Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Jalta
By: L@D@

Jalta

272.7778III. cenová kategorie (do 20kč/pivo)
Hodnocení 2.78
Adresa:Francouzská 14 Restaurace III. cenová kategorie (do 20kč/pivo) letní zahrada Popularity: 10
Co to je?
Plzeň - Slovany, 32600
Telefon:+420-377-241-766
WWW:http://www.volny.cz/restaurace_jalta/
email:restaurace_jalta@volny.cz


Dnes by se dalo říci, že je to kultovní restaurace, která funguje už hodně dlouho. Celkem dobře se zde najíte a v létě můžete posedět na prostorné terase. V nabídce jsou speciality ze zvěřiny.

Otevírací doba:

Po-Čt: 11:00 - 23:00

Pá-So: 11:00 - 24:00

Ne: 11:00 - 22:00

V podniku se čepuje - Gambrinus 12° - Plzeňský Prazdroj .

Kuchyně - česká a staročeská - mezinárodní - zvěřina a ryby.

Kategorie - Restaurace





jaju
17. září 2016 | 13:14

Pokud budete mít cestu na Slovany, tak se tomuto příšernému podniku sport and games (Jatlta) zdaleka vyhněte. Je to tam hrůza děj a běs. WC nemité, lokál hnus, obsluha otrávené a dosti zpomalená. Nedoporučuji vůbec nikomu!!!

Biermann
27. červenec 2012 | 23:06

Bohužel současný majitel z restaurace udělal nonstop hernu, kde se většinou scházejí pochybné vyfetlé existence a slušný člověk se takovému podniku obloukem vyhne, Gambrinus 12° z tanku je téměř nepitelný hnus, 12°Prazdroj nehodnotím, protože ji nepiji. Z původního Bistra byla nejdříve pizzerie, kde se sice velice dobře vařilo za přijatelné ceny a prostředí bylo velice pěkné, dnes ale pizzerie zeje prázdnotou - je zrušena. Tento majitel skvěle předvedl, jak dokonale se dá zabít fungující podnik.

marwin
20. říjen 2011 | 17:06

Doslechl jsem se, že to od září převzal italský kuchař a dnes jsme zašli na oběd. Sice to chvilku trvalo, ale luxusní cibulačka z vývaru za to stála. Vepřové medailonky se žampiony, maso nádherně upečené, růžovoučké a měkoučké ... zase se mi sbíhají sliny. Uvidíme jak příští návštěva, zatím 80% (prý ještě budou dolaďovat interiér a nádobí).

Onestarzz
6. duben 2011 | 23:57

Bejvala to slušná restaurace kde dobře vařily ale ted s toho udělali hernu kam se poslední dobou začínaj stahovat narkomani, pivo bohužel jen 12ctka a to gambrinus i prazdroj jediná pozitivní věc je že v létě se dá posedět na super terásce ...

hard
5. červenec 2010 | 12:11

Doménou tohohle sportbaru je velká terasa, v létě příjemné posezení. V sále jsou naproti sobě pak 2 velké LCD obrazovky, ovšem na můj vkus moc vysoko, takže koukat tady na tenis bylo po 2 hodinách už celkem utrpení pro krční obratle. Kuchyně nenadchne, proč sakra musím dostávat v jídle za 130 korun mraženou zeleninu, která navíc v gnocci con pollo nemá co dělat ? Ale vzhledem k tomu, že je to sportbar, tak se není moc co divit a bere se to jako omluva. Jinak tu točí 12°Gambáč a Plzeň. Pivo je tu OK, obsluha velmi vstřícná, nebyl pro ni problém ani natočit vodu z kohoutku (s ledem), protože měla pochopení, že ve vedrech si člověk musí dát mezi pivem i nějakou tu vodu...

Kiss
23. červenec 2009 | 20:47

Jalta patří k tradičním plzeňským podnikům, kde se vždy čepovalo výborné pivo, vařilo dobré jídlo a byla zde přátelská atmosféra. To bych řekl přetrvává stále, akorát personál by mohl být vstřícnější, ale jinak pro klasického hladového plzeňáka, je to ta správná varianta.

Abuse
24. listopad 2008 | 16:06

Chodím tam občas na oběd. Jídlo ujde, ale porce by mohly být větší. Obsluhe většinou v pořádku, až na jednu paní. Ta na otázku zda jsou ve směsi houby, protáhla obličej a odešla. Po 10ti minutách se vrátila (mezitím nedělala nic a žvanila s jinou barmnakou na baru) a ptala se jestli už jsme si konečně vybrali. Opětoval jsem otázku na kterou jsem nedostal odpověď. Milá obsluha opět protáhla obličej a opět odešla. Po tom jsme odešli i my. Na chování řeznického psa u obsluhy fakt nejsem zvědavý. Toto se týká té paní: věk cca 45, oteklý obličej, blond zničené vlasy. S ostatními zaměstnanci nebyl nikdy problém.

jeny
28. říjen 2008 | 11:34

Pivo náladové. Obsluha docela ujde, kuchyně je slušná, záleží na službě kuchaře. Nejhorší jsou zde záchody! Je to opravdu DĚS!

Villon
21. září 2008 | 15:09

Kvalita jídla i obsluhy jde již delší dobu pomalu, ale jistě dolů. Pokud by majitelé místo rekonstrukce investovali do dobrého kuchaře, udělali by líp. V předchozích letech byla v létě zahrádka vždy doslova natřískaná, letos výrazně slabší ... proč asi?

vasapro
14. duben 2008 | 01:07

Pivo dobré, ale dámská obsluha podmračená a kuchyně asi jak co :-( ... hovezí nudličky po Sicilsku s olivami tuhé jako podrážka, olivy s peckami a omáčka u různých jídel silně připomínající UHO. jen trochu jinak ochucená :-( ... už nikdy více.

prochy.91
25. březen 2008 | 21:59

Gambáč 12° bezva, doporučuju k němu utopence, kterej byl naprosto dokonalej.

Y
7. prosinec 2007 | 16:26

Restaurant je na solidni urovni. Vycep v druhe polovine domu je ovsem sila... jde o 4tr se stamgasty, kde pivo chutnalo jakoby po oleji.

Vladimír
17. listopad 2007 | 14:01

restaurace je celkem dobrá, dobře vaří a točí výborný pivo (G12). trochu to ale kazí bistro, který je z druhý strany- tam točí G10, navíc naprosto mizernou, každej den tam vysedávaj stejný lidi, před časem to tam aspoň trochu zrekonstruovali, ale stejně nic moc

Rock.Guitar
2. červen 2007 | 19:07

Prostředí hezké, ale příšerný personál, který se nestydí přinést hostovi "slejvák" a ještě čeká na dýško, pivo hnus - teda pokud si člověk sám neohlídá co mu natočí a víno chutná "krabicově".

Vasek
11. květen 2007 | 14:33

Dobrá a prostorná hospoda, dobře vařej a maj dobrou G12

pavliCZECH
13. březen 2007 | 10:18

Pěkná hospůdka, myšleno restaurant, ne ta hrůza vedle, ted to tam docela pěně zrekonstruovali a mě to připomíná secesní kavárnu, hezké...:-)

Petricek
28. srpen 2006 | 14:12

Skoda ze netoci G10.. Jiank je to vhodny prostor na konani vetsich akci.

Bible
26. únor 2006 | 19:19

Na mě tahle hospoda působí strašně sterilním dojmem.

L@D@
17. únor 2006 | 15:48

Na posezeni u piva je to idealni, ale nic jineho me tu nezaujalo. Neni spatna terasa a plusem je salonek, ktery lze zamluvit na ruzne oslavy a akce.





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde