Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Bernard-In
By: ambiente

Bernard-In

663.0455II. cenová kategorie (do 20-26kč/pivo)
Hodnocení 3.05
Adresa:Sady Pětatřicátníků 6 Restaurace II. cenová kategorie (do 20-26kč/pivo) ticket Restaurant gastroPASS Cheque Dejeuner Popularity: 16
Co to je?
Plzeň - Centrum
Telefon:+420-775-233-855
www:není uveden
email:není uveden


Bar Bernard-In se nachází v prostorech pod velkým divadlem. Z názvu už vyplývá že se jedná o bar, kde můžete okusit pivo Bernard, takže kdo má tento druh moku rád, určitě by měl bar navštívit. Pro větší partičky, nebo různé srazy je k dispozici salonek.

Jedná se o vlajkovou restauraci pivovaru Bernard, který však tento podnik označuje jako Restauraci Thalia.

Otevírací doba:

Po - Čt 11.00 - 00.00

Pá - So 11.00 - 01.00

Ne 11.00 - 00.00

V podniku se čepuje - Bernard 12° - Bernard 10° - Bernard 14° - Bernard Černý 13° - Bernard Kvasnicový 12° - Bernard Polotmavý 11° - Gambrinus 10°.

Kuchyně - česká a staročeská - grilované speciality - vegetariánská - zvěřina a ryby.

Kategorie - Restaurace - Music bary.





adarhaz
12. září 2011 | 03:19

Adleita
4. červenec 2011 | 13:58

Bývala to docela fajn restaurace kam jsme často chodili, ovšem nyní už bych tam nezašla.. Všechno se zkazilo..škoda.

blb
7. červen 2011 | 19:12

Trochu zmatena obsluha, ale velmi velky vyber dobreho pivka, vari take dobre. Umisteni super, jenom od oken to opravdu velmi v zime tahne.

Mr.Scully
11. červenec 2010 | 17:57

Zajímavý výběr dobrých piv a strategicky pěkné místo v Sadech, ale ta obsluha... ze tří objednávek jídla jsem dvakrát dostal něco úplně jiného. Obsluha chodí velmi pozdě nebo vůbec, občas se při placení "přepočítá". Není výjimkou, že s prázdným půllitrem host čeká 10-15 minut na další pivo. Škoda.

ihonzisek
27. červen 2010 | 19:31

Bývalo to tam super, ale teď jsem zavítal po dlouhé době a byl jsem dost sklamanej. Pivo sice dobrý, ale obsluha hrozná a o jídle radši nemluvím...

KAB
31. květen 2010 | 19:22

Sem chodím na hotovky a někdy jen tak na pivo - samozřejmě Bernard, otestoval jsem všechny a skončil u 12ky (sice mají i "Plzeň", ale za prvé drahou a za druhou nemá logiku pít ji tady).

Pokud jde o hotovky, jsou v pohodě, výběr ze čtyř jídel, polévka v ceně 79,- Kč. Na "oběd" chodím až cca v 16:00, dřív se do centra nedostanu, vždy mají ještě 2-3 jídla.

Obsluha jak kdy, je to rodinný podnik plus brigádnice na place a učni/ce v kuchyni. Zkusil jsem jídlo z jídelního lístku (tedy ne hotovku) a to jsem naopak neuspěl (neměl ho kdo udělat a učeň uměl jen smažák, ten nemusím a navíc nebyl i tak žádná bomba).

Nesnáším když přijdu do restaurace a nemám si kam sednout - tady je místo vždy. Plus nekuřácký prostor. WC taky OK.

jochy
26. únor 2010 | 17:37

Při mé zatím první a snad ne poslední návštěvě podniku jsem byl mile překvapen výběrem i kvalitou piva, obsluha sice trošku pomalejší, nicméně sem rád zajdu znovu

Sohaj
20. únor 2010 | 00:39

V životě jsem nezažil horší obsluhu. Dřív byl podnik příjemné místo na jídlo i posezení, po poslední zkušenosti, kdy při placení na Vás personál řve přes celý bar, co že si to dovolujete, když se dožadujete zaplatit cenu dle jídelního a nápojového lístku a nikoli sumu, jež je o 100% vyšší než cena zde uvedená si říkám PROČ? Proč jinak dobrý bar musel takhle skončit... .

gary
12. srpen 2009 | 16:43

Protože mám rád pivo Bernard, musel jsem konečně už sem zajít. A protože byla doba oběda, dal jsem si i menu. Jídlo bylo docela dobré. pivko bylo výborné. Prostředí unikátní, obsluha všímavá.

Bubak777
21. červen 2009 | 18:14

Po delší době jsem se rozhodl také napsat, Za tu dobu co sem chodím nebyl ani jednou problém, jen občas je delší čekání. Jinak s jídlem jsem velmi spokojen, určitě doporučuji navštívit a s názory kolegů pode mnou nesouhlasím.

Honza_M
18. červen 2009 | 22:25

V této restauraci jsem byl vícekrát, Bernard je moje nejoblíbenější pivo. I proto jsem byl rád, když ji v Plzni otevřeli. I když normálně recenze na hospody nepíšu (tahle je moje první), po poslední návštěvě jsem se rozhodl ji napsat. Plně souhlasím z předchozí recenzí Vajmiho, mám v podstatě stejnou zkušenost, takže to zřejmě bude místní standard. Pokud si tam chcete dát jídlo, možná když půjdete do tlačenky nebo smažáku, na tom se snad zkazit nic nedá. V opačném případě doporučuji předem větší konzumaci místního piva (což je na této restauraci to jediné dobré), pak vám to asi bude dost jedno. Kromě jídla je tam pak naprosto "boží personál", který mi přijde jemně řečeno zvláštní, jeho část pak působí řekněme mírně nezletile. No, dejme tomu. Když vám ale přinesou teplé pivo a na naši poznámku, že s ním asi "něco" není v pořádku se vám dostane odpovědi ve stylu: "Jo, máme rozbité chlazení, ale technik je na cestě. Jestli chcete, můžete si další objednat ležák, ten je nachlazenej..." říkáte si, jestli tahle informace neměla náhodou přijít před vaší objednávkou. No nic, milovník Bernardu lecos odpustí a ležák koneckonců taky jde, tak jsme si ho v dalším kole nakonec dali... Při jiné návštěvě jsme se zdrželi "trochu déle". Zřejmě jsme pak na obsluhu působili řekněme "nekompetentně", protože při placení se náš účet nějak nafoukl o cca 150Kč. Proti očekávání v nás zbyli základy velké násobilky, takže po dotazu na správnost obsluha s uzarděním přiznala omyl, to se ale koneckonců může stát. Nám se to s odstupem stalo dvakrát. Obrázek si udělejte sami, mi si hledáme jinou hospodu, kde točí Bernard. Slovy reklamy: "Jo, pivo je skvělý, ale ten vrchní, je nějakej divnej...". Skoro jako v restauraci "U nudle" ze scénky Felixe Holzmana... Úplným závěrem - je škoda, jak špatný personál dokáže zkazit jinak dobrou hospodu...

vajmi
18. červen 2009 | 00:14

Dávám pouze jednu hvězdičku. Jediným důvodem jít do této restaurace může být snad jen Bernard pivo, pokud ho má někdo rád. Byli jsme v restauraci dnes s kolegema a jsme hrubě nespokojeni s personálem a kvalitou jídla. Maso bylo vevnitř totálně neupečené, nedalo se považovat ani za medium, bylo plne flaks, přestože to byla vepřová panenka. Při vrácení jídla obsluze, kuchař maso pouze dopekl a číšník přinesl zpět, mezitím ale příloha totálně vystydla. Při upozornění na tento fakt se číšnice chovala dosti nepříjemně. Takže na jídlo tuto restauraci nedoporučuji, zajděte raději jinam, v Plzni je dobrých restaurací dostatek.

Tomáš
4. červen 2009 | 19:07

Tato hospoda se několikrát měnila s majiteli. Interiér kýčovitý a hodně nesourodý (od fresek, přes malovaná zátiší, barevné ubrousky i talíře). Jídla průměrná a úměrná poměrně nízké ceně. Pivo slušný Bernard. Obsluha průměrná. No, celá hospoda je prostě šedý (přestože hodně barevný) průměr.

Kiss
12. květen 2009 | 22:45

Velice příjemná restaurace s opravdu pestrým výběrem jídel a nápojů. Kuchyně dobrá a chutná, i když občas delší čekání, obsluha standartní. Pivo je lahodné a z čeho vybírat, s vínem je to o poznání horší, ale nealko či horké čokolády se nechají vybrat. Ceny rozumné, polední meny výhodné, interiér moderní, po návštěvě divadla optimální záležitost pro zakončení.

hard
7. únor 2009 | 09:26

Velice příjemná hospůdka v centru, dobrá k tomu, když už jste přebumbáni gambáče desítky, zdejší Bernardí specialitky vám může přijít k chuti. Denně parádní polední menu (jen za 69! včetně polévky) nejen z české kuchyně. Porce sice menší, ale aspoň jsem ak schopen v práci ještě něco dělat. Problém ovšem je, že obsluha ač příjemná, tak je pomalá. Pokud má někdo polední pauzu striktních 30 minut, tak tady se najíst určitě nestihne...

ambiente
24. listopad 2008 | 16:55

Tento podnik pozměnil před časem majitele, což restauraci jedině prospělo. Žádná dlouhá čekací doba na jídlo a výborné speciality, obzvláště doporučuji Šumavský steak...

edit: 3. leden 2008 | 13:05

No tak pravda je, že zde celkem obstojně vaří a je zde milá a vždy usměvavá obsluha, leč neuvěřitelně pomalá. Na oběd na hotovky zde bylo asi pět lidí: 15 minut jsem čekal, než si mi někdo všimnul, 25 mintu jsem čekal na hotovku - guláš. Takže pokud spěcháte, sem rozhodně ne! Navíc je tam neuvěřitelná zima, asi šetří na energiích.

jeny
27. říjen 2008 | 13:19

Nestojí to za moc. Na pivo se čekalo, jídlo, popletli přílohy. Obsluha pomalá až na jednu, tu nejstarší (nejzkušenější). Pivo ale dobré, ale nesmí dojít, jinak zase čekačka! To nejhorší" chtěli nás obrat celkem o dost piv".

Vladimír
30. duben 2008 | 14:21

do téhle restaurace zavítám pouze občas a to jen díky oblibě Bernarda. kdyby zde točili něco jiného, vůbec bych sem nepřišel. obsluha a celkové prostředí nic moc.

Bill.jr
30. duben 2008 | 14:07

Výborná hospůdka, kde jsem poslední dobou nejčastěji. Výbornej Bernard 12˚ nefiltrovanej, výborná steaková mísa. Příjemný je že i v pátek v 8 hodin si tu sednete, většinu individuí lemcajících Gambrinus dostatečně odradí logo Bernard - dobře pro nás :-)

UPDATE:

V posledních týdnech přestal majitel přebývat v hospodě a ještě obmněnil personál a jídelní lístek. Zmizela některá jídla, celkové zdražení - stadardních lednových 10%. S obsluhou se zároveň asi přestaly prát a uklízet ubrusy. Asi to někoho napadlo a tak se před týdnem objevily nový. Pivo je standardně výborný a je taky jediný co mě tam drží.

Jinak mi celkově přijde, že kdykoliv se v Plzni objeví nová hospoda tak se hrozně zhorší jakmile do ní začnou chodit lidi. Viz. Bernard a Uctívaný velbloud

blackra16bit
2. duben 2008 | 01:35

Pivo dobrý, ale ta OBSLUHA je DĚS. 15 minut jsem čekal až se laskvě uráčí, 73 minut potom než mi přinesou jídlo. Za tu dobu jsem vypil pouze dvě piva, jelikož nebyli schopni přijít častěji. Jídlo nic moc a tatarku jsem měl v neumyté nádobě od hořčice. DĚS. Záchody vcelku katastrofa a doporučuji si pozorně přečíst jídelníček kde je požehnaně pravopisných chyb (a to mi čeština moc nejde). Takže pokud si chcete zajít třeba na PSTRUCHA tak jedině tam. Jinak tam radši ani snad nechoďte.(můžu doložit foto. :))

blackra16bit
2. duben 2008 | 01:35

Pivo dobrý, ale ta OBSLUHA je DĚS. 15 minut jsem čekal až se laskvě uráčí, 73 minut potom než mi přinesou jídlo. Za tu dobu jsem vypil pouze dvě piva, jelikož nebyli schopni přijít častěji. Jídlo nic moc a tatarku jsem měl v neumyté nádobě od hořčice. DĚS. Záchody vcelku katastrofa a doporučuji si pozorně přečíst jídelníček kde je požehnaně pravopisných chyb (a to mi čeština moc nejde). Takže pokud si chcete zajít třeba na PSTRUCHA tak jedině tam. Jinak tam radši ani snad nechoďte.(můžu doložit foto. :))

Vasek
11. květen 2007 | 13:57

Příjemné posezení, požehnaně druhů výborných pivek - prostě paráda, jen na vás každej z ulice čučí, jak se nalejváte ...

Majdalena
21. březen 2007 | 16:01

Bernard je ňam pivo, ale ta obsluha je taková.. no, dejme tomu dost průměrná a ne moc příjená. Nejhorší je ale akustika podniku, protože když je tam víc lidí, člověk už si tam normálně nepopovídá, jakej je tam kravál. A ta výloha je taky trochu nepříjemná, všichni, co jsou okolo, vám koukají do talíře..

herisu
21. březen 2007 | 14:30

já si dávám stabilně Bernarda 14˚, ten je výbornej, kuchyně taky dobrá. Akorát ta obsluha občas není to ono...

pavliCZECH
13. březen 2007 | 10:41

krom Bernarda točí už i gambu, ale když chcete desítku přinesou vám automaticky bernarda, takže je potřeba o to specálně požádat. Jinak velkým plusem je široký sortiment druhů piv. Bernard mě osobně docela chutná

Longer
11. únor 2007 | 12:40

Výborné pivko, milá obsluha. Už méně pohodlné židle pokud tam sedíte dýl jak hoďku-dvě

Laco
3. únor 2007 | 19:31

Pivo vynikající, jídlo chutné, obsluha proměnlivá od průměru k horšímu průměru. Interiér neútulný. Nešvar většiny podniků - puštěné rádio.

rammonn
30. leden 2007 | 15:15

Kvasnicová 12ka nemá chybu!!! příjemná slečna za barem :) taky ne

Marionnaud
30. leden 2007 | 14:57

Výborný jídlo, super obsluha, pěkný interiér ... doporučuji všem

nasa
2. leden 2007 | 12:45

bernard me nechutna, ale posedet se da, interier je ok (teda pokud vam nevadi sedet ve vyloze), obsluha hodne promenliva, jidlo dobre

Michal
22. prosinec 2006 | 13:50

Hospoda pěkná, akorát slečna byla taková nějaká nepříjemná. A když jsem se zeptal jestli mají kvasnicovou dvandu tak na mě čuměli jak na vola...

swed
22. prosinec 2006 | 13:09

Obsluha se tam střídá skoro každej den. Nevim koho baví, aby se na něm pořád zaučoval novej personál. Čekal jsem na příchod obsluhy přes pět minut a to bylo v hospodě skoro prázdno :(( Taky mi moc nesedí styl "akvárium", kdy člověku kouká do piva každej, kdo jde kolem. Otevíračku myslím posunuli na 9. 00 - což je velké plus a díky za to.

Chody
17. listopad 2006 | 23:21

Bernard - vynikající točené nepasterované pivo, avšak horší obsluha. Naposledy bylo pivo nějaké mdlé, pochutnal jsem si až na kvasnicové dvanáctce

Do ryze Bernardské hospody se nasral G-hnus!

Petricek
9. říjen 2006 | 18:41

Pekne upravena hospoda, i pivo neni zase az tak spatny, ale na prazdroj zdaleka nema, i kdyz je sebe lip natoceny...

Johnny
2. srpen 2006 | 15:39

Docela příjemná "značková" hospoda. Mne vyhovuje daleko více než Potrefená Husa. A to i co se piva týče. Dobře natočený Bernard 10 mi chutná. V tom je tu ale malý problém, pokaždé když jsem sem přišel bylo pivo jiné... Jinak je ale tento podnik v pohodě a občas slouží jako záchrana, protože relativně velký počet míst dokáže někdy dobře posloužit, když jinde místo není.. :)

Zoidberg
7. červen 2006 | 12:37

Hospoda dobra, pivo 14ka dobry, jen ty barmani jsou s tou svoji prijemnousti moc krecoviti.

Lajka
5. březen 2006 | 21:14

Na posezení dostačující, Bernard 13 nebyl úplně to pravé, obsluha celkem příjemná.

L@D@
16. únor 2006 | 20:10

Predelane prodejna sazenic na hospodu.. budiz, ale Bernard je neodpustitelny.. a navic sem si tam pripadal jak za vylohou.. vlastne proc jak?

ivcula23
2. leden 2006 | 20:29

tak teď tam byl muj táta a řikal,že to víno,co mu tam nalili,byl patok a pivo Bernard je prý hnusné,on je na jídlo a pití docela háklivý,mně to tam ale nevadí..

LordPetule
12. prosinec 2005 | 12:12

Jako hospudka je to prijemna, ale riskovat desitku Bernarda uz radeji nebudu, ctrnactka je fajn :o)





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde