomii je i v dnešní době chápána tak, že zaměstnanci roboty spíše jsou.A proto mne velmi těší, že jsou hosté, kteří si připustí možnost, že tam někde u sporáku stojí jen člověk.

Velmi mne však na tomto Vašem bodu mrzí dvě věci.Píšete, že jste si vyloženě nepochutnal.To mne velice mrzí, ale nechápu jen, proč jste nám to neřekl okamžitě i s připomínkou proč a co Vám nechutná, určitě bychom zareagovali k Vaší spokojenosti.Ovšem co se týče toho masa, nebo nekvalitních surovin, to mne ale opravdu velmi mrzí, že připustíte takovouto možnost.Nebudu Vám k tomu nic vysvětlovat a ani popisovat jak pečlivě dbáme právě na kvalitu surovin, protože pokud jste nabyl takovéto poznatky, stejně bych Vám je nevyvrátila......

Za obsluhu děkuji za vyjádřenou pochvalu.Je to velmi krásné to číst, je to senzační ocenění práce našich servírek.

Nekuřácké prostředí zůstane i nadále.V létě mohou kuřáci kouřit na zahrádce a i během zimy, mohou naší zahrádku využít k ukojení nikotinové potřeby :-)))

K hvězdičkám jen tolik :-)) je jedno pokud dáte pět nebo jednu, já budu velmi šťastná, pokud i nadále zůstanete našim hostem a budete do budoucna odcházet plně spokojen.Děkuju Vám za názor a věřím, že Vás všichni v Cholule přesvědčíme, že to co Vám tu píšu, myslíme vážně.

Ponik
18. březen 2011 | 10:05

Do Choluly jsem začal jako milovník pálivého chodit prakticky od počátku jejího vzniku... od počátečního nadšení a naprosté spokojenosti musím, i přes snahy vedoucí o změny a vylepšení smutně konstatovat, že né všechny změny jsou k lepšímu a pozoruji jistý úpadek díky kterému, si již dle mého tato restaurace 5 hvězdiček nazaslouží. Některé horší receze má i díky tomu, že návštěvníci očekávají více, díky superlativní pověsti, kterou si vybudovala v počátcích své existence.

Co mě osobně přijde jako krok zpět:

1. Přestali brát stravenky (časově limitují jejich použití), což byla fantastická možnost se víc rozšoupnout bez většího provětrání peněženky. Sice to nahradili jiným systémem slev (např. pomocí Plzeňské karty), ale co si budem povídat, placení stravenkami je uživatelsky stále nejjednodušší způsob.

2. Zrušili polední meníčka (asi to byl důvod, že nestíhali vybavit zákazníky během té jejich "obědové půlhodiny") těžko říct. Nicméně možnost kvalitního jídla v relativně dobré ceně zmizela.

3. Nevím zda jsem si toho všiml jen já, ale z odstupem času vnímám jak mizí velikost zeleninových příloh. V prvních měsících po otevření se z přílohy (přinesené na samostatném talíři) mohl najíst druhý člověk, nebo bylo co "zobat" při dalším posezení po jídle. Bylo to pestré a celé to doplňovalo dojem dalekých krajin a exotiky. Aktuálně je to jen slabý odvar, několikrát se mi dokonce i stalo, že příloha chyběla úplně.

4. To že se z reproduktorů každý den line příjemná jihoamerická, ale převážně lidová mexická hudba už také není pokaždé pravda... postupem času jsem z nelibostí zjistil, že se už poslouchá kde co i místní rádia (Kiss). Škoda, dojem z krásného exotického prostředí restaurace to v případě, že máte "štěstí" dokáže hodně pokazit.

5. Pánvičky... zrušení pánviček a podávání jídla na porcelánu je dle mého největší "úlet" majitelky této restaurace. Jídlo nevypadá stylově, na bílém porcelánu je některé vyloženě nehezké a hlavně dojídáte ho povětšinou studené, což se vám u pánviček nikdy nestalo.

6. Pomalá aktualizace webu a jídelního lístku... v jídelním lístku se můžete dočíst, že si objednáváte jídlo v ohřáté pánvi a přitom ho dostanete ve studeném porcelánu... pro někoho by to mohl být i důvod k reklamaci jídla.

Věci co se naštěstí v této restauraci nemění:

Kuchař - který povětšinou vaří skvěle, i když při častější návštěvě zaznamenáte, že i on má své dny a párkrát mi (i to samé jídlo) vysloveně nechutnalo. Vyvažuje to, že jsou to opravdu tmavé vyjímky a rozhodně mu to nevyčítám, neb nikdo nejsme robot. Je třeba si také dát pozor, že pikantní koření, může zakrýt některé nekvalitní suroviny (občas se mi nezdálo použité maso).

Dnů, kdy si na jídle vysloveně pochutnáte je, ale rozhodně drtivá většina. Nicméně je nutno říct, že pokud jde někdo poprvé na natrefí se špatně, tak věřím, že ho to od další návštěvy odradí, či nechápe proč má restaurace tak vysoké hodnocení.

Obsluha - mohu potvrdit, že děvčata z obsluhy jsou jedním z důvodů proč tuhle restauraci navštívit. Přístup k zákazníkovi je jedinečný a postupem času se nikterak k horšímu nezměnil.

Nekuřácké prostředí - tady není co více dodat, ono by to snad ani v těch sklepních prostorech jinak nešlo (horší možnosti odvětrávání), ale pokud je to čistě rozhodnutí vedoucí, které stále trvá, tak tleskám.

Ještě před 7 měsíci bych dal jednoznačně 5 hvězdiček. Takto musím ubrat, ale přesto se dá (při smířením se ze stavem věcí a odproštěním od skvělé minulosti) restaurace doporučit.

PETAL
3. březen 2011 | 15:11

Protože nejsem z této části města a pouze zde pracuji, Cholula pro mě dlouhé měsíce představovala nejlepší možnou volbu pro místo, kde přes oběd ukojit hlad i chuťě v podobě opravdu výhodných meníček. Za těchto okolností musím říci, že byste těžko v Plzni nalezli lepší volbu a že jsem toho za svoji "pracovní kariéru" oběhal dost. Bohužel jsou denní meníčka zrušené a smozřejmě pro mě padá možnost dobré ceny za rychlý oběd.

Nicméně, rád bych podotkl a rozhodně potvrdil ohromné srdce obsluhy a jeden z nejjedinečnějších přístupů k zákazníkovi. Prošel jsem toho dost, ale na slečny/paní z Choluly těžko někdo má.., jen tak dál!

Pan kuchař je šikovný a dle mého názoru svým uměním strčí do kapsy restaurace jako je Uctívaný velbloud nebo Salzmanni.. rozhodně jsem se tam ne vždy tak pravidelně dobře najedl jako v Cholule. Dávám nejvyšší hodnocení a držím palce, ať se Vám daří!

Lajka
2. březen 2011 | 21:49

Vřele doporučuji. Skromná, ale pozorná obsluha. Slušný výběr kvalitních jídel. Příjemné prostředí. Sezení u vysokých stolů, v zadní části, by sneslo vylepšení.

KAB
20. únor 2011 | 09:02

Na základě skvělých recenzí jsem zde byl na zkoušku - dal jsem chilli a myslel jsem, že mě to zabije :) Mám rád pálivé, takže super. Jen na WC trochu daleko a kabinka zamčená s klíčem nevím kde (UPDATE: vysvětleno, klíč je v herně hned vedle WC) - no nepotřeboval jsem ho, jen pro zajímavost.

Jenže v pondělí 7. 2. jsem tam šel na steak, ten výběr je dle jídelního lístku totiž úžasný, ale cca v 15:00 bylo zamčeno - přede dveřmi já, za mnou přišla parta dalších 5ti lidí a dál to prostě nešlo, zamčeno a nikde žádný nápis, lístek, divné takhle odpoledne. UPDATE: tento odstavec vysvětlen (osobní důvody) včetně odškodného v podobě nachos :)

V náhradním termínu jsem si dal steak (konkrétně Ajo) a musím jen pochválit, rozhodně tam na steak zajdu znovu. Už mám pár tipů z jídelního lístku vybráno :)

Na každém stolku je tam upozornění na jakousi slevu s Plzeňskou kartou - to jsem z časových důvodů zatím nezkoumal, ale cenu na účtence tak lze snížit o 10%, jak jsem pochopil.

Celkově hodnotím velmi pozitivně jídlo i obsluhu.

martin29
12. leden 2011 | 21:03

Restauraci jsem navštívil na základě mnoha pozitivních recenzí, proto jsem asi měl příliš velká očekávání. Prostředí perfektní, vkusně opravený a čistý sklep. V létě pravděpodobně chládek, ale v prosinci mi bylo u stolu chladno. Jídelní a nápojový lístek slušný a bohatý, viz webovky, netřeba více rozvádět. Restaurace byla zaplněná z větší poloviny, na jídlo jsme ale čekali přes hodinu a půl. Bez předchozího upozornění je to velmi dlouhá doba. Nepříjemně dlouho se čekalo bohužel i na nápoje a v případě piva mi toto vysloveně vadí. Plzeň dobrá, dle kvality pěny ale nedobře točená. Během večera jsem měl možnost ochutnat 4-5 jídel a byly pro mě spíše zklamáním - zbytečně přesolené, chuťově a vizuálně nezajímavé. Fajitas pro mě nebyly gurmánským zážitkem (jak referuje menu) díky spoustě slaného sosu. Na druhou stranu velký výběr zajímavých přílohových omáček, ty hodnotím pozitivně. Porce jsou zbytečně veliké. Nejsem zastáncem restaurací, kde kvantita je na úroveň kvality a nejsem z těch, co mají potřebu se od stolu odvalit po jednom hlavním jídle. Cholula pro mě není vysloveně průšvihem, ale rozhodně ne příkladem vyšší kuchyně, kvůli které bych se v nejbližší době chtěl vrátit. Preferuji jiný typ přípravy a servírování jídla, ale chápu, že řadě zákazníků Cholula bude vyhovovat a asi i stojí za vyzkoušení. Nejpozitivněji hodnotím obsluhu, příjemná a slušná. Plus za odvahu být čistě nekuřáckým podnikem.

Evzonek
10. leden 2011 | 10:09

Vzhledem k poloze naší firmy jsme pravidelnými návštěvníky této restaurace. Píšu li pravidelnými, myslím tím tedy, že do restaurace chodíme minimálně třikrát týdně. A to na meníčko na oběd s kolegama a večer nebo odpoledne posedět s přítelkyní či se známými.

Napíšu to jen krátce a stručně, tato restaurace je prostě senzační. Co se týče kuchyně a její kvality nemá naprosto smysl o ní diskutovat. Chutné a obrovské porce, k večerním jídlům salát z čerstvé zeleniny a opravdové mexické suroviny jsou nejen pro mne vždy zárukou naprosté spokojenosti...

A nyní k obsluze. Kdyby v Cholule neměli tak skvělé kuchaře, stejně bych sem chodil i nadále, protože ta děvčata, která tam dělají servírky jsou prostě unikátní a nikde jinde jsem ještě podobný přístup nenašel. Pokaždé krom toho, že nás perfektně obslouží najdou i úsměv a chuť popovídat. Je neuvěřitelné kolik si pamatují hostů a jak umí zvolit ke každému jinou cestu, a to takovou, že každý musí dostat dojem, že je nejdůležitějším člověkem na planetě. Jejich práce je vážně výsostná a já jim touto cestou strašně moc děkuji za to, jak se k hostům chovají. Kdyby byl v každé restauraci alespoň jeden člověk jako jsou tyto servírky, byly by zase plné.... Už teď se zase těším na večer, protože jdeme s přítelkyní na večeři a představa, že se zase pořádně nadlábnu a pobavím je pro mne vždy tím pravým nabuzením do pracovního dne... děkuju za vaši úžasnou restauraci..

dusevniinvalida
8. leden 2011 | 15:46

Zadal jsem restaurace dle hodnocení a na prvním místě se objevila tato. To snad ne. Navštívíl jsem celkem 3x. Poprvé jsme byli v restauraci sami, po 1/2 hodině přišla obsluha s omluvou, že byla na zahrádce... K jídlu se nebudu obšírně vyjadřovat, stručně ke všem návštěvám: Z mého pohledu je to jednoznačně o kvantitě, nikoliv o kvalitě. Jídlo není špatné, průměr, možná o malinko lepší průměr, ale to je vážně maximum. Obsluha příjemná, trochu pomalejší. Závěr. Restaurace neurazí, ale k opakovaným návštěvám důvod nemám.

portorico
7. prosinec 2010 | 14:12

Cholula je útulná mexická (docela i větší) restaurace s příjemným prostředím a polohlasnou tématickou hudbou a také s moc příjemným personálem, který rád vysvětlí či porádí ve výběru jídla. Snad každé jídlo bylo v nabídce v porci 100, 200 či 300gramů a navíc ještě bylo na výběr z jakého masa si ho přejete připravit(kuřecí, vepřová panenka, hovězí). Na naše objednané jídlo jsme čekali opravdu chviličku(asi to bylo tím, že jsme byli v restauraci zrovna sami) a bylo výtečné. Hlavní jídlo bylo servírováno na velkém talíři a příloha na talíř zvlášť, plus ještě jeden talířek plný zeleniny. Stravenky berou, ale jen do 15hod. Restaurace je nekuřácká. Taková rada závěrem, když o něčem píšou nebo říkají, že je to pálivé, tak je to opravdu hodně pálivé! Vřele doporučuji.

jochy
30. listopad 2010 | 21:38

Nejlepší mexická kuchyně jako jsem kdy jedl. Docela rád bych porovnal s originálem za mořem. Super obsluha, obrovské porce.

Anderson82
9. listopad 2010 | 13:58

Do podniku jsem zavítal na základě doporučení kamaráda, který tuto restauraci hodnotil moc pozitivně. A teď již vím, proč. Měl pravdu.

Obsluha je opravdu milá, rychlá, pohotová, vstřícná a přátelská.

Vybral jsem si denní menu, protože bylo levnější a to dokonce včetně polévky za 85 kč.

Objednal jsem si tedy následující :

0, 25L ČESNEČKA

100g ENCHILADA S VEPŘOVÝM MASEM a musím říci, že obojí bylo vynikající a to jsem dost vybíravý co se týče jídel obecně. Porce byla opravdu výborná a zahnala tak můj hlad :)

Určitě nebudu jediný, když napíšu, že kdo jsem zavítá jednou, vrátí se znovu a moc rád. Stejně jako já... :-)

Tessy
23. říjen 2010 | 20:50

Milý personál, krásné prostředí, výborné jídlo i velmi dobrá plzeňská dvanáctkta. :) Navíc obrovský výběr specialit a poměrně velké porce(měla jsem quesadillu a jen tak tak jsem to snědla :)). Ostatní zkusili kuřecí steak a všichni jsme byli velmi spokojeni. Určitě přijdeme znova, doporučuji :)

L@D@
6. říjen 2010 | 20:46

Příjemné prostředí, obsluha pozorná. Veliký výběr mexických specialit. Dal jsem si Chili con carne a porce min. pro 2 lidi. Na jídle jsem si pochutnal a ocenil servírování na rozpálené pánvi. Pálivost celkem slušná. Možná bych zvolil pálivější papričky a méně, ale to je asi věc vkusu. Někdy určitě zase zavítám, protože mám rád pálivá jídla :-)

Chody
22. září 2010 | 12:04

Koukám, že to zde čte i paní majitelka, takže se zeptám. Návštěva kvalitní mexické restaurace mě dost láká, ale já k dobrému jídlu potřebuji i výborné pivo. Pilsner Urquell ale tento požadavek, alespoň pro mne, nesplňuje. Chtěl jsem se proto zeptat, zda neuvažujete o větší nabídce točených piv, aby byla zastoupena také značka nějakého regionálního pivovárku. Za případnou odpověď děkuji

mrozu
22. září 2010 | 01:15

Po několika doporučeních a čtení zdejších oslavných ód jsem do této restaurace několikrát zašel na oběd a byl jsem dost zklamán. Pokud jsou zde uvedené chvalozpěvy pravdivé, určitě neplatí pro obědy. Polední menu - velikost porce nadprůměrná, chuťově OK, ale ošizené ingredience (quesadila bez sýra??), prý z důvodu, že se jedná o levnější polední menu. Obloha ze sterilované zeleniny (v létě) no comment. Na denní menu doba přípravy velmi dlouhá. K tomu ještě obsluha, sice milá, ale strašně pomalá. Na placení jsem naposled čekal přes 10 minut a nebyl jsem rozhodně sám, protější stůl už to nevydržel a šel zaplatit na bar. Takže kdo nemáte na polední pauzu vyhrazenu alespoň hodinu a půl, sem na oběd určitě ne.

-------------------------------------

Bohužel nejde přidat další komentář, odpovím na ten předchozí alespoň takto.

Velká nespokojenost je moc silné slovo, spíše jen zklamání z velkého očekávání a také možná kontrast s ostatními pozitivními komentáři. Pokaždé jsem odcházel dobře najeden. Naposled (konkrétně to bylo minulou středu) mi ale doba strávená v restauraci na oběd přišla už příliš, což mě přimělo napsat moje hodnocení, které je sice spíše výtah toho, co mě za uplynulé návštěvy zklamalo, ale to je pochopitelné, čekal jsem dokonalý podnik ;) Na druhou stranu i tak jsem hodnotil 3 hvězdičkami, což není žádný propadák :). Jen se ještě v rychlosti vyjádřím k jednotlivým bodům.

Obloha - ke zmiňované quesadile jsem dostal sterilovaný hrášek a kukuřici, pravda že byla přítomná i čerstvá zelenina.

Na sýr v quesadile jsem se osobně ptal obsluhy (už nevím přesně kdy to bylo, tipuji přelom června a července) a jako odpověď mi opravdu bylo sděleno to, co jsem psal dříve.

Co se týče rychlosti přípravy denních menu, sama píšete, že to trvá, což je pro mě i spoustu jiných lidí, co mají na oběd oficiálně vyhrazenu půlhodinu, bohužel diskvalifikující. Cholulu určitě ještě navštívím, ale spíše v době, kdy nebudu tlačen časem a budu si moci všechno v klidu vychutnat, věřím, že poté budu nucen svůj názor přehodnotit :)

Jana
21. září 2010 | 09:27

Také jsme vyzkoušeli a byli jsme opravdu nadmíru spokojeni! Výborné jídlo, které jsme si ještě nesli domů, pač se to nedalo sníst a příjemná obsluha. Určitě brzy návštěvu zopakujem.

aranek
28. srpen 2010 | 10:36

Vynikající přístup obsluhy, dokonalá souhra chutí, velké porce, pro něž zapomenete na dezert, originální interiér. Jedinou, ale nevýznamnou vadou na kráse je, že nepřijímají zatím platební karty.

martinpf
9. srpen 2010 | 18:18

Byl jsem zde a odcházím nesmírně spokojen. Snad nikde jinde jsem neměl pocit, že bych za své peníze dostal takový zážitek. Dal jsem sí výborné Enchidalas(plněné tortily zalité omáčkou) a manželka specialitu Fajitas. Opravdu porce jako pro mamuty - kopeček rýže z popisu Fajitas v praxi vypadal tak, že rýže pokrývala polovinu velikého talíře(na druhé polovině byla velká miska strouhaného Chedaru).

Konkrétně všechny části Fajitas zabrali pět talířu a bohatě by nás zasitilo oba, ani jsem si nemusel dávat ty Enchidalas.

paprsekx
23. červen 2010 | 12:48

Neuvěřitelný zážitek!!!! Naprosto dokonalé jídlo z originálních surovin, kuchař má zkušenosti z Mexika. Porce jak pro mamuty. Velmi, opravdu VELMI! příjemná a přátelská obsluha. Mexická TOP 1 v Plzni, ostatní mexické restaurace tomuto podniku sahají sotva po kolena. Absolutně nutné je ochutnat originální tequilu a mezcalu, která s volně prodejnými patoky typu Olmeca apod nemá vůbec nic společného!

martinaa
26. květen 2010 | 21:52

Tahle restaurace je fakt super. Vřele doporučuji! Perfektní jídlo, můžete si vybrat gramáž. Neuvěřitelně velká nabídka jídel, navíc jídlo je doopravdu luxusní. Pokud všechno nesníte, můžete si to nechat zadáčo zabalit. Obsluha ochotná. Jen interiér na mě příliš nezapůsobil.

Janka
20. květen 2010 | 12:55

Tak tohle je opravdu naprostý luxus, a to jak prostředím tak jídlem. Množství neskutečné, chuť skvělá. Kam se hrabou ostatní mexické restaurace!

little
28. březen 2010 | 14:42

Hodně příjemné a útulné prostředí, milá a perfektní obsluha, vynikající jídlo a velký výběr v jídelním lístku a navíc je možno si vybrat i gramáž masa což je málokde. Doporučuji všem, určitě opět zase příjdem ochutnat nějakou specialitku, stojí to za to.

Katkas
6. březen 2010 | 20:42

Velice příjemné a hlavně nekuřácké prostředí. Velké porce, příjemná obsluha i suroviny přímo z Mexika. Doporučuji, rádi zajdeme zase.





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde