Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Pijezpi
By: Vohry

Pijezpi

423.6905I. cenová kategorie (od 26kč/pivo)
Hodnocení 3.69
Adresa:Americká 38 Restaurace I. cenová kategorie (od 26kč/pivo) gastroPASS platební karty TV/projekce nekuřácký prostor letní zahrada regionální piva Popularity: 26
Co to je?
Plzeň - Centrum, 30100
Telefon:+420-377-331-308
WWW:http://www.janakbros.cz/pi-jez-pi.htm
email:pijezpi@janakbros.cz


Stylová kompletně nekuřácká restaurace se zajímavým designem a poctivou kuchyní, bohatá je především nabídka nejrůznějších steaků. Kromě Plzeňského Prazdroje a světlé i tmavé dvanáctky Purkmistr se v podniku točí i unikátní pivo Pijezpi.

V podniku se čepuje - Lobkowicz Nealko  - Plzeňský Prazdroj  - Purkmistr černý kv. 12° - Purkmistr kvasnicový 12° - Purkmistr polotmavý kv. 12°.

Kuchyně - česká a staročeská - Steak House.

Kategorie - Restaurace





Vrabček
2. září 2015 | 22:19

já si v této restauraci nikdy nepochutnala. A to jsem jim dala šanci hned 3x s různými jídly. Zbytečně hodně číšníků, v intervalu 5 minut jich Vás obejde pět a zeptají se, zda máte vše. Působí to, že jeden neví, co dělají ostatní. Jinak celkem hezký podnik. Velka výhoda terasa, na pivko v létě super.

Venca80
1. září 2014 | 11:58

Nevím jestli jsem měl smůlu na kuchaře, ale steaky tu prostě neumí. Upražená podrážka přesto, že člověk chce medium rare... Ověřeno 2x za sebou a ve více lidech. Ostatní jídla prý celkem OK, ale vzhledem k tomu na co si tento podnik hraje (i cenami), opět spíše podprůměr... (Hodnotím opožděně, podnik jsme navštívili v březnu a dubnu 2014.)

Raddekus
19. červen 2013 | 21:59

Dobrá lokalita, obsluha OK, jídlo neurazí. Prostředí není špatné, ale není to úplně můj šálek kávy, takže 4z5. Vlastně nevím, proč to není P. Husa, když to má stejné majitele - kvůli pivu?

kmiluse
22. duben 2013 | 09:13

Jediné co je příjemné, byla obsluha. Kuřecí maso rozklepané, brambory nedovařené a neosolené. Za polévku a 2 chleby slečna servírka učtovala 40kč. Při ochutnání jsme rychle zjistili proč, za celý týden slitá v jednu. Prostě hnus. Sem prostě už nikdy.

Deroyce84
26. listopad 2012 | 11:06

Dobrý podnik, příjemné a moderní prostředí, pěkná atmosféra, profesionální řízení práce a komunikace obsluhy s hostem, dobré ceny za polední menu. Vynikající výběr u točených piv, což velmi chválím, že se zde "amatérsky" nerozhodli točit jen tu hnusnou plzeňskou klasiku z Prazdroje, ale nabízí příjemné poctivé speciálky a dokonce si pivo vaří sami a vůbec není nejhorší.. Rozhodně patří v Plzni ke špičce ve svém oboru.

Hrosik
16. říjen 2012 | 10:22

Byl jsem tu 2x. Jídlo vždy perfektní a rychle připravené, přestože tu bylo dost plno. Obsluha milá, pozorná, rychlá. Jídlo je za přijatelné ceny, nápoje mi přijdou dost drahé, na pivko bych sem nešel, na obědy perfektní.

XPdiver
28. červen 2012 | 00:52

Restaurace nedosahuje proklamované kvality. Objednaný Hanger steak 400g téměř studený, příliš tuhý, téměř bez chuti. Steakové hranolky (ve finále úplně obyčejné)nasáklé olejem. Grilovaná vepřová panenka chuťově v pořádku, ale opět téměř studená. Pivo Purkmistr vynikající. Obsluha v pořádku. Znovu nepůjdeme a nedoporučíme.

iivannka
3. červen 2012 | 19:38

Výjimečná restaurace, skvělá kuchyně se zajímavý jídly a dobré pivo. Obsluha byla rychlá a milá.

barbucha.strasidlo
26. leden 2012 | 10:25

Navštíveno dvakrát, maximální spokojenost. Obsluha rychlá, milá, profesionální, příjemné živé prostředí, a jídlo SUPER!! Navíc i v plné restauraci a ve větším počtu lidí jsme pokaždé měli jídlo na stole do čtvrt hodiny. Vyšší ceny v tomto případě nevadí.

linlin
25. listopad 2011 | 22:29

Tento podnik mohu jen doporučit! Při první návštěvě jsem sice nebyla spokojená s omáčkou v bagetě, protože neskutečně pálila, člověk necítil, co jí, a v jídelním lístku o tom nebyla zmínka. Po upozornění číšnice mi byla nabídnuta nová bageta bez pálivé omáčky, zaplatila jsem jen jednu. Při další návštěvě jsem si dala těstoviny, byly výborné a konečně bez smetany, kterou dnes dávají skoro na všechny těstoviny. Vyšší ceny ani nevadí, když jídlo chutná a obsluha je milá. Takže jen tak dál!

simi
5. listopad 2011 | 11:21

po první návštěvě v této restauraci mohu jen a jen doporučit. Velké plus má za to, že je zcela celá nekuřácká :-)) Obsluha rychlá a příjemná a jídlo??? SUPER !!!!!! pivčo mají výborné !!! Určitě tuto restaureci navštívim znova ?.))

ZK
2. listopad 2011 | 16:37

Příjemné prostředí. Rychlá a ochotná obsluha. Několik druhů dobrých piv

S jídlem spokojenost. Po první návštěvě mohu jen doporučit.

marwin
5. září 2011 | 15:13

Zatím jedna návštěva, VELMI oceňuji obsluhu, perfektní, po dlouhé době jsem se někde cítil vítán, bez problémů nás přestěhovali na uvolněné místo na zahrádce. Jejich pivní speciál mi připomíná Hoegaarden a velmi potěšil, s jídlem spokojenost, (mimochodem - nahřáté talíře), na Plzeň hodně dobré. A nemůžu nezmínit to, že snad poprvé v Plzni mi donesli opravdické italské espresso (tedy nikoliv hrnek okávené vody). Budu držet palce, našlápnuto mají dobře!

Aktualizace: Tak už to bylo asi 5 návštěv a vždycky spokojenej, prase v sádle je prostě špica!

Kadas
25. srpen 2011 | 09:29

Po první návštěvě nebude mé hodnocení moc komplexní, poseděli jsme jen venku, takže nehodnotím interiér apod. Ochutnala jsem gnocchi s hlívou ústřičnou, ovčím sýrem, česnekem a jarní cibulkou. Jídlo dobré, jen mě trochu mrzelo, že i tady z polotovaru. Gnocchi by se snad daly udělat domácí. Jinak polotmavý Purkmistr výborný! A rozhodně sem zajdeme znovu!

topgurman
10. srpen 2011 | 20:09

S velkým očekávání jsem nastouPIl, dlouho jsem čekal než jsem se naPIl, naJEZt se tam dlouho nepujdu. Ceny nápojů velmi vysoké. Obsluha vystresovaná, neodborná, ale usměvavá.

TwoR
26. červenec 2011 | 18:40

Po dvou návšťěvách - obsluha mě dost štve. Pořád si sice ptá jestli je všechno v pořádku, ale zapomínají na objednávky, po chvíli začnou působit dost vtíravě a navíc zřejmě chtějí slyšet jenom chválu, jelikož když sem něco vytknul, nejdřív se se mnou hádala číšnice že to tak není, což si prostě nemají dovolit nikde, natož pak v takovéhle restauraci, která se snaží tvářit světově. Steak byl fajn, omáčka nic moc, pochyboval bych o její čerstvosti, nebo původu. Rigatoni carbonara byli dost mimo. Po vejci ani stopy, pancetta byla syrová a těstoviny rozhodně nebyly dělané v kuchyni, ale kupované. Když se mě opět ptala číšnice, jestli je všechno v pořádku, vyjmenoval sem jí nesrovnalosti v rigatoni, hádala se že to tak není, ale nakonec mi nabídla kafe na účet podniku. Při placení na mě vystartovala jiná číšnice, zřejmě vrchní a opět se se mnou hádala že to tak nebylo.. Už tam asi nepůjdu, jídlo obyčejné, personál mě naštval, škoda, mohl z toho být jeden z mála fajn podniků v Plzni.

Tomáš
24. červenec 2011 | 19:54

Po první návštěvě bez problémů:

1/ Pěkný design ? z ošklivé prodejny pyžam či čeho je příjemná restaurace

2/ Rychlá a starostlivá obsluha (dost mi to připomíná Husu (stejný majitel)

3/ Jídlo dobré, po další návštěvě napíši více :)

gambrmen
21. červenec 2011 | 21:59

Obsluha, jidlo, pivo, prostredi, vsechno na jednicku!

janča2006
19. červenec 2011 | 19:59

Skvělé místo , pěkné posezení , ale obsluha šílená. Všimnout si hosta po 15 minutách , když je restaurace téměř poloprázdná mi připadá velmi neprofesionální. S objednáním jídla byl také docela problém a na placení jsme čekali téměř 20 minut. No raději si steak příště odpustím.

WineEnthusiast
3. červenec 2011 | 14:01

Tenhle koncept je jedinečný tím, že nikdy nedostane co si objednáte. Až při třetí návštěvě jsem dostal správné hlavní jídlo - otázka ale je jestli jsem si nějak pomoh :) dva dny marinovane carpaccio moc marinovane nebylo (pokud tak asi ve vode), steak - místo svíčkové striploin, byl ok. Ale chtělo by to omáčku a DOMÁCÍ hranolky když už hranolky, a ne nowaco a nějaký dip asi z pixly. Inzerované domácí těstoviny domácí většinou nejsou, rozhodně ne gnocchi a ještě jedny co jsme měli si myslím že taky ne. Rigatoni domácí asi byli. Steakove hranolky mražené (pokud je menu založené na steakách a jsou k nim většinou hranolky, tak neni tak těžký udělat domácí, nebo ?)

Nevím jaký měl být původní koncept, ale asi ne založený na kvalitním jídle s nápadem... Tři návštěvy.

leeloo
1. červenec 2011 | 16:47

Krásné prostory, plzeňáky určitě potěší úžasný strop zdobený rytinami našeho znaku. Jídlo bylo vynikající, na to, jak nám chutnalo, byly ceny přijatelné. Obsluha vstřícná, servilní a na úrovni, přesně jak by člověk čekal u kvalitního podniku. Jejich pivo má zajímavou intenzivní chuť, ale není pro každého.. A nabídka poledního menu také překvapila pestrostí a exotickými chutěmi.. Konečně něhoko napadlo, že kuřecí plátek s vařenými brambory už lezou pracujícím krkem.. Vřele doporučuji!

Blueflanker
24. červen 2011 | 18:32

Moc pěkná interiér, vynikající pivo z pivovaru Purkmistr, dobré jídlo. Milá obsluha, která o pivu dokonce i něco věděla! Prostě super. Doporučuju.

martin29
15. červen 2011 | 10:48

Čekat na tapas (sušená šunka, rajčata atd. + bageta) 60 minut bez upozornění nebo omluvy mi připadá jako trapas. Nicméně - se vším ostatním byla naprostá spokojenost. Ceny o něco vyšší, ale servis a kvalita vysoce přesahující plzeňský průměr. Ostatně v podniku, který provozují Janák Bros., lze vysokou kvalitu čekat asi téměř vždy a u všeho. Snad jen tedy zmenšit počet snaživého personálu na place, přidat posilu v kuchyni a začít konečně podávat pitnou vodu v karafě a nebude co vytknout. Přijdu zas.





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde