Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Restaurace U Trpaslíka
By: abu

Restaurace U Trpaslíka

332.2727II. cenová kategorie (do 20-26kč/pivo)
Hodnocení 2.27
Adresa:Klášterní 25 Restaurace II. cenová kategorie (do 20-26kč/pivo) internet/Wi-Fi nekuřácký prostor letní zahrada regionální piva Popularity: 27
Co to je?
Plzeň - Slovany, 32600
Telefon:+420-776-887-779
WWW:http://www.utrpaslika-plzen.cz
email:info@utrpaslika-plzen.cz


Stylová restaurace U Trpaslíka s širokou nabídkou jídel, nápojů a pivních speciálů. Pořádání rautů a večírků.

V podniku se čepuje - Černohorský Kvasar 14° - Gambrinus 10° - Klášter Kvasnicový 12° - Plzeňský Prazdroj  - Radegast Birell .

Kuchyně - česká a staročeská.

Kategorie - Restaurace - Hostince - Pivnice.





jana84
29. srpen 2014 | 22:10

Za mě spokojenost, velké chutné porce, příznivé ceny, točená kofola. Kuriózní zážitek ze sklepa, kde jsme vyslechli rozhovor z kuchyně: "Pán chce medium steak, co to je? A co se dává do tý grilovaný zeleniny?"

Edit po druhé návštěvě: dlouhé čekání na jídelní lístek, při pokusu o objednávku pití kofola nebyla a vodu z kohoutku k džusu jsem dostat nemohla, jelikož prý mají ty malé vody v lahvičkách. Tak jsem lokál se zdvořilým rozloučením opustila a asi už to zkoušet nebudu.

Pavliiik
17. srpen 2014 | 16:14

Dobry den, navstivili jsme tuto restauraci s kamaradem , protoze jsme slyseli, ze uz i zde maji nefiltr Gambrinus. Pivo dobre, ale bohuzel 4 kousky z peti byly podmiraky jak vysite- doporucuji skoleni u vycepu.!!

Karas
16. srpen 2014 | 20:05

Dobrý den,

včera jsem poprvé navštívil tuto restauraci a byl jsem naprosto spokojen. Obsluha byla velice milá a pohotová, po 5 min. co jsem usedl už jsem měl na stole pití.

Jídlo bylo chutné, bez jákýchkoliv výtek, dostal jsem velkou porci za slušnou cenu. Rád tuto restauraci navštím znovu a mohu ji stoprocentně doporučit!

luboss
16. srpen 2014 | 10:02

Dobrý den, v této restauraci jsem strávil celý večer s celou rodinou nejen že jsme si moc pochutnali na výborném jídle tak obsluhu musím hodnotit na jedničku velice ochotná a milá obsluha, proto nechápu co to sem píšete. Konečně se zde točí i Gambrinus tak nemám jediné výhrady. Perfektní. Určitě tuto restauraci znovu navštívím moc se budu těšit na další návštěvu. Díky s pozdravem Luboš

cizovver
10. srpen 2014 | 15:36

Dobrý den, i já se už musím vyjádřit k této restauraci. Tuto restauraci jsem v posledních dvou měsících navštívila 3x , ani při jedné návštěvě jsem neodešla spokojena. Doporučuji před plánovanou večeří v této restauraci se doma najíst, poněvadž na jídlo čekáte až 45 minut, což nikde není obvyklé- jen zde. Pokavaď jdete ve více osobách počítejte , že jídlo dostáváte postupně- ne najednou. Místo nějaké omluvy či chápavosti od obsluhy se dočkáte jen strohého popřání k dobré chuti- raději se věnuje za barem jiným věcem než zákazníkům jak je již zmíněno v recenzi níže. Nezvyklé oblékání obsluhy nekomentuji, to si jistě každý povšimne, již tohle vyjadřuje neslušnost k zákazníkům. Má návštěva v tomto podniku se již nebude opakovat.

Ola
27. červenec 2014 | 13:53

Dobrý den,

Po dnešní návštěvě restaurace U trpaslíka jsem se rozhodl, že se o své zážitky musím podělit min. s vámi, rozhodně si ale tento záčiten nenechám pro sebe.

Nebudu se zmiňovat o konkurenci, ale o slušném chování jímž by měla obsluha rozhodně disponovat. To že křičí za barem slova typu doprdele (i když zrovna uvnitř hospody mimo mě a přítelkyně nejsme) není zrovna vhodné, nicméně došlo k tomu ještě před přínosem jídla a zřejmě se jí něco nepovedlo. Dojem naplňuje fakt, že druhá servírka si zapálí pěkně za stolem pro návštěvy :-)

Ony 2 velice mladé a suverénní servírky se přišli zeptat zda budeme jíst. Po odpovědi ano následoval dotaz co si dáme k pití. Moc tomu nerozumím, znamená to snad, že bez chodu uvnitř restaurace nenaléváte? Nevšděli zda mají ještě nějaký jídelní lístek, přinesli 1 špinavý a rozpadlý, titulná stránka (dvoulist A4) spolu drží díky zbývajícím 3cm papíru, který jistě dlouho nevydrží. Před hospodou nikdo nejedl a v hospodě nikdo nebyl, zajímavé. Nabídka je skutečně rozmanitá, já si vybral kousky vepřové panenky s cibulí, slaninou a paprikou s rýží. Toto mně po 15 min. přinesly v následujícím stavu:

panenka stuhlá s flaxami a plavající v oleji

rýže rozvařená, zapáchající a nepoživatelná !!!!!!!!

Odmítl jsem pozřít další kousek, neboť se mně z toho neudělalo dobře. Obsluha jídlo odnesla, po 5 minutách přišla suverénější servírka s informací, že panenka je skutečně panenka a rýže je čerstvá, ráno dělaná, že jí ochutnávala a nic jí není, tedy moje připomínka je neoprávněná. Na dotez zda by toto jídlo snědla odpověděla bez problému, požádal jsem jí tedy, nechť ono jídlo předemnou sní (i když jej již odnesli). Následovala odpověď, že to po mě jíst nebude. Tedy jsem odmítl za toto jídlo zaplatit s tím, že se mně z té rýže skutečně neudělalo dobře, i když jsem ji jen ochutnal, přítelkyně musela ochutnávku této mojí rýže vyplivnout.

Žádné pardon, jen arogantně naštvaná a odcházející servírka kroutíc hlavou, zřejmě ne náhodou blondýna.... Nezaplatil jsem. Myslím, že v dnešní době by měl být přístup v restauracích rozhodně jiný, neboť není žádný problém podělit se o této skutečnosti, pokud vám nejsou zákazníci lhostejní.

V této restauraci jsem byl naposledy.

Hordubal
20. červenec 2014 | 09:36

12 telefonů + 1 mail na rezervaci zaplacených voucherů, ani jedna odpověď. Telefon později radši vypnuli. Zkoušeli jsme to 2 dny. Asi mají zákazníků dost, ale tam ani zadarmo!

JardaOt
23. květen 2014 | 22:09

Tuto restauraci jsme dnes navštívili poprvé a velmi nás nenadchla. Od kamaráda jsme dostali voucher na předkrm+ 2xhamburger. Jako předkrm byl tatarák- maso v pořádku, dobré. Ale druhý chod byl přesný opak. Maso v hamburgeru nemělo žádnou chuť, tu snad zachraňoval salát s majonézou, houska byla studená. Z tohoto důvodu jsme druhý hamburger ani nesnědli a nechali si zabalit domů- na ochutnání.:( Bohužel dojem z druhého chodu nám zkazil i počáteční názor. Je to škoda, restaurace působí na první dojem útulně.. ale s jídlem jsme spokojeni rozhodně nebyli.

Nakopavac
3. duben 2014 | 23:33

Byla doba kdy jsem tam chodil s kolegama na jídlo. Porce velké, ale obsluha tak strašná, že chodíme jinam.

Sedli5
22. únor 2014 | 00:44

Do Hálkovky stále chodím a myslím, že je to tam snad ještě lepší než dřív... nový majitel vymalováno. Žádné vůně z kuchyně, není zakouřeno...

sidlyip
16. únor 2014 | 12:02

Podnik je po vzhledové stránce hezký. Obsluha ochotná, usměvavá. Nechápu další recenze hlavně ze strany žen. Asi by si přáli pánskou obsluhu. Mě i mým přátelům se podnik zamlouval, večer jsme si užili, na jídle pochutnali. Co víc od večerního posezení očekávat? Už jen to dobré pivo, na které zde také natrefíte. Takže dobrá práce. Přeji hodně úspěchů v dalším podnikání.

xMartin
10. únor 2014 | 11:35

Po doporučení našich přátel jsme se o víkendu vydali do této restaurace na večeři. Byli jsme překvapeni velkou porcí jídla a velmi milou a ochotnou obsluhou. Po této zkušenosti jsem si jist, že restauraci budeme navštěvovat častěji.

icim
7. únor 2014 | 23:47

Naprostý vrchol neslušnosti obsluhy. Dvakrát jsem rezervovala stůl pro me a manžela v nekuřáckém oddělení. Vybrali jsme si hospodu pro krásný večer, sehnali hlídání, trmáceli 30 km, aby nám dvě slepice s drzostí nabídly stůl u baru v nechutným kouři, protože jim přišlo osm lidí, takže pro vidinu větších prachů jsme se stali zbytečnými zákazníkami. Ještě mi do očí tvrdí,že ten kouř nám za chvili tak vadit nebude. Na to,že jsme tam chtěli vyrazit s rodinami, jsme znechuceni arogantním chováním obsluhy. V životě mě nenapadne se zde ukázat a s radostí budu dál předávat svou zkušenost, jelikož si umíte představit, jak nemožné je sehnat v plzni místo v pátek večer na slušné jídlo.

majjdulka
3. únor 2014 | 14:28

Jídlo takový průměr, velké porce za slušné prachy, kdo není náročný, nají se :-) ovšem obsluha... při reklamaci piva, které nebylo přesně na míru nic neřekla a okamžitě přinesla dočepované. Ovšem pak jsme se dozvěděli, že nás již odmítá obsluhovat a bude k nám chodit její kolegyně... kdo si něco takového může dovolit? Takže pokud dojde k výměně personálu, nebo se personál naučí lépe chovat k zákazníkům, jsem ochotna tuto restauraci navštěvovat častěji, jinak bohužel ne-e

šoumen
1. únor 2014 | 15:09

Mohu doporučit bylo tam příjemně a všichni z naší party byli se vším spokojeni, budu chodit do této restaurace i nadále s mými přáteli.

hjkl
5. leden 2014 | 21:39

Nedoporučuji. Tentokrát poslední návštěva , z předchozích jsem se nepoučil. Obsluha opakovaně nepříjemná, neochotná, neváží si hostů, jednou dokonce opilá. Jídlo průměr spíš podprůměr, musím ale říct, že vždy v čas uděláno. Řekl bych,že cena jídla ani neodpovídá kvalitě, pivo málo vychlazené , nehezké toalety.

endorph
8. říjen 2013 | 17:35

Bohužel tristní zkušenosti. Opakovaně nepřítomen kuchař(ka), dále často chybí hovězí či vepřové maso. Takové věci se nesmí stát nikdy :(

LegyT
9. září 2013 | 14:07

Velice ale velice neochotná obsluha, čistota žádný zázrak. Příprava jídla trvá dlouho. Při zakoupeném slevovém voucheru si restaurace klade dodatečné podmínky, které při nákupu voucheru nebyly uvedeny. Nepoučil jsem se z předchozích návštěv. Nyní už naposledy.

dzezulak
24. březen 2013 | 13:10

Celkem dobře pojatý interiér. Stavebně oddělené prostory pro nekuřáky a kuřáky lze jen tušit. Kouří se jen v patře. Obsluha celkem dobrá. K jídlu:Polévky doneseny v oštípaných talířích a spíš průměrné;hlavní chody doneseny spíš vlažné, vzhledově nic moc, chuť ušla. K prostředí:Záchody plesnivé a zima, absence uklidové místnosti vede k tomu, že mop a kýbl je opřen o zed u umyvadel.

Celkově:Restauraci jsme navštívili poprvé a taky naposled

bambal
11. únor 2013 | 21:06

K Trpaslikovi uz nikdy. pri objednavce dvou steaku nam po deseti minutach bylo zdeleno ze neni maso. dali sme si "steak" z veverky(nesel uriznout) k tomu grilovanou zeleninu(spise dusena cibulova smes), hnus. na zachodech smrad, plisen ani kapka mydla. nechtel bych videt kuchyni. velke zklamani

stacy
9. únor 2013 | 15:05

Tento podnik nedoporučuji.

1.) nepříjemná obsluha

2.) steak byl polosyrový - pokud zákazník neobjedná jinak, vždy se servíruje steak well done!) a nebyl očištěný - s tlustým masem..

3.) na toaletách to páchlo hůř jak v zaplivaném pajzlu

Drice
31. leden 2013 | 11:16

Bohužel jsem tuto restauraci navštívil před vánoci s kolegy z práce.

1. personál byl informován o počtu osob ( byl jsem tázán při rezervaci ), když jsme si začali objednávat tak nám bylo zděleno co nemají, ve finále byl výběr pouze z pár jídel, protože jsme se postupně dozvědeli až po výběru jiného jídla , že to také nemají.

2. když už si všichni jídlo vybrali čekali jsme skoro 2 hodiny než jídlo přinesou. Na otázku kdy jídlo bude zněla suchá odpověď servírky až bude tak bude. Když už jídlo přinesli, chyběly 2 porce na které se čekalo dalších 30 min.

3. obsluha nechochotná a jediné kdy se zasmála bylo při placení

Tuto restauraci bych nedoporučil a nedivím se, že musejí dávat pořád nabídky na slevové portály.

Verůn4
18. červenec 2012 | 00:32

Docela dost mě překvapuje, co tady u většiny z vás čtu. Když byl Trpaslík ještě v Hálkovce, byla to moje nejoblíbenější restaurace. Velké porce za dobrou cenu a jídlo opravdu vynikající. Neznala jsem v Plzni lepší. Chodili jsme tam cekem často a proto mě mrzelo, když se odstěhovali na Slovany. Měla jsem v plánu se tam konečně vypravit, ale tohle mě trochu zarazilo. Opravdu se to tolik změnilo?

Jana Š.
30. červen 2012 | 01:38

V pátek 29. 6. 2012 jsme s manželem navštívili po druhé na jídlo restauraci a věřte,že už nikdy víc. Asi před měsícem jsme byli po prvé na tataráku a byli jsme spokojeni. Tentokrát jsme byli hrozně zklamaný. Objednali jsme si 2krát krkovici steak, vařený brambor a grilovanou zeleninu. HRŮZA. Manžel měl maso docela v pořádku, ale bez žádné šťávy(sosu), brambory suché. Já bohužel jsem měla maso navinulé(bylo cítit), brambory též suché a 3 připálené. Grilovaná zelenina byla "NEGRILOVANÁ",(cibule, rajský, kousek papriky a zase cibule.)Z mé porce jsem snědla 5deka masa a chtěla jsem zavolat kuchaře. Paní servírka řekla, že kuchař nahoru nesmí a že zeleninu takhle dělají a maso,že dole v kuchyni zkontrolovala a je v pořádku. Moji reklamovanou porci odnesla a platila jsem 357-Kč. Nehledě na to,že otevřené WC, odkud je slyšet co se tam dělá a kdo to tam dělá, je taky vizitka dobré RESTAURACE. Nikdo se neomluvil-opravdu si váží hostů. Jana Šmídová

Marry
29. červen 2012 | 14:18

Naprostá hrůza! S prominutím, ale prázdná restaurace, kde člověk čeká hodinu! než za ním přijde obsluha a oznámí, že jídlo bude ještě chvilku trvat, by mohla s klidem zavřít. Pivo jen Budvar, což zrovna u mě také nesklidí žádný úspěch... jednoduše - nikdy víc.

Leni2002
21. červen 2012 | 22:35

Nechápu proč restauraci otevřeli, zájem obsluhy nulový. Na jídlo jsme čekali hodinu, pivo bylo teplé až hrůza.

Nekomentuji, že kuchař pomalu spal, vařit rozhodně neumí!! A při placení musíte obsluhu min. půl hodinu ne-li déle hledat kam se zašila.

Nikdy více, velké zklamání !!!

ihonzisek
4. červen 2012 | 09:06

Vždy jsem tuto restauraci chválil, ale dnes jsem se dost zklamal. Chtěl jsem t-bone steak a dvakrát jsem zdůraznil, aby byl krvavý. Bohužel se mi dostalo dokonale sušeného, mrtvého chudáčka. Nejsmutnější je fakt, že lidé, kteří se mnou byli u stolu a chtěli médium obdrželi steaky dokonale krvavé a já na ně jen mlsně koukal, přežvykujíce svoji "podrážku".

faulino57
20. květen 2012 | 19:33

Dobrý den

tak jsme včera uplatnili voučer v restauraci U Trpaslika a byla spokojenost. Sedli jsme si na nově postavené zahrádce a i jídlo a pití(myslím pivo) bylo výborné a velká spokojenost. Můžu jen doporučit!!! Díky.

PS
4. duben 2012 | 12:00

Dobrý den, nechápu, že jak obsluha, tak nový majitel si nevzali ponaučení z předešlé restaurace, ul. Hálkova. Když čtu níže recenze, tak to jsou problémy, jaké měli již v Hálkovce. Naštěstí v Hálkovce u Trpaslíka je nový majitel a je to tam o 150 procent lepší.

Známý teď nedávno byl také v Klášterní U Trpaslíka a říkal, že hrůza. Byl tam chvíli a totálně smrad na celém oblečení. Drzá obsluha.

jamboox
20. březen 2012 | 20:45

Jídlo klasická česká "fritovanina", která je ovšem stále relativně lidem českým žádaná. Takže kde je poptávka, je i nabídka. Kvalitou určitě lepší průměr. Plus/minus podobný styl jako u Lízalky a Lízala. Včetně tenkých hranolek :-) Pro toho, kdo tento typ gastronomie vyhledává, určitě dobrá volba.

Obsluha vlídná a rychlá. Pozitivní je i něco, co lze zjednodušeně nazvat zhruba jako salátový bar.

Velmi sráží úroveň dolů ovšem špatná klimatizace. Pokud se v podniku zdržíte déle jak půl hodiny, můžete si být jistí, že vaše oblečení bude muset putovat rovnou do pračky. Ani dvoudenní vyvěšení na balkoně totiž nepomáhá. Nejedná se totiž jen o cigaretový kouř ale o mastné směsi vůní a zápachů z kuchyně.

Další mínus je pivní sortiment. Anoncovaný výběr několika druhů se při dotazu směrem k obsluze smrskne ani ne na polovinu.

Nezvyklé zpřístupnění toalet tím, že se vysadí dveře, je již komentováno níže.

Barca
6. březen 2012 | 10:02

Restaurace celkem pěkná, ale teplé pivo, připálené kuřecí křidélka,špatně vymyté sklenice a otlučené talíře mi nepřišlo moc super. Ani sedět blízko wc nebylo zrovna šťastné. Poslouchat při jídle močít zákazníka, mi doopravdy chuti nepřidalo. Příště vybereme raději jinou restauraci.

tulamorr
19. únor 2012 | 09:18

Tento podnik mohu jen doporučit. Je fakt ,že např toalety by mohli být větší a zavřené ale zas na druhou stranu co se týká porcí a cen nemůžu si vůbec stěžovat. Vždy si tedy dávám pouze kuřecí maso ale s úpravou , množstvím i cenou jsem absolutně spokojený. Co se týká piva tak popravdě při kvalitě Gambrinusu, která je poslední dobou nízká je úplně jedno jestli točí Budvar nebo jakékoliv jiné pivo. Spíš bych uvítal Pilsner Urquel 12. Celkově však můžu podnik jen doporučit.

brkan
19. únor 2012 | 08:28

Nechápu proč si někdo otevírá restauraci, když o ní nemá zájem - viz wc. Už zde bohužel neplatí heslo Porce jako pro obra cena jako u trpaslíka, ale některé ceny zůstaly stejné - tatarák. Steaky nedoporučuji, protože je to sázka do loterie - záleží jaké mají maso a záleží jak se povede kuchaři. Jak nám vysvětlila obsluha: Holt každá kráva je jiná:-)) Jinak ostatní jídlo klasika.

KAB
29. leden 2012 | 08:58

Na základě několika kladných doporučení jsem vyzkoušel:

1) Pivo: místo Stříbrňáka od Rybiček (je v nápojovém lístku a kvůli němu jsem tam hlavně jel) byl pouze Budvar (nevím kdo to v Plzni pije, europivní mainstream jako speciál tedy nic moc, notabene když nebylo ani místní pivo, prostě jen ten Budvar a tečka).

2) Jídlo: neurazí ani nenadchne, takový průměr, cena tomu odpovídá.

3) Prostředí: to se mi celkem líbilo, jen mi byla děsná zima a táhlo na nohy, na dlouhé sezení to nebylo (to je ale asi problém jen několika dnů v roce); dveře na WC úmyslně trvale otevřené, tedy bez soukromí :)

3) Obsluha: zpočátku OK, ale na placení jsem čekal od 14:35 (dojedeno a dopito) do 15:16 (mezitím v 15:03 urgence), tedy 41 minut v restauraci, kde je 6 stolů (z toho 3 obsazené) a 2 pidistolky u baru (1 obsazen).

Díky "podvodu" s pivem a čekání v mrazu na placení už se tímto směrem tedy nikdy nevydám. Na druhé straně počet cedulek na stole "Zadáno" svědčí o tom, že jeden zákazník víc nebo míň nehraje žádnou roli a restaurace je zřejmě dost oblíbená.

Jednu hvězdičku bych dal nonstopáči s jídlem v podobě buráků, takže 2, ale jen kvůli těm nonstopáčům, aby taky něco měli :)



PilsnerPubs Live!

Pozvánka na benefiční koncert „Hudba pro Evičku“Pozvánka na benefiční koncert „Hudba pro Evičku“

24/11/2013 - Je to jeden z prvnich mini pivovaru v Plzni. Je to trochu zn…Pod heslem „V nepříznivý čas, hudba stmelí nás“ se 30. listopadu od 13. hodin na šídloveckém ranči v Plzni pořádá benefiční koncert, nesouc…

Pilsnerfest 2013: Bohatý hudební program na vás čeká už 5. říjnaPilsnerfest 2013: Bohatý hudební program na vás čeká už 5. října

28/9/2013 - Letošní Pilsnerfest je ve znamení několika změn. Především se termínově vrátil na začátek října, zatímco v předchozích letech jsme si zvykli na konec léta. Další změnou je fakt, že se letos koná pouze…

TZ: Je Šeříkovka stále uzavřená, nebo se v ní začne něco dít?TZ: Je Šeříkovka stále uzavřená, nebo se v ní začne něco dít?

17/9/2013 - Ano je tomu tak, již od května letošního roku je pravidelné místo konání koncertů v Šeříkové ulici uzavřeno. Po dlouhých průtazích a prodloužení stavebních prací se však kulturní dům probouzí ke svému…

Tipy na víkend 6.9.2013 - 8.9.2013Tipy na víkend 6.9.2013 - 8.9.2013

06/9/2013 - Tentokrát vás s tipy na víkend pozvu na festival do Dobřan i do Plzně a také na pohybový kurz.